Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (1027. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.016
Cevap
236
Favori
706.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10251026102710281029
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RAPTOR_

    kaç yıl oldu makinemden soğutmasından çok memnunum. gerçekten iyi bir karar verip almışım. ssd ram takviyesiyle gerçekten memnun etti. şimdi ikinci el satsam aldığım fiyattan daha yükseğe satıyom. oda ayrı bişi.
    yahu kardeş benim laptop bu arada kullanıyorum yük altında işlemci kullanımı kısıtlamayınca yüzde yüzken yani 97-98-99 derecelere çıkıyor ha diyorum yüksek yüzde 75-80 yapıyom sıcaklık 85 falan oluyor da bu sefer de fps düşüyor ya da dalgalanıyor sen nasıl memnunsun soğutmadan var mı bunun bir çaresi ey DH KUTSAL ASUS X550JK TOPLULUĞU
  • Hekim Bey H kullanıcısına yanıt
    Acilen fan temizliği, termal macun yenileyin. Konudaki ısı azaltma rehberine göz atın. Değerleriniz uçmuş durumda, nasıl kullaniyorsunuz bu sekilde bilgisayari hayret ediyorum. Dikkatli olalim arkadaslar, suan bi bilgisayar almaya kalksanız bu bilgisayar özellikleriyle kafa kafaya 4 bin liradan aşağı alamazsiniz. Sıcaklık bilgisayarı çok çok zorlayan işlemlerde dahi 80'i geçiyorsa geçmiş olsun diyelim bence...
  • Arkadaşlar bugün pc nin üst kapağını açtım temizleyebilirmiyim diye bakmak için ama temizlemeden geri kapattım ve ondan sonra pc açılmamaya başladı güç tuşuna basınca sağ üst köşeden bir dıt sesi geliyor ve açılmıyor sorun ne olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar merhabalar. Faydalı yorumlarınız için teşekkürler. Ben de bu bilgisayardan kullanıyorum çok da memnunum. Fakat bir sorunum olacak (aslında birkaç sorun :) ) şöyleki bilgisayara fiyatları uçtu ve ben de bilgisayarımdaki arızaları düzeltmek istiyorum. Yalnız birkaç arıza olduğu için yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. 1-Klavye arızalı bir iki tuş kendiliğinden basıyor onu harici kalvyeyle halletmiştim. 2-Bataryası bozuk gişte kullanıyordum. Bunların üstüne 3- ekranım kırıldı. Bu 3 arızayı 700-900 bandında halledebilirim diye düşünüyorum. Hatta belki de full hd ekran takabilirim pin sayısına bakmak lazım. Tam bunu yaptıracakkken şimdi de pc gişteyken çalışmaz oldu. Bi basıyorum açılıyor bi basıyorum açılmıyor. Kafasına göre. Şimdi bu sorun ne kadar önemli çözülebilir mi? Tüm bunlara rağmen bin tl civarı masraf yapmam mantıklı mı 4-5 bine pc almak zor şu an malum. Siz olsanı ne yaparsınız. Pes 2020, GTA 5 i oynatıyor daha ne isterim deyip bu pc yeter diyorum ama tekrar arıza yapar da bin tl de çöpe gider yenisini almadığıma da hayıflanır mıyım acaba? Tavsiyelerinizi beklerim saygılar sevgiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zardanadaamm Z kullanıcısına yanıt
    Paranin çöpe gitmesini istemiyorsan kesinlikle yetkili servisi ver. Sağdaki soldaki bilgisayarciya verirsen pişman olabilirsin. ya da etrafında bu işlerde uzmanlaşmış Bildiğin böyle kurumsala yakın ya da kurumsal bir firma varsa onları da verebilirsin. Bence 1000 TL civarındaki masrafa kesinlikle değer. malum fiyatları belli zaten yeni pclerin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun sağlam bir yer bulmak lazım değip değmeme konusunda net olman fayda sağladı. Mersin veya adanada yaptırabilirim iyi bir araştırmak gerekecek? Arada açılıp açılmama problemi kafamı kurcalıyor? O büyük bir sıkıntı değilse pcyi yaptırırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen wifi kartını değiştirdim. bugün bluthuta bağlandığımda 'bu işe yaramadı bluetooth cihazınızın hala bulunabilir olduğundan emin olun veya yenşden deneyin ' diyor. ne yapmam lazım ?
  • arkadaşlar saatlerdir uğraşıyorum. daha önce sorun yaşayan varsa bilgilendirsin.
  • kadirkul20 kullanıcısına yanıt
    Wi-fi ile Bluetooth Ne alaka anlamadım 2 işlemi aynı kart mı görüyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    aynı kart görmüyor mu ?
  • kadirkul20 kullanıcısına yanıt
    Ben de bilmiyorum O yüzden sordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirkul20 kullanıcısına yanıt
    Ama wifi ile bluteot bence farklidir. Emin degilim ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Aynı kart üstünden çalışıyor ikisi de. Ayrıca ben de aynı wifi kartını aldım bluetooth u bi türlü kullanamadım. 5-6 tane driver denedim ama olmadı. Daha önce buraya da yazdım kimse yardım etmedi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar bu emektarın orijinal adaptörü ve kablosunu nereden bulabilirim satılıyor mu daha doğrusu yedek olarak almayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gordon_shumway G kullanıcısına yanıt
    Yok yok. Bu başlıktan hayır yok. Birkaç arkadaş hariç ses solluk yok.

