Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
712.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R0ME

Tekrar merhaba, hayırlı geceler;

Gün içerisinde işte olduğum için ani dönüşler yapamıyorum, kusura bakmayın.

@06_EMRE

Gece Garanti Bankasından bakiye düşmeyince ve canlı destekte kimse yanıtlamayınca sabah işe giderken aradım. Uykulu ses ile bir hanımefendi açtı telefonu.
    Sipariş bilgisini söyledim, baktı, kontrol etti, ''Daha yeni açtık dükkanı, siparişleri geçmedik daha, kusura bakmayın sesim de mahmur çıkıyor. Daha 3D secure'ye geçemedik, yoksa böyle sizi uğraştırmayız. '' deyince adamların samimiyetlerini anladım, kendi kendime ''Bu adamlardan zarar gelmez.'' dedim.

Aradıktan yaklaşık 1 saat sonra cep numarasından aradılar ve sipariş teyit onayı için sadece doğum tarihini istediler. Zaten T.C. kimlik numarasını sipariş geçerken veriyoruz.

Onlar aradıktan sonra Garanti Bankasından baktım, bakiyeden düşmüş. Herhangi bir sıkıtı olmadı yani, akşamüzeri de sipariş bilgilerimi geçmişler.

İnşallah yarına elime sağ salim ulaşır.

@MrBedbaht

Ürün 12 GB'ye kadar RAM desteklemekte. Ürün üzerinde HDD ve RAM değişikliği yapmak garanti koşullarını değiştirmiyor.
    Yine de kendinizi güvenceye almak için bu donanımların bulunduğu kapağı açarken bir tutam pamuk kullanarak kara vidalara zarar vermemiş olursunuz.
    Allah korusun, bir problem ile karşılaşırsanız, orijinal donanımı takıp, servise yollarsınız.

@ozgurozlerr

Yukarıdaki bilgiler sizler için yeterli olmuştur sanırım.

@Eugnie

Yaklaşık 15 yıllık (8 notebook) deneyiminden sonra sizlere gönül rahatlığı ile birkaç şey söyleyebilirim;

1- 3. laptopumu bataryanın uzun ömürlü olmasını isteyip, bataryasız kullandığım için, 2 elektrik git-gelinde kaybettim. Anakartım yanmıştı.
    2- Bu laptopun batarya uzun süre şarjdan ayrı kaldığı için çürümüştü ve şarj tutmuyordu.
    3- Toshiba laptopumu bu tip olay olmasın diye sürekli batarya ve şarj takılı kullandım. Sadece şarj üzerinden belki 9-10 kere kullanmışımdır ve bataryanın çürüdüğünü farkettim. Şarj tutmuyordu.
    4- Sony laptopumda ise tecrübe oldu, oyun zamanlarında batarya + şarjda, internet kullanımında ise sadece bataryada kullandım. %5-10 arasında şarja taktım, tam olmadan çıkarmadım ve en uzun süreli batarya ömrü bu laptopta oldu.

Herkese hayırlı geceler, iyi forumlar.

Teşekkür ederim bugün kargoya vermişler aletleri yarın elimize umarım sağ salim kazasız belasız ulaşır.

• Arkadaşlar bataryayı benim önerim sökmeyin.Haftada 1 düzenli bir şekilde %5-10 gibi bitirip bir daha doldurursanız herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmazsınız.Lion tipteki bataryaları en çok şarzını sonuna kadar kullanmak ve sıcaklık etkiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozlerr

sabaha karşı mı aldınız?

