Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (792. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
21.032
Cevap
230
Favori
710.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan, Teknosa, Bimeks gibi mağazalar neden satmıyor bu ürünü?
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam :)
  • Bilgisayari 1.5 aydır sıkıntısiz kullaniyordum ancak misafirlige geldik ve wifi'nin çekim gücünun biraz sıkıntılı oldugunu gordum.7 yilik hp laptopun 3 dis cektigi bi yerde asus x550jk 1 diş cekiyor.bazen 2.

Napalim artik idare edecegiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 8 Gb Ram ile bu cihazda hangi oyunları oynayabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: .:DONANIMHABER:.

Vatan, Teknosa, Bimeks gibi mağazalar neden satmıyor bu ürünü?

Freedos ürünleri satarken sıkıntı yaşıyorlar.

Müşteri gelip neden bunda windows yok diyor vb durumlar.
    Lisanssız bilgisayar kurup satamadıkları için müşteriye kabul ettirmek zor oluyor.

Bu tür makinaları bilenler alıyor, bilmeyenlere lisans nedir anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor.
  • en ucuz nerden alınır şuanda
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Ebrar bilgisayar.ben de oradan aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda laptopla olan bağım :https://www.youtube.com/watch?v=JBzTlsemSd8

Bu arada SSD,RAM falan geçin bu laptop şu ekran kartı 1080p panel en az 23 inc ekranı hak ediyor geçen gün 107 ekran'da oyunu oynayınca benim laptopun ekranına
    geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:DONANIMHABER:.

XO012D yi kastetmiştim.

Hepsine ayrı ayrı sayfa açmazlar sadece model ismiyle açıyorlar driver lar aynı oluyor zaten değişen şey cpu panel veya hdd oluyor çünkü.

• Dash1905 D kullanıcısına yanıt
    bende antalyada yaşıyorum.Benimde boşta 50 derece civarı ısındığını hissediyorum elimle ama bilgisayar yokken masa bile sıcak.Yani tamamen antalyanın sıcağından olduğunu düşünüyorum.
  • Merhaba arkadaşlar bende bugün verdim siparişi yarın elimde olacak , ancak windows 8-8,1-10 kullanıcısı değilim ısınamadım çıktıklarından beri win 7 ile devam ediyorum , bu bilgisayara windows 7 ultimate kursam nolur ya tam verim alamammı acaba , bi sorun olmaz mı dersiniz ? Kullananlar varsa windows 7 ile görüşlerini yazarlarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-Roku

Dün Craklı 8.1 Pro'dan Win10'a Geçirdim X550JK'yı fakat bu gün GeForceExperiance kullanamıyorum ve TouchPad'ı kapatamıyorum(fn+f9 işe yaramıyor) Sizdede bu sorunlar oluştumu veya nasıl çözerim bir bilginiz varmı?

Aşağıdaki linkten ATK ve Touchpad Driverı yükleyince bende fn+f9 düzeldi..
    http://www.asus.com/Notebooks/X550JK/HelpDesk_Download/
  • CPU fanlarını hızlı çalıştırmanın bir yolu varmı bazen 2400 RPM'e düşüyor
  • Arkadaşlar ben ebrardan sipariş ettiğim x550jk dun elime ulaştı.
    1-driverları kurmak tam bir eziyet diyebilirim,zar zor sabrederek hepsini kurdum.çünkü her Driver kurulumundan sonra restart istiyor.
    2-hdd den küçük tıkırtılar geliyor.benim için önemli değil 6 yıllık masaüstü bilgisayarımdan x550jk ya geçtim.eski pc de fan sesi baya geliyordu,hoparlorden cozırtı geliyordu.o yüzden ses konusunda x550jk dan şikayetçi değilim
    3-dvd işlem yaparken baya bağırıyor.taramalı tüfek gibi ses de çıkartıyor.çok da önemli değil zaten dvd Driver ve birkaç oyun yüklemesi için kullancağım için sorun değil.
    4-herkes ekrana çöp demiş bence ekran gayet iyi(benim için full hd önemli değil) ben bu konuyu baştan okudum öyle z550jk yı aldım okuduklarıma göre baya kotu bir ekran bekliyordum ama öyle değilmiş
    5-Windows 8.1 kurulu bilgisayarımda performansı gayet iyi.(bilgisayarcı uefi kurulum yapmamış bilgisayar 15 sn de açılıyor bilgisayarın kendine gelmesi 30 sn felan sürüyor)
    Şunu söyleyeyim oyun oynamayı seviyorum ama fazla param yok diyorsanız bu ürününü tercih edin.

