Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
712.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Win7 kurdugumda uğraştirdi ama tüm driverleride kurmuştum win8.1 de usb3 driverini buramadım windows kendi kurmuş aygıt yöneticisindeki isminde usb 3 diyede yazmiyor win7 ilk onu kurmuştum sorunsuz...
    Win 8.1 icin USB dvirer i için tam ilnk verirseniz bizde kurabiliriz altta bir arkadaş daha yazmış benim gibi ona cözememiş işi .) birde win8.1 in win7 e göre daha performanslı olduğunu düşünmüyorum pc folloş ettim format ata ata o yüzden bir süre böyle devam edicem keşke win7 kursaydim diyorum.. masa üstünde bişey acarken okun yanında yuvarlak işaret beliriyorya o bende devamlı dönüyor cok sinir bozucu bir durum valla anakartı sorunlu işlemci sıcaklıgını hep 127drecede gösteren 2gb ramli dandik masaüstü pc gectim yanlış anlaşılma olmasın o fiyata alıpta yok ekranı kötü yok kıcı.. ses geliyor vsvs diyenlerden degilim sevdim ben makinayı :)) fiyatına göre harika bence..
  • beyler bende bu cihazı almayı düşünüyorum , dün vatan da inceledim kasası çok kötü hadi onu geçtim panel rezalet tüm hevesim kaçtı . bunun daha düzgün panellesi yok mu ? asus rog g550 jk ile yanyana baktım ekranı orta çağdan kalma gibi . kaç para ulan bi panel ulan asus
  • Arkadaşlar ben gerçek şeyleri söylüyorum. Harddisk'i yavaş ve sesli çalışıyor. Yalansa yalan deyin. Ekranın renkleri canlı değil kalitesiz bir panel var. Yani film izlediğinizde renkler gerçek ölçüde değiller. Gelelim kasa kötü bir plastikden üretilmiş dokunduğun zaman sağlamlık hissi vermiyor. Bu makineyi alan arkadaşlar ortalama 300 lira masrafa girecekler 4 GB RAM ve 120 GB SSD alıcaklar. Bilgisayarda ortalama 1700 civarı hadi 1600 olsun yine 1900 veya 2000 liraya gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

beyler bende bu cihazı almayı düşünüyorum , dün vatan da inceledim kasası çok kötü hadi onu geçtim panel rezalet tüm hevesim kaçtı . bunun daha düzgün panellesi yok mu ? asus rog g550 jk ile yanyana baktım ekranı orta çağdan kalma gibi . kaç para ulan bi panel ulan asus

Vatanda bu bilgisayar satılmıyor ki ayrıca karşılaştırdığın pc bunun 2 katı fiyatında bende derim ki ozaman arkadaş ya bmw ile ferrariyi yanyana gördüm, bmw ortaçağdan kalma gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

Arkadaşlar ben gerçek şeyleri söylüyorum. Harddisk'i yavaş ve sesli çalışıyor. Yalansa yalan deyin. Ekranın renkleri canlı değil kalitesiz bir panel var. Yani film izlediğinizde renkler gerçek ölçüde değiller. Gelelim kasa kötü bir plastikden üretilmiş dokunduğun zaman sağlamlık hissi vermiyor. Bu makineyi alan arkadaşlar ortalama 300 lira masrafa girecekler 4 GB RAM ve 120 GB SSD alıcaklar. Bilgisayarda ortalama 1700 civarı hadi 1600 olsun yine 1900 veya 2000 liraya gelecek

Dediklerine katılıyorum, sadece hdd nin sesli olduğuna katılmıyorum, o sorun sadece w8 kullananlarda var. 1900tl ye alınabilcek en iyi pc diyeyim ozaman ben sana 1900tl ye içinde gtx850m ve ssd olan başka pc var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Arkadaşlar ben gerçek şeyleri söylüyorum. Harddisk'i yavaş ve sesli çalışıyor. Yalansa yalan deyin. Ekranın renkleri canlı değil kalitesiz bir panel var. Yani film izlediğinizde renkler gerçek ölçüde değiller. Gelelim kasa kötü bir plastikden üretilmiş dokunduğun zaman sağlamlık hissi vermiyor. Bu makineyi alan arkadaşlar ortalama 300 lira masrafa girecekler 4 GB RAM ve 120 GB SSD alıcaklar. Bilgisayarda ortalama 1700 civarı hadi 1600 olsun yine 1900 veya 2000 liraya gelecek

Dediklerine katılıyorum, sadece hdd nin sesli olduğuna katılmıyorum, o sorun sadece w8 kullananlarda var. 1900tl ye alınabilcek en iyi pc diyeyim ozaman ben sana 1900tl ye içinde gtx850m ve ssd olan başka pc var mı?

