Şimdi Ara

Asus x541u formattan sonra şarj olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopa ssd ve ram taktım sonra format attım açıldığında şarj olmuyor. Fiş çekşnce kapanıyor %77den ne artıyor ne azalıyor. Yardım ederseniz sevinirim. Asus x541u formattan sonra şarj olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumatiyek -- 16 Ocak 2021; 9:19:20 >

• aygıt yöneticisi gir ordan piller bölümünde bulunanları sil... pcyi tekrar başlattır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 16 Ocak 2021; 9:53:36 >
  • potti34 P kullanıcısına yanıt
    Denedim onu değişen bişey yok
  • cumatiyek C kullanıcısına yanıt
    Tmm bunu da deneyeceğim batarya gömülü olduğu için biraz zor olacak ama deneyip bilgi vereceğim
    Bide bu videoda cihazda şarj olmuyor ibaresi var benimki aynı değil şarj oluyor yazıyor yine de bi deneyeyim
    Aynen videodaki gibi yaptım yine aynı bide batarya takılı değil iken batarya%100 gösteriyor. Bide sadece batarya takılı iken açılmıyor. Şarj aleti tkınca açılıyor Asus x541u formattan sonra şarj olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cumatiyek C kullanıcısına yanıt
    Bu uygulama sisteminizle uygun değil diyor. Sabit diskinizde olması gerek gibi bi uyaru veriyor
  • çözümü buldum başkasına da lazım olur diye yazıyorum yabancı sitedn alıntı

Asus x541u formattan sonra şarj olmuyor

Aynı sorunu yaşadım, ortaya çıkan sorunu çok aradım ve buna neyin sebep olduğunu buldum

dizüstünü tekrar açmalısın, ana üssündeki pilin yanında bir vida için bir delik var ve bir yıldız simbolu ile etiketlenmiş, oraya bir vida yerleştirip çalışsın

fabrikadan aralarında bir miktar alüminyum var, ana babayı çıkardığınızda alüminyum kırılıyor ve sorun ortaya çıkıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.