Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (526. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.041
Cevap
229
Favori
757.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
88 oy
Giriş
  • telefonum asus, bilgisayarım asus dedim çantamda asus olsunebrarbilgisayardan dün akşam 1 adet sırt çantası aldım bugün kargoya vermediler
    ebrarbilgisayardan alışveriş yapmayın
  • Almak isteyenler an itibari ile 23:00'a kadar pcdepo indirim yaptı 1684 liraya düştü ben aldım yetişin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fnlht

Almak isteyenler an itibari ile 23:00'a kadar pcdepo indirim yaptı 1684 liraya düştü ben aldım yetişin :)

Hata ettin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

quote:

Almak isteyenler an itibari ile 23:00'a kadar pcdepo indirim yaptı 1684 liraya düştü ben aldım yetişin :)

Hata ettin

Neden bundan daha aşağı düşecek hali yok taş çatlasın 30-40 lira daha düşer ne için hata ettim?

quote:

quote:

Hata ettin

Neden bundan daha aşağı düşecek hali yok taş çatlasın 30-40 lira daha düşer ne için hata ettim?

Abi cihazın ekranının goruntusu gercekten iyi degil harddiskinden sesler geliyor ve cok yavas calısıyor birde pc depo iade almıyor kasa kaliteside vasat cihazın

quote:

quote:

quote:

Hata ettin

Abi cihazın ekranının goruntusu gercekten iyi degil harddiskinden sesler geliyor ve cok yavas calısıyor birde pc depo iade almıyor kasa kaliteside vasat cihazın

Kullananların yorumlarına göre aldım arada bir o şekilde çıkıyor olabilir şanstır belki.Ayrıca iade almıyor gibi bir şey söz konusu olamaz daha önce de defalarca ilk kez alışveriş yaptığım sitelere iadede bulundum.Ben iade süreci içinde kusur gördükten sonra almamak gibi lüksleri yok mecburlar ama 3 gün ama 1 ay ama 3 ay her türlü paramı mahkeme yolu da gerekse alırım.Tüketici hakları diye bir şey var...

• mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104103600

• Windows 7 formatından sonra pc hiç bir sürücüyü görmüyor algılamıyor aygıt yöneticisinde hepsi algılanmamış olarak gözüküyor. Usbleri de algılamıyor. Uefi ile cd den attım formatı. Nerede hata yaptım arkadaşlar?

Nintendo Switch 2 | 8BitDo Ultimate 2C Bluetooth | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | 27" Samsung Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4 | Apple iPhone 17
  • Arkadaslar benim bilgisayarin mousepad'in sag tarafi isinmaya babasladi orada hangi parca var ve neden isinir bi cevalarsaniz sevinirim

Orijinalden alıntı: BrKayahan

Arkadaslar benim bilgisayarin mousepad'in sag tarafi isinmaya babasladi orada hangi parca var ve neden isinir bi cevalarsaniz sevinirim

Mouse padi koyduğun masa alev almış olabilir bi bak derim😀 şaka bir yana Touchpadin sağında ram var solda hdd var ama genel olarak kaç derece olduğunu söylersen daha iyi olur

I5 4460 3.2 Ghz/MSI H81M P33 Motherboard/ZOTAC GTX 970 amp! Extreme Core Edition GPU/2X4 GB Kingston HyperX 1600MHZ Memory/Crucial BX-100 120GB SSD/WD Blue 1TB HDD/Dark N10 Case/Xiagmatek 600W 80 Psu + Iphone 6S User
    Steam ID:gondikci
    Uplay ID:maliakin95
    PSN ID:Poine_00
  • Ürünü aldım 2 kere format atmak zorunda kaldım ilk olarak elimde win7 oldugu için onunla attım (ürünün düzgün calışıp calışmadıgını denemek için) sürücü konusunda gercekten biraz uğraşmak gerekiyor, win7 sistem performans bilgisi işlemci 7.4 ekran kartı 6.9 ram 5.5 :) puan veriyor, 2gün sonra elime win8 gecince fotmatı bastım ürünle gelen cd taktım gene sıkıntı cıkardı internetten indirdim kurdum gerekli olanları digerlerinide aygıt yöneticisinden cd içinde arama yaparak yükledim, win8 sistem puanlamasında win7 oranla düşük puan verdi işlemci 7.3 ekran kartı 6.4 ram 5.5 daha ronra 8.1 güncellemesi yaptım zırt pırt güncelleme zımbırtısı ekranı geliyor korsan ürün :)) dreamspark'den ögrencilere beleş ürünü indirdim ama kararsız kaldım win7 ile onun arasında hangisiyle format atayım? şimdi ürün 8.1 istiyor mantıklı olmak gerekirse win8.1 kurulmalı ama hissedilir derecede performans farkı var win7 daha verimli gibi geldi bana? veya ürün korsan diye yavaş olur olur yani :)) benim gibi 1den fazla format atan arkadaşlar en son nede karar kıldılar yazabilirmi..
    Birde win8 ve 81de usb 3 portundan flash bellekle aldıgım en yüksek hız 7mb genelde kb olarak indiriyor :S win7 de ise wifi 4 diş cekmesine rağmen kopuyordu yerim win8.1 diyemememin sebebi wifi yoksa win7 ile direk formatı atacam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Arkadaşlar oyunlarda kendi kendine mouse ateş ediyor. Tam görev yaparken sinsi sinsi gidiyorum, birden kendi kendine ateş etmeye başlıyor Daha önce A4 Tech mouse kullanıyordum ve eskiydi, herhalde mouse'tandır diye birşey yapmadım, fakat son 3 gündür Logitech G300S kullanıyorum ve ayı sorun yine devam ediyor. Sizce sorun nerede?

Far cry 4 te var o sorun oyun kaynaklı bendede oluyordu başka oyun oynuyorsan bilemem bende sadece o oyunda oldu

• erkutk84 kullanıcısına yanıt
    oyunu bitirdim böyle bi sorun yaşamadım hocam pcnin touchpadini oyun ıynarken devredışı bırakmanızı öneririm eğilirken falan eliniz dokunuyor olabilir

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

quote:

Arkadaşlar 3 gündür pcdepo,teknolojikapında,ebrarbilgisayar,sadecenotebook bu sitelerde indirim gözlüyorum şimdi baktım pcdepo tek çekime 1742 lira yapmış zaten nakit alacaktım.Sizce daha da düşermi beklemeli miyim 1-2 gün daha? Bunların dışında önerebileceğiniz güvenilir indirime girebilecek olan siteler varsa onları da yazarsanız sevinirim.

Pcdepoda fiyatlar cok degisiyor
    Dun 1638 e dustu mesela beklemenizde fayda var. Sicak ffirsatlarda bu bilgisayariN konusunu ve burdada takip edin 1600 küsürlü fiyatlara alacaginizi dusunuyorum

Gg dan %10 indirim yapan hesap satın alın 10 tlye o zaman ucuza geliyo ben öyle 1548 tlye aldım geçen hafta. 4 gbda ekstra ram alıcam 100 lira civarına kabataslak 1650 tlye 8 gb ramlisinden almış oldum. Boşuna 1700 lira vermeyin 4 gb modele.

%10 bitti dedi bir arkadaş devam ediyor mu hala ?

Devam ediyomu bilmiyorum da gelir elbet bir ara geri acelrn yoksa bekle derİm.% 5 var sanırım.

• Bilgisayarım "MİKROFONLU KULAKLIKLARI" algılamıyor, "SADECE KULAKLIKLARI ALGILIYOR", kulaklık girişinde bir sorun olduğunu düşünmeye başladım, sizde de böyle mi?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.