Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
714.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece Pcdepo'dan almaya karar vermiştim 1750 bandında idi 8 Gb olanı beklediğim havale vardı sabah hesabıma geldi sipariş vermek için siteye girdim 1883 TL'ye çıkmış fiyat 100 TL'den fazla fiyat artışı olmuş açıkçası bekleme kararı aldım

4gb fiyatı pcdepo'da 1,801 TL, sadecenotebook'ta 1.677 TL ben 8gb alacaktım her zamanki bahtsızlığım baş gösterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastJedi9 -- 20 Ocak 2015; 12:57:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martin Skrtel

Dün gece Pcdepo'dan almaya karar vermiştim 1750 bandında idi 8 Gb olanı beklediğim havale vardı sabah hesabıma geldi sipariş vermek için siteye girdim 1883 TL'ye çıkmış fiyat 100 TL'den fazla fiyat artışı olmuş açıkçası bekleme kararı aldım

4gb fiyatı pcdepo'da 1,801 TL, sadecenotebook'ta 1.677 TL ben 8gb alacaktım her zamanki bahtsızlığım baş gösterdi.

Cumartesi günü linkteki ürünü %10 indirim çeki + 100 TL bonus kampanyası ile 1.474 tl ye aldım.

GittiGidiyor
    Asus X550JK-XO012D İ5-4200H4GB 2GB GTX850 128BİT Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-x550jk-xo012d-i5-4200h4gb-2gb-gtx850-128bit-145424647

• Pcdepo beni takip mi ediyor ne :) Sitede sayfayı yeniledim 1880 TL'den 1,727 TL'ye düştü 8Gb :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

quote:

Orijinalden alıntı: Fırat6

Beni de kullanıcılara ekler misin ? her türlü soruya cevap verebilirim. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Bir sorun yok. Performansa diyecek yok. Pc depodan aldım ürünü. Çok sağlamdır tavsiye ederim. 8 GB lık modelini kullanıyorum. Windows 8.1 Endüstri Pro. kullanıyorum. Öğrenciler için bedava olarak aldım. Bunla ilgili sorularınızıda cevaplarım. Şuan ücretsiz kullanıyorum.

Evet Kardeşim bana yardımcı olurmusun ?

Şuan hayırlısı ile indirmeye başladım w8.1 Endstry Pro.

Bana USB ile UEFI kurulumu için yardım edermısın basit bir işlem fakat temiz yapmak istiyorum artık , cihazımda arıza var ise , Benim yazılımım orjınal lisanslı Yazılımsal değil donanımsal diyerek Ağırlığımı koyabilirim.

Şuan iniyor senden yardım bekliyorum.Birde benim ram 4 gb.Bana kullandığın antivirus vede Ramdisk plus kullanıyorsan bilgi verirsen sevinirim.

Cevabını bekliyorum...Yardımcı olabilecek kim var ise herkesten.Şimdiden teşekkürler.

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

Edit:Dostum indirdim cevabını bekliyorum.

Kardeşim yıllardır NOD32 kullanıyorum. Pek kasmıyor bilirsin zaten. Öneririm bir sorun yaşamadım. İnternette nasıl gezeceğini bilirsen virüs falan bulaşmaz bilgisayara aylık tarama yaparsın malware ile vs. o kadar. UEFİ kurulum için bu konunun başında ayrıntılı anlatılmış. Ama UEFI kurulum yaparken bütün bölümleri silmen gerekiyor yani şuanki windowsu bir harici diske kaydetmen gerekir. Disk biçimlendirilmesi değişiyor UEFI kurulumda. Bende UEFI kurulumdan sonra %100 kullanım bitti. Pc hiç kitlenmedi UEFI olsa da olmasa da. Ayrıca soruların için mesaj atabilirsin.

• 1746 TL'ye aldım 8 GB olanı pcdepo'dan kargo dahil.

Şimdi ilk önce gelelim işletim sistemine :) Ne kurmayı önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastJedi9 -- 20 Ocak 2015; 14:11:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Arkadaslar bu ogrencilere ucretsiz w8 orjinal urunu almaya calistim fakat olmuyor. Oncelikle ben acikogretim ogrencisiyim benim icinde gecerlimi? Birde .jpg fornatli resim ekliyorum
    3 mb kabul etmiyor.

Aöf okuyorum kodu 5 daklada aldım.
    1- google dreamspark 8.1 yaz üye ol yap , sonra daha önce kullandığın hotmaille girişyap.
    1-windows 8.1 i bul , sonra ilk başta seçenek var , edu.tr eposta istiyor.
    2- google aöf eposta almayaz, ordan basit işlemle alıcansın ( 2 saate aktif oluyor , aktif olmadan giril yapınca hotmaile yönlendiriyor.
    Sonra edu"lu epostana onay geliyor.key"de dowloadta hazır.
    Bedava gereksiz uygulama olmayan ücretsiz , windows 10 içinde verirseler süper olur.

Hocam cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suan 1879 fiyati emin misniz

• Arkadaslar urunu en uygun ve guvenli olarak nerden almami
    onerirsiniz?

• canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    Sabah tüm fiyatları yükselmişti ürünün fakat sonra sadece havale fiyatı düştü bende zaten havale ile alacaktım o yüzden siparişi verdim
  • quote:

quote:

quote:

Beni de kullanıcılara ekler misin ? her türlü soruya cevap verebilirim. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Bir sorun yok. Performansa diyecek yok. Pc depodan aldım ürünü. Çok sağlamdır tavsiye ederim. 8 GB lık modelini kullanıyorum. Windows 8.1 Endüstri Pro. kullanıyorum. Öğrenciler için bedava olarak aldım. Bunla ilgili sorularınızıda cevaplarım. Şuan ücretsiz kullanıyorum.

Evet Kardeşim bana yardımcı olurmusun ?

Şuan hayırlısı ile indirmeye başladım w8.1 Endstry Pro.

Bana USB ile UEFI kurulumu için yardım edermısın basit bir işlem fakat temiz yapmak istiyorum artık , cihazımda arıza var ise , Benim yazılımım orjınal lisanslı Yazılımsal değil donanımsal diyerek Ağırlığımı koyabilirim.

Şuan iniyor senden yardım bekliyorum.Birde benim ram 4 gb.Bana kullandığın antivirus vede Ramdisk plus kullanıyorsan bilgi verirsen sevinirim.

Cevabını bekliyorum...Yardımcı olabilecek kim var ise herkesten.Şimdiden teşekkürler.

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

Edit:Dostum indirdim cevabını bekliyorum.

Kardeşim yıllardır NOD32 kullanıyorum. Pek kasmıyor bilirsin zaten. Öneririm bir sorun yaşamadım. İnternette nasıl gezeceğini bilirsen virüs falan bulaşmaz bilgisayara aylık tarama yaparsın malware ile vs. o kadar. UEFİ kurulum için bu konunun başında ayrıntılı anlatılmış. Ama UEFI kurulum yaparken bütün bölümleri silmen gerekiyor yani şuanki windowsu bir harici diske kaydetmen gerekir. Disk biçimlendirilmesi değişiyor UEFI kurulumda. Bende UEFI kurulumdan sonra %100 kullanım bitti. Pc hiç kitlenmedi UEFI olsa da olmasa da. Ayrıca soruların için mesaj atabilirsin.

hocam uefi kurunca %100 disk sorunu kasılıp tıkanma olayı geçiyormu ?

• Urunun 8 gb modelini pcdepodan havale yaparak siparis ettim benide ekleyin 😃

• quote:

quote:

Arkadaslar bu ogrencilere ucretsiz w8 orjinal urunu almaya calistim fakat olmuyor. Oncelikle ben acikogretim ogrencisiyim benim icinde gecerlimi? Birde .jpg fornatli resim ekliyorum
    3 mb kabul etmiyor.

1- google dreamspark 8.1 yaz üye ol yap , sonra daha önce kullandığın hotmaille girişyap.
    2- google aöf eposta almayaz, ordan basit işlemle alıcansın ( 2 saate aktif oluyor , aktif olmadan giril yapınca hotmaile yönlendiriyor.
    Bedava gereksiz uygulama olmayan ücretsiz , windows 10 içinde verirseler süper olur.

Peki bu indirdiginiz windows iso kalip dosyasi seklinde mi oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

quote:

quote:

3 mb kabul etmiyor.

Peki bu indirdiginiz windows iso kalip dosyasi seklinde mi oluyor ?

Evet. Microsoft kendi programı ile indiriyor. İlk önce programı kuruyorsunuz. Program içerisinde 64 bit veya 32 bit seçiyorsunuz. İnternet kopması vs. olduğunda baştan başlamıyor. Torrent gibi. Durdurup başlatabiliyorsunuz. İso olarak iniyor.

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Ben bu %100 olayının UEFI ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Başka bir sorun var bence. Ancak şuan Disk kullanımı %21. Ancak öncedende %100 olduğunda kasılıp tıkanmadı. UEFI tabiki de öneririm. UEFI kurulumda hiç çıktığını hatırlamıyorum. Bu arada şunu da eklemek istedim herkes Başlangıçta açılan programları kapatsın. Yani görev yöneticisinde başlangıç sekmesinde benim sadece Nvida ile Nod32 başlangıçta açılsın olarak var. Bence geç ama laptop 14 saniye civarında açılıyor. Ancak 8.1 pro korsan yüklemiştim. 6 saniyede masaüstü hazırdı arkadaşlar. SSD olmadan. Bunu bir daha yakalayamadım. İyi günler.
  • Bu %100 disk sorunu windows yedekleme ile alakalı olamazmı acaba ? Bilgisayarım yanımda değil yoksa deneyecektim
  • Cihaz elime ulaşınca hangi işletim sistemini önerirsiniz ?
  • kesinlikle 8.1 sonra pişman olursun
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    Üniversiteden kalma mail adresim var onu kullanıp Dreamspark'tan indirmem yeterli olur sanırım

Peki bu %100 sorunu 8.1'de yaşanmıyor mu ?
  • Ben win 8.1 pro kullanıyorum.Gayet yaşanıyor hocam.W7 kur kafan rahat olsun.Ben çok pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: menagon61

Ben win 8.1 pro kullanıyorum.Gayet yaşanıyor hocam.W7 kur kafan rahat olsun.Ben çok pişmanım

Imzanin guzelligine bak arkadas. Pazartesi gunu bende imzaya koyabilmem icin can atiyorum vallaha

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.