Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
712.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gilardo

bu laptopu almayi düşünüyorum kafamı karıştırdılar victor g451 daha iyi diye sizce hangisini seçeyim bide SSD nedir

Yok mu Asus daha iyidir diye iddia edecek arkadas ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

quote:

Orijinalden alıntı: gilardo

bu laptopu almayi düşünüyorum kafamı karıştırdılar victor g451 daha iyi diye sizce hangisini seçeyim bide SSD nedir

Yok mu Asus daha iyidir diye iddia edecek arkadas ? :)

burda asıl konu g451 in x550jk dan iyi olup olmaması değil, çoğu insanın kafasında soru işareti bırakan gerçek sebep victor mu asus mu sorusu. Eğer victor da asus kadar eski ve güvenilir olsaydı ikilemde kalanlar daha rahat karar verebilirlerdi bence burdan victor un güvenilmez olduğu gibi bi çıkarım yapmasın kimse bence victor da piyasanın içinde olan ve gayet kaliteli bi marka ki daha da yükseliyor. Ama ilerde asus u geçer mi bilemem

• Ekran soluk diyen arkadaşlar masaüstünde sağ tık grafik özellikleri ekran renk ayarları gelişmiş sekmesinden doygunluk oranını artırsınlar.
  • Ürünü pcdepo,ebrar bilgisayar gibi alişveris sitelerinden alan varmi?

Bende almayı düşünüyorum ama guvenemiyorum.Bu sitelerin haftasonu gece indirimi gibi indirimleri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozlerr

Siz kaça aldınız?

kargo dahil 1755

normali 1735e geldi. pc depodan aldım.

arkadaşlar bu adaptör herkeste aynımı. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozlerr

Siz kaça aldınız?

kargo dahil 1755

normali 1735e geldi. pc depodan aldım.

arkadaşlar bu adaptör herkeste aynımı. ?

Aynı adaptör 120watt olduğu için böyle büyük...
  • Arkadaşlar, laptopu almak için indirimleri bekliyorum. Eğer pcdepo.com'da indirime raslarsanız bana lütfen dm atıp uyarın. ben saatte bi kontrol ediyorum ama gözden kaçırırım belki.
  • Kardeş bende bakiyorum indirim gelirse haberleselim

• Yeni diye 344.48 grafik sürücüsünü kurdum. Kurulurken sorun çıkmadı.
    Ama sonra vaziyet.

EDIT: Bilgisayarı kapatıp açınca sorun düzeldi,son sürüm sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble4you -- 26 Ekim 2014; 17:14:00 >

• Teşekkürler bilgi için.Değeri 25 yaptım çok daha güzel oldu.
  • bu üründen daha iyi fiyat/performans cihaz var mı arkadaşlar veya 2015 ilk çeyreğine kadar çıkar mı acaba ona göre yarıyıl tatilinde alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevilUp

Teşekkürler bilgi için.Değeri 25 yaptım çok daha güzel oldu.

Ben 70 de kullanıyorum.
  • arkadaşlar 344.11 güncelleştirmesini kullanan arkadaşlar gözle görülür bir performans artışı vs. görüyor mu ?
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Sizi her yerde görmek çok hoş en azından insana bir güven sağlıyorsunuz victor alırsam acaba şu sorun çıkarsa ne yaparım gibi bir düşünce kalmıyor insanda
  • Arkadaslar normal kullanimda batarya suresi nedir? Dell 7537 ile bu arasinda kaldim. Dellin bataryasi baya iyimis 8 saat filan diyorlar. Asus bu konuda nasil

• okulaptus O kullanıcısına yanıt
    asus 3 saati buluyor. dell ile kıyasla bayağı az. zaten dell 7537 batarya konusunda standartların üzerinde bir pc. ayrıca u işlemci olduğundan enerjiyi az kullanıyor.
    dell 6hücreli pil 58 WHr ve işlemci 15W ile çalışıyor.
    asus 4 hücreli pil 44 WHr ve işlemci 47W ile çalışmakta.
    sonuç ortada.
  • ben ilk sayfadaki arkadaşın dediklerini yaptım olmadı videolardakini yaptım olmadı kısacası 344.11 ekran kartı güncellemesi olmuyor. nerede hata yapıyorum acaba bana bu konuyu daha açıklayıcı bir şekilde anlatacak bir arkadaş var mı minnettar olurum.
  • expe E kullanıcısına yanıt
    Aykut Yeniyoutube
    Asus X550JK Sürücü Sorunu Çözümü
    https://www.youtube.com/watch?v=XBBDH3cTpNY

bunun aynısını yap oluyor ama sonra sakın bir daha güncelleştirme yapıym deme eski sürümünü yüklüyor

• 1700 tl para verip parlak ekran olmaması insana koyuyor. Madem öyle ekran kartı koyuyorsun 128 bit öyleyse parlak ekran koy da bari oyuncular almışken işine yarasın. Piyasayı takip edip biraz daha araştırma yapmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.sefa

1700 tl para verip parlak ekran olmaması insana koyuyor. Madem öyle ekran kartı koyuyorsun 128 bit öyleyse parlak ekran koy da bari oyuncular almışken işine yarasın. Piyasayı takip edip biraz daha araştırma yapmakta fayda var.

Laptop'u uzun zamandır araştırıyorum ve ne ekranmış şu artık anlam veremiyorum. Gün ışığı görmeyen odada oyun oynayan ev kullanıcısı için de yeterli seviyede değil mi bu parlaklık? Parlaktan kasıt nedir yoksa ben mi yanlış anlıyorum sizi ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 26 Ekim 2014; 0:19:41 >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.