|
Laptopta uygun pil bulabilen var mı arkadaşlar? Performansı iyi olan bulamadım. Hep 1-2 saate bitti yazmışlar. |
| _____________________________ |

|
Laptopta uygun pil bulabilen var mı arkadaşlar? Performansı iyi olan bulamadım. Hep 1-2 saate bitti yazmışlar. |
|
Şu an o sorun çözüldü ama bu sefer de güç tuşuna basılmadan açılıyor. Ama bu sorun değil, çünkü pili tutmadığı için prize takıp çalıştırıyorum hep. Çalıştığı için ellemiyorum daha |
|
Güç tuşunun flex kablosunu ben bir kez değiştirmiştim ama bende basmıyordu. Elinizde avometre varsa kısa devre kontrolü yapın ya flex kablo bozuktur yada tuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Birden olan bir şey değildi. İlk başlarda biraz basılı tutunca açılıyordu. Yavaş yavaş hiç tepki vermemeye başlamıştı işte. Güç tuşunun flex kablosu touchpad kadar gergin kalmıyor sökerken. O yüzden onu çıkarması kolay. O yüzden darbe vs aldığını da sanmıyorum. Power tuşunun devresini kontrol ettim onda da sorun yok. Pil ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Termal macun, pil ve touchpad flex kablosu sipariş ettim. Birer birer sorunları çözüp bakacağım. Yine olmazsa dediğiniz gibi power tuşu ve flex kablo yenilemesi yaparım. Termal macunların da yenilenme zamanı gelmişti. Sökmüşken hepsini bir halledeyim. Sonra uzun bir süre sökmeyi düşünmüyorum. |
|
Bios pili bitiktir direkt açılıyorsa. Onu değiştirirseniz düzelir. |
|
|
Güncel windows 11 driverlerını nereden bulabilirim? |
|
|
Sorunun çözülmesine sevindim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Vay be biz bu laptobu aldığımızda güncel oyunların hepsini açıyordu.Hala sıkıntısız kullanıyorum laptobu ama oyunlara özellikle işlemcisi yetmiyor haliyle .Şu an eli yüzü düzgün bi gaming laptop 20binden başlıyor... |
|
merhaba aynı laptoptan bendede var artık yaşın verdiği yıpranmayla yavaşlamaya oyunlarda kasmaya başladı hangi ssd ler oluyor bu laptopa ? tavsiyeniz varmı |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
YOLLARIN HAKİMİYİM VOLVO S60 SAHİBİYİM
|
|
Arkadaşlar merhaba, bu Asus X550JK model laptopu 2015 Nisan ayında satın almıştım. Pili bitti, zaten uzun zamandır masaüstü PC gibi kullanıyorum. Wi-Fi si ilginç bir şekilde 2 yıl kadar önce Aliexpressten Edup 802,11AC özellikli bir wifi aparatı aldım, onu taktıktan sonra çalışmamaya başladı. Yani o aparatı sökünce kendi wifi si çalışmıyor. Win10 yüklü, belki onunla ilgili bir olay olabilir. Şimdi sorunum şu: eve 1000 Mbit Turk Telekom internet bağlı, 30 Aralıkta hız yükselttim, cep telefonu ile yaptığım testlerde 700-750 Mbit hızı alabiliyorum. Fakat bu hızı laptopta alamayorum. Acaba laptop veya anakart bu hızları desteklemiyor mu? Kablolu test imkanım yok şuan. İlginç olna Samsung S23-iPhone 13 ile 700 mbitli hızları alırken laptop ile 200 mbit hız almak çok zoruma gidiyor. |