Bildirim
Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (281. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dostum nasıl şu anda PC? -
Birsey demedim ki sadece oldumu dedim.Ilk defa yaptigim birsey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dr20mouse
Öncelikle merhaba,
Kötülediğiniz GTX 850M kartı Nvidia GTX 750Ti ile aynı GPU'yu kullanıyor (GM107 kod adlı GPU). Aralarında fark GPU frekansı ile düşük hızdaki DDR3 belleğin kullanılmasıdır.
Böylece GTX 850M 45 Watt TDP, GTX 750Ti 60 Watt TDP'ye sahip. Kötülediğiniz ekran kartı uzun süre belli bir kalitede oyun oynatacak güçtedir. Karşılaştırdığınız ekran kartları giriş seviyesi kartlardır. Bu kartlardan kat kat daha güçlü olan bir kartı kötülemenizi anlayamadım. Bir çok popüler oyunu son ayarlarında akıcı bir şekilde oynuyorum. Çok şükür ekran kartından sebep bir sıkıntı yaşamadım dahaden. Yaptığınız yorumu tekrardan düşünmenizi öneririm
Giriş seviyesi dediğiniz kart yani R7 240 ile GTX 850M'in DDR3 olanı aynı performanstadır. Kat kat üstün falan değil yani.
Amacım 850M'i kötülemek değil kartı çok üstün bir kart sanmayın o da giriş seviyesi bir kart.
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_
Dostum nasıl şu anda PC?
Iyi fakat , daha cs :go yu deneyemedim.
Farkettim ki goruntu w8 de daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Fakirinsan8
quote:
Dostum nasıl şu anda PC?
HDD için diyorum birde Uefi olmuş mu? Kontrol ettin mı?
Burdaki karşılaştırmayı incelerseniz iki kart arasında %50'ye yakın bir fark olduğunu görürsünüz. Eğer GTX 850M full hd ekranla birlikte kullanılsa gerçekten dediğiniz gibi giriş seviyesi olurdu ama 766p ekran da fiyatına göre gayet doyurucu bir karttır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
SSD + HDD Caddy takma operasyonum sıkıntısız sona ermiştir.
Şu anda PC'de : 120 Gb SSD + İçinden çıkan 500 Gblık Hard Disk, HDD Caddy ile laptopa entegre edilmiştir.
Windows 8.1 Pro kurdum.
Gerçekten inanılmaz bir hız var. Bunu ciddi ciddi söyleyebilirim. En basitinden şu örneği vermek istiyorum. Ben Euro Truck Simulator 2 oyununun hastası olan bir insanım. Daha öncesinde çok nadir de olsa takılmalar yaşanıyordu. Onlar şu anda kesinlikle yok. Ve dikkatimi çeken şu oldu. Önce ki halinde de aslında tüm driverlar günceldi. Şimdi de öyle. Oyunun grafikleri müthiş güzel geldi. Bu beni şaşırttı. Güneşin yansımasını onca zamandır oynarım farketmemiştim. Şimdi çok güzel bir görüntü oluştu.
Not: Bu arada HDD Caddy biraz sıkıntıya sokabilir sizleri. Klavye bildiğiniz kredi kartı ile açılıp bir tane vidasını çıkarıldıktan sonra rahatlıkla monte edilebiliyor.
-
quote:
quote:
Dostum nasıl şu anda PC?
Kardeş o kadar ağlıyodun iyi demekle kalma açıkla bize nedir şimdiki durumu valla ailece seni takip ediyoruz hallettiğin an sipariş geçecem :D
Almayı düşünüyordum ama bi 10-15 sayfa okudum kafam karman çorman oldu :) %100 problemi, Windows 7-8 seçimi, Ssd muhabbeti vs. çok karmaşık geldi.
Bende bi Hp Pavilion Dv6 var 5 yıllık şu soğuk havalarda ısıtıcı olarak kullanıyorum o derece bunaldım ısı, gürültü muhabbetinden bütçeyi zar zor ayırabildim bi kaç yıl idare edebilmeli beni :)
Şimdi ben aklımdakileri sıralayım birileri yardımcı olur umarım
-Alsam ssd takmam şart mıdır mesela gidip direk 8gb ram modelinden alsam yeterli olmaz mı ? Yoğun bilgisayar kullanıcısıyımdır fakat öyle buradaki çoğu arkadaş gibi donanım sevdalısı değilimdir o yüzden soruyorum. Mevcut bilgisayarım en sıradan oyunlarda bile ısınıp kapandığı için oyunlardan çok uzak kaldım ve artık yeni oyunları oynamak istiyorum :D Açıkçası pek anlamadığımdan bu muhabbetlerden ssd almak, montaj vs. garanti durumları biraz korkutuyor.
-%100 kullanım mevzusu önemli bir durum mu w7-w8 seçimi bu noktada ne kadar önemli ? Kardeşim W8 kullanıyor bense W7, 8'e pek ısınamadım maksimum performansı hangisiyle sağlayabilirim ?
Şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastJedi9 -- 20 Ocak 2015; 0:24:04 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çikaskondikas
quote:
quote:
Dostum nasıl şu anda PC?
