Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
712.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birde siz intel'in sitesinden hd graphic için 2 setup'ıda kurdunuz mu ? ben sadece 1.sini kurdum .

• Beyler son olarak bu driverlar kaldı . Linklerini bulamıyorum bir yardım lütfen .
  • Arkadaşlar merhaba,

Belirtilen yöntemlerle ekran kartı driverının 344.11 versionunu sorunsuz bir şekilde kullanırken bugün 344.48'i yükledim.

Sorun şu ki ekran parlaklığını ayarlayamıyorum. Bu sorunla karşılaşan, nasıl çözüleceğini bilen var mı acaba?

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainarc

Arkadaşlar merhaba,

Belirtilen yöntemlerle ekran kartı driverının 344.11 versionunu sorunsuz bir şekilde kullanırken bugün 344.48'i yükledim.

Sorun şu ki ekran parlaklığını ayarlayamıyorum. Bu sorunla karşılaşan, nasıl çözüleceğini bilen var mı acaba?

Teşekkür ederim.

Hocam aynı sorun bende de var . Çok şükür driverlarım kurulu . Ancak ben NVIDIA yüklediğimde değil Intel Hd Graphics'i yüklediğimde bu parlaklık sorunu oluştu . Daha önceki sayfalarda bir konuşmada görmüştüm cevabı ama şuan bulamıyorum . Yardımcı olan birileri çıkar İnşallah :)
  • Arkadaşlar ayrıca siz pili çıkartıp mı şarja takıyorsunuz yoksa pili çıkartmadan mı şarj ediyorsunuz ?
  • ben de forum içinde parlaklık diye aratmaya çalışıyorum da hata veriyor :S
  • Ne sorunlu bilgisayarmış arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makinada test edilip onaylandığı üzere boş slota 8gb ram takıp 12gb yapabiliyorsunuz. Link ilk sayfada bulunuyor. Garanti için ise asus'a mail atmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır cunku oldukça farklı cevaplar aldı forumdaki arkadaşlar.

@Eugnie
    Driver Booster 2 ile eksik kalan driverları bulup kurabilirsiniz bir arkadaşımızın denediği, yaptıgı kadarıyla.
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    abi sen bilgili bi abiye benziosun..

acaba sen hangi sürüm nvidia driver kullanıosun?
  • Almak isteyenler için fiyat biraz önce düştü arkadaşlar ..
  • arkadaşlar benim makinede geldi. benide listeye ekleyin.

driverlerle boğuşuyorum.

şu an tek olumsuzluk. adaptörün kocaman olması o ne öle yaaa.
  • Benide ekleyim sabah gelsi pc

• pc depodan aldım.
  • rainarc R kullanıcısına yanıt
    Ben 340.xx versiyonunu kullanıyorum, 344.xx i kurmadım henüz.
  • Siz kaça aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozlerr

Siz kaça aldınız?

Canta fare dahil 1685 e geldi

• mustafasamir M kullanıcısına yanıt
    ne kadara aldınız?
  • kocaman29 kullanıcısına yanıt
    sabaha karşı mı aldınız?
  • Tekrar merhaba, hayırlı geceler;

Gün içerisinde işte olduğum için ani dönüşler yapamıyorum, kusura bakmayın.

@06_EMRE

Gece Garanti Bankasından bakiye düşmeyince ve canlı destekte kimse yanıtlamayınca sabah işe giderken aradım. Uykulu ses ile bir hanımefendi açtı telefonu.
    Sipariş bilgisini söyledim, baktı, kontrol etti, ''Daha yeni açtık dükkanı, siparişleri geçmedik daha, kusura bakmayın sesim de mahmur çıkıyor. Daha 3D secure'ye geçemedik, yoksa böyle sizi uğraştırmayız. '' deyince adamların samimiyetlerini anladım, kendi kendime ''Bu adamlardan zarar gelmez.'' dedim.

Aradıktan yaklaşık 1 saat sonra cep numarasından aradılar ve sipariş teyit onayı için sadece doğum tarihini istediler. Zaten T.C. kimlik numarasını sipariş geçerken veriyoruz.

Onlar aradıktan sonra Garanti Bankasından baktım, bakiyeden düşmüş. Herhangi bir sıkıtı olmadı yani, akşamüzeri de sipariş bilgilerimi geçmişler.

İnşallah yarına elime sağ salim ulaşır.

@MrBedbaht

Ürün 12 GB'ye kadar RAM desteklemekte. Ürün üzerinde HDD ve RAM değişikliği yapmak garanti koşullarını değiştirmiyor.
    Yine de kendinizi güvenceye almak için bu donanımların bulunduğu kapağı açarken bir tutam pamuk kullanarak kara vidalara zarar vermemiş olursunuz.
    Allah korusun, bir problem ile karşılaşırsanız, orijinal donanımı takıp, servise yollarsınız.

@ozgurozlerr

Yukarıdaki bilgiler sizler için yeterli olmuştur sanırım.

@Eugnie

Yaklaşık 15 yıllık (8 notebook) deneyiminden sonra sizlere gönül rahatlığı ile birkaç şey söyleyebilirim;

1- 3. laptopumu bataryanın uzun ömürlü olmasını isteyip, bataryasız kullandığım için, 2 elektrik git-gelinde kaybettim. Anakartım yanmıştı.
    2- Bu laptopun batarya uzun süre şarjdan ayrı kaldığı için çürümüştü ve şarj tutmuyordu.
    3- Toshiba laptopumu bu tip olay olmasın diye sürekli batarya ve şarj takılı kullandım. Sadece şarj üzerinden belki 9-10 kere kullanmışımdır ve bataryanın çürüdüğünü farkettim. Şarj tutmuyordu.
    4- Sony laptopumda ise tecrübe oldu, oyun zamanlarında batarya + şarjda, internet kullanımında ise sadece bataryada kullandım. %5-10 arasında şarja taktım, tam olmadan çıkarmadım ve en uzun süreli batarya ömrü bu laptopta oldu.

Herkese hayırlı geceler, iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozlerr

sabaha karşı mı aldınız?

Alali 4 gun oldu saat aksam 9 gibiydi tek cekim 1640 idi

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.