Haftasonları güzel indirimler oluyor.Hafta sonu takip ederseniz iyi olur.
  • Kararımı verdim bu laptop. ama öğrenciyim ne kadar kar edersem benim için o kadar iyi arkadaşın laptopu ile idare ediyorum şuanlık. ama pek idare edilesi değil, pentium var düşünün ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurozlerr -- 24 Ekim 2014; 23:42:44 >
  • bir şey sorabilir miyim windows 7 atıldığında driver bulma sıkıntısı yaşanıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozlerr

Kararımı verdim bu laptop. ama öğrenciyim ne kadar kar edersem benim için o kadar iyi arkadaşın laptopu ile idare ediyorum şuanlık. ama pek idare edilesi değil, pentium var düşünün ^^

Haftasonu iyi takip edin saatbaşı girin desem yeridir.
  • beyler 1 gündür kullanıyorum henüz sadece oyun olarak dota 2 yi yükledim en ufak bi ısınma olmuyo böyle devam ederse harika

hdd den ses geliyo ama çok düşük bi ses beni rahatsız etmiyor

laptopu şarjdan hiç çıkarmıyorum haftada bi deşarj edecem bu kullanım doğrumu 7/24 şarjda takılı
  • dün gece 4te 1640lara kadar inmiş
  • arkadaşlar 1 gündür kullanıyorum henüz oyun olarak sadece dota 2 yi yükledim en ufak bir ısınma olmuyor (yüksek ayarda) böyle devam ederse çok iyi

klavye ve kasa bana göre hoş bu konuda seçici değilim zaten

touchpad kullanmıyorum kapanmıyor ama elimin yanlışlıkla değebileceği bi yerde değil rahat

hdd den ses geliyor ama beni rahatsız etmiyor çok düşük bi ses çok titiz değilseniz rahatsız etmez benim arkadaşımın 3000küsürlük monster laptopundan da ses geliyor aşırı anormal bi durum değil tuşlara basarken daha çok ses geliyo o derece düşük bi ses

laptop 7/24 şarjda takılı haftada bir deşarj edecem bu kullanım doğru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: elodeon

arkadaşlar 1 gündür kullanıyorum henüz oyun olarak sadece dota 2 yi yükledim en ufak bir ısınma olmuyor (yüksek ayarda) böyle devam ederse çok iyi

klavye ve kasa bana göre hoş bu konuda seçici değilim zaten

touchpad kullanmıyorum kapanmıyor ama elimin yanlışlıkla değebileceği bi yerde değil rahat

hdd den ses geliyor ama beni rahatsız etmiyor çok düşük bi ses çok titiz değilseniz rahatsız etmez benim arkadaşımın 3000küsürlük monster laptopundan da ses geliyor aşırı anormal bi durum değil tuşlara basarken daha çok ses geliyo o derece düşük bi ses

laptop 7/24 şarjda takılı haftada bir deşarj edecem bu kullanım doğru mu

Batarya kullanımınız doğru
  • Çok saçma, resmen milletle dalga geçiyorlar, evet anlık indirim güzel bişey ama bukadar anlık olmamalı Dansöz gibi oynuyo fiyatlar 15 dk önce 1697 idi hadi alayım bari dedim, sayfayı açtım 1752 insanın alası gelmiyo
  • arkadaşlar 8.1 kurmak istiyorum.temiz bir sürüm varsa özelden link verir misiniz.
  • bizim dreamspark var oradan ücretsiz indirecem bi alabilirsem pcyi
  • Arkadaşlar bu harddsik - optik sürücü dönüştürücüsü (nam-ı diğer hdd caddy) ile bugün bir sıkıntı yaşadım. Laptoptaki harddisk yerine SSD taktım ve (sıkıntılı bir süreç sonucu) optik sürücüyü çıkarıp yerine elimdeki hdd caddy aparat ile harddiski takmaya niyetlendim. Ancak aldığım aparat bu laptopla uyumsuzmuş. KALIN geldi ve en olmayacak yerde işim yarım kaldı. Aparatın yüksekliği 13 mm iken optik sürücüyü çıkardığım yere maksimum 9,9 mm'lik bir aparat sığıyor. Bu işe girişirseniz bu durumu göz önünde bulundurun. 12.7 mm lik olan HDD Caddy'ler bu laptopa uymuyor 9.5 mm'lik olarak satılan aşağıdaki ürünün alınması gerekiyor anladığım kadarıyla.

