Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (532. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
712.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu cihaz için windows 8 mi yoksa win7 mi daha performans veriyor? ısınma, şarj ve verimlilik olarak hangisi daha iyi? Cihazın içinde orjinal kendi hdd si mevcut. ssd alamadım henüz.

Birde UEFI kurulum deyip duruyorlar. Neyi değiştiriyor ki bu.. başlangıçta 1 belki 2 saniye daha erken açılsın diye mi yapılıyor bu? Birde geniş çaplı özellik sağlıyor diyorlar.. Durup dururken biosa girip kurcalamıyoruz. Çok gerekli mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amare_34

Cevap için teşekkürler. Gg buldum sayfayı yüzde 10 yakalarsam vericem siparsi.

%10 indirim içinde donanımhaberin indirim kuponu satan kısmında birinden 10 tl ye %10 indirim tanımlı hesap satın aldım öyle buldum beklemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Aslında doğruda senin alıntılarına denk geldi lafım donanımhabertavsiye adlı arkadaşa, seni kırdıysam kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrKayahan

Bilgisayar daha 3-4 aylik yeni bilgisayar macundan dolayi isinmasi biraz zor gibi, sogutucude kullaniyorumda fayda etmiyor. Ben diyorum ki buna ne olduda birden isinmaya basladi ilk baslarda yoktu boyle bisey ilk dediginiz secenek olabilir gibime geliyo

O zaman temiz bir format işinizi görür.Ayrıca win7 kurmanızı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: maliakin95

quote:

Bilgisayar daha 3-4 aylik yeni bilgisayar macundan dolayi isinmasi biraz zor gibi, sogutucude kullaniyorumda fayda etmiyor. Ben diyorum ki buna ne olduda birden isinmaya basladi ilk baslarda yoktu boyle bisey ilk dediginiz secenek olabilir gibime geliyo

Suandada win7 mevcut. Suan format attirabilmem pek mumkun degil. Virus programi felan is gormezmi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maliakin95

quote:

Suandada win7 mevcut. Suan format attirabilmem pek mumkun degil. Virus programi felan is gormezmi ?

Benimki kesin çözüm.Ama virüs programında bir tarat,sonra combofix çalıştır,arkasına cc ile son temizliği yapıp bir dene

• quote:

Orijinalden alıntı: Archuduke

Intel ekran ayarlarını paylaşabilir misin hocam?

Ben doygunluğu 40 yaparak kullanıyorum. Default ayardan kat kat kaliteli.

quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün ekran konusunda bir araştırma yaparken, ekran renk ayarlarıyla ilgili uygulanabilecek güzel değerler buldum sizlerle paylaşmak istiyorum.

İlk önce masaüstündeyken sağ tıklayıp "Grafik Özellikleri..."ni açıyoruz.

Açılan uygulamada "Ekran" sekmesini seçiyoruz.

1. olarak "Renk Ayarları" sekmesini seçiyoruz.

2. olarak "Temel" sekmesini seçiyoruz.

3. olarak yuvarlak içindeki "Tüm Renkler" ayarını seçiyoruz.

4. olarak yuvarlak içindeki değerleri kendi bilgisayarımıza uyguluyoruz.

1. olarak "Gelişmiş" sekmesini seçiyoruz.

2. olarak yuvarlak içindeki değerleri kendi bilgisayarımıza uyguluyoruz.

3. olarak "Uygula"ya basıp gelen ekrandaki soruya evet deyip uygulamadan çıkıyoruz.

Bu ayarları yaparsanız, kalibre edilmeden kullanımınıza sunulan ürününüzün, ekran renk ayarlarını iyileştirmiş olursunuz. Eğer bu ayarları sevmezseniz eski ayarlarınıza dönmek için 2. resimdeki "Renk Ayarları" sekmesini açın ve sol alt taraftaki "Varsayılanları Geri Yükle"yi seçerseniz varsayılan ayarlara geri dönersiniz.
    Umarım sizlere X550JK'nın ekran ayarları konusunda yardımcı olabilmişimdir

İyi forumlar.

• Yav neyse ben kurtuldum şu lanetli pc'den gerisi umrumda değil isteyen istediğini alsın.