    Peki şuan napıyorsunuz bluetoothu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadirkul20 kullanıcısına yanıt
    Dostum inan ki senin sorununu birçok kişi görüyor ancak bilmediği konuda yorum yapıp kalabalık edeceğine hiç ses etmiyor.

    Senin yaşadığın sorunun bizzat aynısını yaşıyorum. bizim asusa yeni wifi kart alıp taktım hiç bluetooth sorunu yaşamadım. Ancak asustan söktüğüm wifi kartı başka bilgisayara taktım ve taktığım bilgisayarda bluetooth çalışmıyor. Yani bu sorun sadece biz x550jk kullanıcılarına özel değil diğer bilgisayarlarda da olan bir sorun. Çözümüne ise hiç gerek duymadığım için bakmadım bile.
  • kadirkul20 kullanıcısına yanıt
    Kullanmıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de PC'yi aldığımdan beri hiç bluetooth kullanamıyordum, sonra xbox controller alınca mecbur bu sorunu çözmem gerektiğini farkettim, konudan bir arkadaş mı hatırlamıyorum ama biri bluetooth'un sistem tarafından devre dışı kalmış olabileceğini söyledi ve ben de verdiği yönlendirmeleri yapıp sorunumu halletmiştim (bluetooth gerçekten de sistem tarafından devre dışı bırakılmıştı).

    Win10 arama kısmına "hizmetler" yazmanız yeterli. Gelen pencereden bluetooth hizmetlerini (devre dışı ise) etkinleştirip hizmeti yeniden başlatmayı tıklayın. Sorun buradan kaynaklı ise düzelir. Benimki bu şekilde çözülmüştü ve yıllar sonra bluetooth'u kullanmaya başlamıştım.

    Son olarak; burada yardım gelmiyor diye sitem etmeye hiç gerek yok. Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil, bu işi burada kimse de ücretli yapmıyor. Sorununuzu yazarsınız, aynı sorun başından geçmiş ve çözmüş yardımsever biri burada kendi bulduğu çözümü bir teşekkür karşılığında paylaşır (özgür iradesiyle).

    Sevgiler, umarım probleminizi çözebilirsiniz.




  • O değil de bilgisayarı alalı kaç sene oldu, hâlâ bana mısın demedi. Yıllar içinde 8 GB ram + SSD takviyesi yaptım. Şu an modern bir PC'den farksız çalışıyor bilgisayar. Tabii benim temiz kullanımım da önemli oldu. Sadece klavyede yazı silinmeleri oldu onun dışında hiçbir şeyi yok. 2019 oyunlarını falan hâlâ oynatıyor inanılmaz bir şekilde. A Plague Tale: Innocence'ı 720p çözünürlükte medium-high ayarlarda rahatça oynamıştım mesela.

    Bundan sonraki bütün teknoloji ürünlerinde marka tercihim ASUS olacak diye düşünüyorum.
  • Yakın zamanda satan oldu mu? Piyasasını merak ediyorum da
  • 
Sayfa: önceki 10251026102710281029
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.