Hocam 2000 lira civarında victor g451 var. Full hd ips ekranı var. Ondan sonra hdd'yi sökmeden takabileceğiniz ssd slotu var. İntel ac wifi desteği var. Hadi victoru geçtim bu pc yerine lenovo z5070 bile alınır. Tek eksiği gt840m diğer türlü asusu havada tokatlar. Kasa metal ekran full hd içindeki hdd daha kaliteli

• fiyatına göre alınabilecek en iyi laptop
    hdd sesli çalışıyor diye diye takıntı yaptı adamlar sesli fln çalışmaz sen oraya takılmadıkça...
    ısınma problemi görmedim
    metal gear rising ultra ayarda oynadım sıkıntı yok dying light te anlık kasılmalar var tecrübelerime göre 4 gb ram in yetersizliğinden kaynaklanıyor.

Ekran konusuna gelince parlaklığı full yapın mağazalarda satılan full hd olmayan laptoplardan farkı yok zaten bu fiyata mağazadan full hd alamazsın..

Bana Göre Eksik Yanları

wi fi çekim gücü
    klavye ve panel kalitesi
  • Arkadaşlar taksitli olarak 1700 tl fiyatına düşer mi ? Yoksa 1800 tl sipariş veriyim mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: amare_34

Arkadaşlar taksitli olarak 1700 tl fiyatına düşer mi ? Yoksa 1800 tl sipariş veriyim mi ?

Ben gg dan 1548 tlye 6 taksitli aldım peşin fiyatına yani. 1700 tl neki sen bir indirim beKle bence gg %10 indirim oluyo.

• quote:

quote:

quote:

Hocam 2000 lira civarında victor g451 var. Full hd ips ekranı var. Ondan sonra hdd'yi sökmeden takabileceğiniz ssd slotu var. İntel ac wifi desteği var. Hadi victoru geçtim bu pc yerine lenovo z5070 bile alınır. Tek eksiği gt840m diğer türlü asusu havada tokatlar. Kasa metal ekran full hd içindeki hdd daha kaliteli

G451 x550jk seviyesinde donanımla yapıldığında 2079tl yapıyor, ssd si olmuyor ve full hd ekranı oluyor. Siz ssd olmadan full hd ekran için fazladan 479tl verir misiniz? Ben olsam o paraya 23" full hd ips monitör alırım, nasıl fikir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 28 Mart 2015; 12:03:44 >

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Ne zaman aldınız acaba ? gg hangi üyeden aldınız ben pcdepo, sadecenotboku takip edıyorum gg bakayim simdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: amare_34

Ne zaman aldınız acaba ? gg hangi üyeden aldınız ben pcdepo, sadecenotboku takip edıyorum gg bakayim simdi.

Ebrarbilgisayardan aldım sanırım üyeliği ebrarbil ben alırken 1729 tl %10 indirimi kullanınca 1548 tl oldu hatta yapı kredi worde de 100 tl puan veriyoduda iş bankası word olunca kaçırdım sağlık olsun takip edince bayağı indirimli alınabiliyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: maliakin95

quote:

Orijinalden alıntı: BrKayahan

Arkadaslar benim bilgisayarin mousepad'in sag tarafi isinmaya babasladi orada hangi parca var ve neden isinir bi cevalarsaniz sevinirim

Mouse padi koyduğun masa alev almış olabilir bi bak derim😀 şaka bir yana Touchpadin sağında ram var solda hdd var ama genel olarak kaç derece olduğunu söylersen daha iyi olur

Şoyle bi durum var bilgisayari ilk aldigimda öyle bi isinma yoktu bilgisayari yurda getirdigimde elle hissedilir sicaklik seviyesine ulasti ve oyunlarda asiri dusük fps aliyorum ve bu isinan yerden kaynaklandigini dusunuyorum sizin yorumunuz nedir ?

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Gg buldum sayfayı yüzde 10 yakalarsam vericem siparsi.

