Şimdi Ara

Asus vs228h 21,5' PS3 ile uyumlumu yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkdaki monitörhttp://www.vatanbilgisayar.com/215-vs228h-genis-ekran-led-monitor.html#yorumlar yani bu

PS3 ile sorunsuz HDMI baglantısı kurulurmu ? lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

• Monitorun HDMI girişi olduğu için sorunsuz olarak baglayabilirsin kardeşim ama ekran boyutu biraz ufak olduğu için sorun yaşayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • storm350 S kullanıcısına yanıt
    değerli cevabın için teşekkür ederim 21.5" benim için sorun yaratmaz oynarım bahsettiginiz sorun bu ise :) ?
  • Aynen kardeşim sorun ekran boyutu :D büyük ekranda zevki başka bende ps3 umu ilk aldigimda monitörde oynuyordum monitöre 1 metre mesafede oturman lazim oyunlardan zevk alman için sonra büyük ekran bir TV aldim yayila yayila oynamisdim oyunlari ama butcen bu tvye yetiyorsa sorun yok dediğim gibi sorun olmadan oynarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm350

Aynen kardeşim sorun ekran boyutu :D büyük ekranda zevki başka bende ps3 umu ilk aldigimda monitörde oynuyordum monitöre 1 metre mesafede oturman lazim oyunlardan zevk alman için sonra büyük ekran bir TV aldim yayila yayila oynamisdim oyunlari ama butcen bu tvye yetiyorsa sorun yok dediğim gibi sorun olmadan oynarsin

Hocam çokk sağolunn iyi bayramlar :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS Eee PC 1215B 12.1 İnç
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.