Umarım faydalı bir mesaj olur...

UYUMSUZ>>>

UYUMLU>>>> http://www.vatanbilgisayar.com/sl-ssd9-sata-notebook-ekstra-95-m--hdd-yuvasi.html

• bu laptopu almayi düşünüyorum kafamı karıştırdılar victor g451 daha iyi diye sizce hangisini seçeyim bide SSD nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çözüm nedir lütfen yardım
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Tekrar merhaba, hayırlı geceler;

Gün içerisinde işte olduğum için ani dönüşler yapamıyorum, kusura bakmayın.

@06_EMRE

Gece Garanti Bankasından bakiye düşmeyince ve canlı destekte kimse yanıtlamayınca sabah işe giderken aradım. Uykulu ses ile bir hanımefendi açtı telefonu.
    Sipariş bilgisini söyledim, baktı, kontrol etti, ''Daha yeni açtık dükkanı, siparişleri geçmedik daha, kusura bakmayın sesim de mahmur çıkıyor. Daha 3D secure'ye geçemedik, yoksa böyle sizi uğraştırmayız. '' deyince adamların samimiyetlerini anladım, kendi kendime ''Bu adamlardan zarar gelmez.'' dedim.

Aradıktan yaklaşık 1 saat sonra cep numarasından aradılar ve sipariş teyit onayı için sadece doğum tarihini istediler. Zaten T.C. kimlik numarasını sipariş geçerken veriyoruz.

Onlar aradıktan sonra Garanti Bankasından baktım, bakiyeden düşmüş. Herhangi bir sıkıtı olmadı yani, akşamüzeri de sipariş bilgilerimi geçmişler.

İnşallah yarına elime sağ salim ulaşır.

@MrBedbaht

Ürün 12 GB'ye kadar RAM desteklemekte. Ürün üzerinde HDD ve RAM değişikliği yapmak garanti koşullarını değiştirmiyor.
    Yine de kendinizi güvenceye almak için bu donanımların bulunduğu kapağı açarken bir tutam pamuk kullanarak kara vidalara zarar vermemiş olursunuz.
    Allah korusun, bir problem ile karşılaşırsanız, orijinal donanımı takıp, servise yollarsınız.

@ozgurozlerr

Yukarıdaki bilgiler sizler için yeterli olmuştur sanırım.

@Eugnie

Yaklaşık 15 yıllık (8 notebook) deneyiminden sonra sizlere gönül rahatlığı ile birkaç şey söyleyebilirim;

1- 3. laptopumu bataryanın uzun ömürlü olmasını isteyip, bataryasız kullandığım için, 2 elektrik git-gelinde kaybettim. Anakartım yanmıştı.
    2- Bu laptopun batarya uzun süre şarjdan ayrı kaldığı için çürümüştü ve şarj tutmuyordu.
    3- Toshiba laptopumu bu tip olay olmasın diye sürekli batarya ve şarj takılı kullandım. Sadece şarj üzerinden belki 9-10 kere kullanmışımdır ve bataryanın çürüdüğünü farkettim. Şarj tutmuyordu.
    4- Sony laptopumda ise tecrübe oldu, oyun zamanlarında batarya + şarjda, internet kullanımında ise sadece bataryada kullandım. %5-10 arasında şarja taktım, tam olmadan çıkarmadım ve en uzun süreli batarya ömrü bu laptopta oldu.

Herkese hayırlı geceler, iyi forumlar.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim hocam . Biz bilgisayarımızı aldık , driverları kurduk çok şükür . İnşallah sizde bir an önce kavuşursunuz bilgisayarınıza :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus5

arkadaşlar çözüm nedir lütfen yardım

Buyurun hocam , buradan yapabilirsiniz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

quote:

çok hızlısınız hocam çok sağolun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

quote:

çok hızlısınız hocam çok sağolun

Rica ederim hocam . Kolay gelsin :)

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.