Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
712.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ethernet wlan fn driver kurdum windows 7 diğerleri kurulmuyor. Link var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Yeniyoutube
    Asus X550JK Sürücü Sorunu Çözümü
    https://www.youtube.com/watch?v=XBBDH3cTpNY

ekran kartı sürücü güncelleme

yaptım oldu
    not: VİDEO ALINTIDIR BEN DEĞİLİM

• Arkadaşlar PCdepo ödeme sayfası bana çok basit geldi sizin de dikkatinizi çekti mi?
    Bu arada siparişi verdim 1784tl world 9 taksit
    Tek kafamı kurcalayan kart sahibi ile verdiğim TC no arasında bağlantı yok.Kart sahibi dayım bu arada bende kendi TC'mi verdim.
  • Merhaba,

Öncelikle herkese hayırlı geceler;

Ben de uzun süren araştırmalar neticesinde bu gece itibarı ile pcdepo'dan bir X550JK siparişi verdim.

Asus X550JK-XO012D Notebook X550JK-XO012D 1 789.42 USD 789.42 USD
    Ara Toplam: 1,438.35 TL
    KDV (%18): 258.90 TL
    UPS Kargo: 19.00 TL
    Toplam: 1,716.25 TL
    Taksit Sayısı: 6
    Toplam Tutar: 1716.25

Ancak kafamı kurcalayan bir kaç soru var;

Sitenin üyelik paneli çalışmıyor, şöyle ki, yeni üye oldum ve üye adı-şifre ile giriş yapmaya çalışınca site yenilenme döngüsüne giriyor ve açılmıyor.

Ürünü kaçırmamak için üye olmadan devam ettim, bu sefer de ne telefonuma bir online işlem kodu geldi ne de kredi kartımdan bakiye çekildi. Online bankacılık üzerinde herhangi bir işlem gözükmemekte ve bekleyen provizyon işlemleri de gözükmemekte.

Hal böyleyse güvenli dediğimiz bu alışveriş sistemi, bizim bilgilerimizi kayıtlı tutmuş olmuyor mu?

• cihazı alalı 1 hafta oldu. 1 hafta sonunda çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım. klavyesi ve touchpad i hoşuma gitmedi. Klavyeye bir süre sonra alışılıyor belki ama touchpad çok dandik geldi bana. HDD den çok nadir cızırtı geliyor fakat genellikle müzik oyun vs ile meşgul olduğum için duymuyorum bile duyduğumda da rahatsız edecek bir durum olmuyor. BT3 oyununu bitirdim soğutucu olmadan. Hiç bir ısınma kasma görmedim. Fan sesi gayet düşük.Windows 8.1 yüklü driver sorunu yaşamadım hepsini sorunsuz şekilde kurdum.Tek sorunum vardı o da nvdia yüzünden steamden counter 1.6'ya girince gtx kartını kullanmıyordu onu da hallettim çok şükür. Fiyatına ve MARKAsına göre alınabilecek en iyi cihazlardan bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Merhaba,

Ben de uzun süren araştırmalar neticesinde bu gece itibarı ile pcdepo'dan bir X550JK siparişi verdim.

Sitenin üyelik paneli çalışmıyor, şöyle ki, yeni üye oldum ve üye adı-şifre ile giriş yapmaya çalışınca site yenilenme döngüsüne giriyor ve açılmıyor.

Ürünü kaçırmamak için üye olmadan devam ettim, bu sefer de ne telefonuma bir online işlem kodu geldi ne de kredi kartımdan bakiye çekildi. Online bankacılık üzerinde herhangi bir işlem gözükmemekte ve bekleyen provizyon işlemleri de gözükmemekte.

Hal böyleyse güvenli dediğimiz bu alışveriş sistemi, bizim bilgilerimizi kayıtlı tutmuş olmuyor mu?

Bugün aynı şekilde bende verdim hatta https ekranında hata vardı.Size en sonunda bir sipariş kodu vermeleri gerekiyor onla email adres ve sipariş kodunu girerek ürününüzün durumuna bakabilirsiniz.Benimde aklımda şüpheler var şu işi bi kazasız belasız atlatsaydık 3D secure filan hak getire zaten,mail için spam kutunuza bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 24 Ekim 2014; 0:22:07 >

• Ulan o kadar bunu araştırdım sordum sevdim şimdi bırakıp da başka bir notebook alamıyorum....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile pcdepo da 1,646.33 TL alacaklar kaçırmasın
  • Pcdepo dan ürünü alan arkadaşlar tc kimlik no ve doğum tarihinizi verdiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Merhaba,

Hocam sizdende tc nin yanında doğum tarihide istendi mi?

• Arkadaşlar bende bu ürünü almayı düşünüyorum öncellikle üründe 4gb ram bana şimdilik yeter ama daha sonra yükseltmek isteyin max kaça yükselir bazı yerlerde 8 bazı yerlerde 12 gb yazmışlar eğer 8gb takıp 12 gb olarak kullanan arkadaşımız varsa aldığı ram in link ini atarsa sevinirim ve son sorum ürüne biz ram alıp takarsak garanti dışı kalıyomu
  • pcdepoda 12 ye kadar destekledıgını soyluyorlar ayrıca kendılerı 12 kadar yukseltıp gonderıyolar garantı dısı kalmıyor sadece agrıza durumunda taktıgınız ram cıkarmanız lazım 1600 mhz ram alırsan bir sorunun olmaz markası sana kalmıs knigston öneririm omur boyu garantı verıyorlar
  • laptop geldı ılk ne yapmalıyım acma duymesıne bastım acılmıyor şarzamı takıyım ne kadr takıyım yardımcı olunn aarkadaslar
  • Bu Laptop un Ekranı Nasıl ve Servisi Nasıl kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
  • servisi iyi bi sıkıntıda 1 hafta ıcınde alırsın servisten gerı ekran hakkında soylentıler var mat denıyor oyun ve filmlerde iyi degıl dıyolar aynı soruyu bende sordum alanlar bi cvp vermedi
  • Arkadaşlar ben de bu akşam pc'yi pcdepo.com'dan sipariş vereceğim. Bana yardımcı olacak, tecrübelerini anlatacak mümkünse bunu telefondan yapacak birisi var mı?
  • batarysa süresi ortalama olarak nasil arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alim ari

An itibari ile pcdepo da 1,646.33 TL alacaklar kaçırmasın

Gece 12'de 1697'ye düşüyor diye gece alacaktım. sabah 4'te alacağım o zaman teşekkürler

• arkadaşlar benim bir sorunum var ekran parlaklığını çok fazla artırıp azaltamıyorum bir tık azalıp artıyo bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar intel hd graphic kurmadan önce ekran güzel ve iyi parlaktıktaydı şimdi parlaklığı orta seviyeye geldi tekrar üst seviyeye almamın bir yolu var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.