Şimdi Ara

ASUS X54C LAPTOP'un BİOSU NASIL GÜNCELLENİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar elimde asus x54c modeli laptop mevcut. Home basic işletim sistemi silnip win7 64 bit kurdum. Bios güncelleme konusunda asus sitesindeki bios flash ları kabul etmiyor laptop. Biosa baktım ama orada güncelleme ile ilgili birşey bulamadım. 203 sürümünde şu an 210 çıkmış. Asus update programlarını kabul etmiyor, yüklerken hata veriyor.

• http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=3&m=X54C

Buradan Bios flash utulities den uygulamayı çekip üstteki Bios kısmından en güncel biosu flashlamayı deneyin. Uygulamayı denemedim ancak biostan da bazı cihazlar flashlamaya izin verebiliyor onu da deneyebilisiniz (laptoplarda yapılıyor mu bilmiyorum).
  • Windows üzerinden değilde biostan doğru güncelleme yapmanız daha güvenlidir. Önce yeni bios dosyasını indirip fat32 bir usb flash diskinize bu dosyayı kopyalayın. Daha sonra flash belleğiniz takılı iken biosa girin ve bios update için EasyFlash yerine girin. Flash belleğinizdeki bios dosyasını gösterin ve işlemin bitmesini bekleyin.

Burada gerekli bilgiler ve güncelleme işlemi için ayrıca resimli anlatımda mevcut. ---Link---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilth -- 6 Mayıs 2014; 17:19:15 >
  • Gilth kullanıcısına yanıt
    peki , başlangıçta flash belleki boot etmem gerekir mi? Yoksa direkt olarak easyflash ı seçmem yetiyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.