• Paylaştığım fotolar gözüküyor mu?

• arkadaşlar merhaba. garip bir sorunum var. format attım bilgisayara DVD ile attım hemde. formattan önce de böyleydi gerçi ama şu anda canımı sıkıyor. yedeklediğim verileri kopyalayamıyorum.

dvd ye attım fotoğraflarımı vs. şimdi bilgisayara kopyalarken mesela 100 200 mb kadar olan ufak dosyaları kopyalıyor ancak 500 600mb üzerine çıkarsam kopyalama duruyor. diskten okunamıyor diyor. birçok dvd yazdım yedekledim yazarken sorun olmadı.

mesela 500 tane fotoğraf var diyelim. 300 tanesini seçip kopyalamaya çalışırsam kopyalanmıyor. ama 50 50 50 ufak boyutlar halinde kopyalayınca kopyalayabiliyorum. keza videolarım var mesela 100 200 mb lik videoları kopyalıyor ama 500 600 mb üzerini kopyalamıyor. kopyalamaya başlıyorum 5-10 sn sonra duruyor kopyalama işlemi. bilgisayara atamıyorum bir türlü dosyalarımı dvd'den.

windows 10 pro kullanıyorum şu anda, daha önceki sistem w7 idi onda da benzer sorun oldu.

dvd romda mı bir sorun var acaba nasıl anlayabiliriz? okumada sorun olsaydı windows 10 yüklerken problem yaşamaz mıydım? sorunsuzca 20 dk da kurdu sistemi.

sizce ne yapmalıyım garantiye mi vereyim dvd romda sorun var diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 5 Ağustos 2015; 18:26:09 >

• Arkadaşlar dün gece temiz kurulum yaptım..Gerek yüklediğim oyunların çoğunu bitirdiğim için olsun gerekse her zaman sürüm güncelleme sonrası bilgisayarı sıfırlamaya olan inancım olsun windows 8.1'den yükselttiğim windows 10 içime sinmedi ve yükselttikten sonra sıfırladım..Sıfırlama ayarlarında bir çok seçenek bulunuyordu ben tüm dosya,driver ve kullanıcı ayarları dahil herşeyin silinmesi yönünde bir kurulum gerçekleştirdim.

Sıfırlama sonrası şöyle birşey var farkettim umarım doğrudur gerçi bunu zaman gösterir ama şu şekilde;
    Kmspico ile ürün anahtarını etkinleştirdikten sonra windows 10'a yükseltme yaparsanız ve sonrasında sıfırdan kurulum gerçekleştirirseniz ürün anahtarınız yine etkinleştirilmiş bir şekilde kalıyor

Dediğim gibi bunu zaman gösterir belki de 1 sene sonra etkinleştir der durur ama şu an için bir sıkıntı yok.Bilgisayarını windows 10'a yükselten fakat içine sinmeyip sıfırdan kurulum yapmak isteyenlerin aklında bu konu hakkında soru işareti varsa aydınlatayım dedim.

(not:sıfır kurulumdan kastım iso dosyası ile cd veya usb'den tekrar kurulum değildir,ayarlar/kurtarma/bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden yapılan kurulumdur ayrıca çok dikkat edin bu kurulum sonrası windows 8.1'e dönüş bilgisayardan YAPILAMIYOR,iso dosyasını indirip manuel olarak yapmanız gerekiyor)

• Bu Bilgisayarın 4GB Yada 8GB Olanını Almayı Düşünüyorum.

Hangi Siteden Alabilirim?

• Ebrar bilgisayar-8gb ramli model-tek çekim 1864 tl

• azazel4141 A kullanıcısına yanıt
    Bende de x550jk var.Windows 8.1 kullanıyorum performansı baya iyi.Windows 10 yerine oturduğunda Windows 10 a geçirecem

• 
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.