Kardeş o kadar ağlıyodun iyi demekle kalma açıkla bize nedir şimdiki durumu valla ailece seni takip ediyoruz hallettiğin an sipariş geçecem :D
Tüm konu merakta aydınlat bizi
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetozturk154
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
SSD + HDD Caddy takma operasyonum sıkıntısız sona ermiştir.
Şu anda PC'de : 120 Gb SSD + İçinden çıkan 500 Gblık Hard Disk, HDD Caddy ile laptopa entegre edilmiştir.
Windows 8.1 Pro kurdum.
Gerçekten inanılmaz bir hız var. Bunu ciddi ciddi söyleyebilirim. En basitinden şu örneği vermek istiyorum. Ben Euro Truck Simulator 2 oyununun hastası olan bir insanım. Daha öncesinde çok nadir de olsa takılmalar yaşanıyordu. Onlar şu anda kesinlikle yok. Ve dikkatimi çeken şu oldu. Önce ki halinde de aslında tüm driverlar günceldi. Şimdi de öyle. Oyunun grafikleri müthiş güzel geldi. Bu beni şaşırttı. Güneşin yansımasını onca zamandır oynarım farketmemiştim. Şimdi çok güzel bir görüntü oluştu.
Not: Bu arada HDD Caddy biraz sıkıntıya sokabilir sizleri. Klavye bildiğiniz kredi kartı ile açılıp bir tane vidasını çıkarıldıktan sonra rahatlıkla monte edilebiliyor.
Tebrik ederim dostum memnun San ne mutlu sana ilerde bnde senin gibi düşünüyorum eğer HDD sorunu çözemezsem el mecbur senin yönteme başvuracağım yardım edersen sevinirim
-
Aynen ya:D
Evet açıklamayı yapıyorum.Hayat felsefem çakmalar orjinalleri yüceltir derdim.Gerçektende öyle.Az olsun orijinal olsun , sahte ayakkabı vuruyorsa ,sahte windowsta vurur felsefesi ile Windows 8.1 Dreamspark'tan 5 dakika aldım.(verenlerden allah razı olsun )
-Evet Diski %100 kullanıyor arada , Şuan sadece yüklü olan CS:GO ve Steam Driverlar.
-CS:GO da sabit FPS aldım , dönüşlerde sıkıntı yok.Sadece ESC basınca menü eldiğinde FPS düşüp çıkıyor bunun herkeste olduğunu düşnüyorum.Rahatça oynadım.
-Disk kullanımı evet var Windows ayar gibi bir şey kullanıyor ama şuan rahatsız etmedi Yani Explore kullanıyorum çok hoşuma gitti W8'de.Yani kitlenme kasma olmadı hissetmedim.Ama HDD boş sayılır 150GB C ye böldüm diğerledini D ye bıraktım, Windows şişmesin diye.
Yani şuan memnunum ilerise ne göstericek bilmiyorum.CD'den recovery asus uygulamasınıda yuklıcem.(nazar deymesin.)
;Şuan için tek eksik kasanın aliminyum olmaması ,alimunyum fantezim var.
-Windows 8de görüntü daha canlı daha net buna kanaat ettim.
-Tek ihtiyacım ram yükseltmek oda GTA 5 için.
Yani şuanlık sıkıntı yok Windows 8.1 indirin kurun.Ama orijinal olsun DreamSpark 5 dakikada aldım.
CS:GO denedim sadece başarılı sonuç aldım full Herşey , yumuşatma çoklu cpu dahil.
Antivurus yükleme konusunda hala şüpheliyim bilmiyorum yüklesem mi ?
Eğlenceli oyun önerinde GTX850'in nimetlerinden tadalım.
Özet:windows 8.1 orijinal kurun , Bu cihaz gerçekten 8 için üretilmiş WİFİ de canavar.CS:go 4.5 GB 29 Dakikada 2.7-3.0 MB 'da indirdim.
alimunyum takıntınız yoksa , alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 20 Ocak 2015; 0:39:37 >
-
Aa kapali diger hersey açik 64 kisilik haritada ne kadar fps aliyorsunuz hocam? Size zahmet bir bakarsaniz sevinirim
Ooo tek sorun kasa kalitesiyse sıkıntıların gitmiş gib ama biraz daha bekleyelim:D, eyvallah. Aslında ben bunu alıp direk SSD takmayı düşünüyorum. ssd takıp o hdd sıkıntısı gideriliyosa alırım bi 240 gb, zaten yeter bana o bi tek football manager oynayacam zaten
quote:
Orijinalden alıntı: gtx295
Aa kapali diger hersey açik 64 kisilik haritada ne kadar fps aliyorsunuz hocam? Size zahmet bir bakarsaniz sevinirim
CS:GO da 64 lük harita var mı ? BTF olabilir mi ? -
quote:
quote:
quote:
Dostum nasıl şu anda PC?
HDD için diyorum birde Uefi olmuş mu? Kontrol ettin mı?
UIEFİ olmamış :( -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gtx295
CS:GO da 64 lük harita var mı ? BTF olabilir mi ?
Kusura bakmayin 32 kisilik olacakti:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 20 Ocak 2015; 0:54:55 >
quote:
Orijinalden alıntı: Eugnie
Beyler GTA 5'i oynatır mı bizim sistem ?
Oynatır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X