• sendemail kullanıcısına yanıt
    Dostum birsey sorcam sen bu ekranin ozelliklerine nerden baktın ki ? Bana gore bunun ekranin full hd olmayan orta segment dizüstü ekranlardan farkı yok gibi geldi...

• Beyler benim sorum şu oyunlarda gtx 850m ekran kartına geçtigi için görüntü kalitesi artıyor mu ? Yani oyunlarda daha canlı renkler mi oluyor yoksa aynı masaüstündeki gibi renkler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Snorlanx

Beyler benim sorum şu oyunlarda gtx 850m ekran kartına geçtigi için görüntü kalitesi artıyor mu ? Yani oyunlarda daha canlı renkler mi oluyor yoksa aynı masaüstündeki gibi renkler mi ?

Hacı sen çok yanlış gelmişsin. Ekran kartı oyunlarda yüksek görüntü ayarlarında yüksek fps almaya yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: erenesto

arkadaşlar merhaba,

bir konu danışmak istiyorum. ürünü dün ebrar'ın gittigidiyor dükanından aldım bugün ulaştı ancak kargoyu görevlinin yanında açarken fark etmediğim yeni fark ettiğim bir durum var. monitörün sağ ve sol alt kısımlarında küçük açıklıklar var. videoyu ekliyorum. acaba herkeste böyle bir durum var mı yani genel bir sorun mu öğrenmek istiyorum ona göre hareket edeceğim. gittigidiyordan henüz onay vermedim zaten.

Yardımlarınızı rica ederim.

yardımcı olacak kimse yok mudur?

• quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

bir konu danışmak istiyorum. ürünü dün ebrar'ın gittigidiyor dükanından aldım bugün ulaştı ancak kargoyu görevlinin yanında açarken fark etmediğim yeni fark ettiğim bir durum var. monitörün sağ ve sol alt kısımlarında küçük açıklıklar var. videoyu ekliyorum. acaba herkeste böyle bir durum var mı yani genel bir sorun mu öğrenmek istiyorum ona göre hareket edeceğim. gittigidiyordan henüz onay vermedim zaten.

Aynı urunu bende ebrardan alıcam acaba sorunlu ürünmü satıyorlar biri cevaplayabilirmi 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: Redible

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

Aynı urunu bende ebrardan alıcam acaba sorunlu ürünmü satıyorlar biri cevaplayabilirmi 😃

bence ebrarla ilgili bir problem değil. fabrika hatası olabilir olsa olsa. ama herkesin böyleyse bilerek menteşeleri koruma amaçlı da bırakılmış olabilir esneme payı olarak. kullanan arkadaşlar bir şey söylerse çok sevinicez.

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    ne diyon kardeş sen bilsek sormazdık.Ukala ukala cevaplar vermeyelim lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snorlanx

ne diyon kardeş sen bilsek sormazdık.Ukala ukala cevaplar vermeyelim lütfen.

adama derler ki
  • quote:

arkadaşlar merhaba,

bende de var aynısı. başka model bir asus pc de de var bu durum. sorun teşkil etmiyor bence.

• BrKayahan kullanıcısına yanıt
    Eğer anormal bir durum olduğunu düşünüyorsanız bekletmeden servise gönderin incelesinler. Yaz ayları geliyor sorununuz daha da büyüyebilir.
  • erenesto kullanıcısına yanıt
    Siz deyince baktım bende bir açıklık yok ister servise gönderin ister geri iade edin size kalmış.
  • Beyler ben birkaç gün önce bu konuyada yazmıştım donanımhabertavsiye adlı kişi hakkında
    Ve söylediği yalanlar hakkında yönetime konu açtım

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104222893&p=1#10422306

Kimsenin kimseyi kandırmaya veya parasını boşuna harcatmaya hakkı yok.
    Umarım forum bu kişi hakkında gerekeni yapar.

Ayrıca ürün hakkında sorunları elbette olabilir ve ürünü tavsiye etmeyebilir buna lafım yok..
    Ama attığım resimleri incelerseniz yalan söylediği apaçık ortada
    Zaten diğer hesabı banlanmış.
    Ya adam post kasıyor ya milletle dalga geçiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.