• BrKayahan kullanıcısına yanıt
    Hocam birinci seçenek virüs yada arkaplanda çalışan zararlı bir yazılım olabilir.2.seçenek olarak termal macunların deforme olması olabilir.3.seçenek daha doğrusu önerim is soğutucu kullanmanız mutlak suretle.Oyun oynarken kesinlikle 15 20 dereceye varan sıcaklık düşüşü görülebilir.
  • Beyler amazonda çok şık neon klavye koruyucu bir kaplama buldum.Resimlerinde çok şık duruyor gerçekten.Bir ışıklı klavye olmaz ama neon bence çok hoş bir hava katar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

G451 x550jk seviyesinde donanımla yapıldığında 2079tl yapıyor, ssd si olmuyor ve full hd ekranı oluyor. Siz ssd olmadan full hd ekran için fazladan 479tl verir misiniz? Ben olsam o paraya 23" full hd ips monitör alırım, nasıl fikir?

Herkes fikrini söylemekte özgür tabide uzatınca işin rengi değişiyo. Bizde salak değiliz heralde yakın meblalara daha iyisi varken gidip kötüsünü almaya bu victor dediğimiz markasını bile ömrümde ilk kez duyduğum laptopda kusursuz değil ilk başta kasa tasarımı milattan önce kalma plastik olduğu 10km öteden belli olan güven vermeyen ve saçma bi kahverengi tonuna sahip bir cihaz her şeyi geçtim benim mesleğim tasarımın başkenti olsada bakkal amcada böyle bi laptop kullanmak istemez göz var nizam var. Ekran konusuna gelirsek full hd ekranlı laptopdan buna geçen biri evet çok rahatsız olur kullanmak bile istemez ama şuanki kullandığım laptopda hd ekranlı zaten ve bi zararını görmedim full hd ekranlarda apple ın retinasına göre kötü o zaman al bakalım çık işin içinden o ondan kötü diye diye 6-7 bin liralık laptoplara kadar çıkar o iş vs vs uzatmaya gerek yok beğenen kuşlansın beğenmeyende fikrini söylesin 1-2 kere tadını kaçırmasın her sayfayı baltalamanın bir mantığı yok.

• Bilgisayar daha 3-4 aylik yeni bilgisayar macundan dolayi isinmasi biraz zor gibi, sogutucude kullaniyorumda fayda etmiyor. Ben diyorum ki buna ne olduda birden isinmaya basladi ilk baslarda yoktu boyle bisey ilk dediginiz secenek olabilir gibime geliyo

• arkadaşlar merhaba,

bir konu danışmak istiyorum. ürünü dün ebrar'ın gittigidiyor dükanından aldım bugün ulaştı ancak kargoyu görevlinin yanında açarken fark etmediğim yeni fark ettiğim bir durum var. monitörün sağ ve sol alt kısımlarında küçük açıklıklar var. videoyu ekliyorum. acaba herkeste böyle bir durum var mı yani genel bir sorun mu öğrenmek istiyorum ona göre hareket edeceğim. gittigidiyordan henüz onay vermedim zaten.

Yardımlarınızı rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

quote:

quote:

quote:

Herkes fikrini söylemekte özgür tabide uzatınca işin rengi değişiyo. Bizde salak değiliz heralde yakın meblalara daha iyisi varken gidip kötüsünü almaya bu victor dediğimiz markasını bile ömrümde ilk kez duyduğum laptopda kusursuz değil ilk başta kasa tasarımı milattan önce kalma plastik olduğu 10km öteden belli olan güven vermeyen ve saçma bi kahverengi tonuna sahip bir cihaz her şeyi geçtim benim mesleğim tasarımın başkenti olsada bakkal amcada böyle bi laptop kullanmak istemez göz var nizam var. Ekran konusuna gelirsek full hd ekranlı laptopdan buna geçen biri evet çok rahatsız olur kullanmak bile istemez ama şuanki kullandığım laptopda hd ekranlı zaten ve bi zararını görmedim full hd ekranlarda apple ın retinasına göre kötü o zaman al bakalım çık işin içinden o ondan kötü diye diye 6-7 bin liralık laptoplara kadar çıkar o iş vs vs uzatmaya gerek yok beğenen kuşlansın beğenmeyende fikrini söylesin 1-2 kere tadını kaçırmasın her sayfayı baltalamanın bir mantığı yok.

Yanlış kişiyi alıntılıyorsun kardeşim

• 
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.