Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS Eee PC 1215B 12.1 İnç Satın Al 28 Mart 2021 18:01 1 1 ASUS Eee PC 1215B 12.1 İnç Merhaba, cihazı forumdan ufak bir iş için almıştım.(Knight Online pazar kurmak için aldım) Yaklaşık 1 hafta kullandıktan sonra ihtiyacım kalmadığı için cihazı çekmeceye kaldırdım. Uzun zamandır çekmecede yatıyordu, değerlendirmek istedim. Cihazı kullanmaya başladıktan 2-3 gün sonra CTRL tuşları çalışmamaya başladı. Bir türlü CTRL tuşlarını çalıştıramadım, bozuldu mu yoksa başka bir şey mi oldu bilemiyorum. Sadece CTRL tuşları çalışmamaktadır. Ekranın sol üst köşesindeki aydınlatma biraz zayıf. Sağ menteşe yok. Cihazda başka bir sorun yada sıkıntı yoktur. Şarjında yada pilinde bir sorun yok. Şarjı uzun süre gitmektedir. Bazı açıklamalar için satın aldığım ilan linkini de bırakacağım.Kargo dahil --- Özellikleri:-AMD APU C50 1.0GHz Çift Çekirdek İşlemci-3 Gb Ddr3 Ram-160 Gb Hdd-AMD HD 6250 Grafik Çipi ( Hdmi çıkışı vardır laptopun)-Ekran 12.1 İnç 1366x768 ÇözünürlükSatın aldığım ilan: https://forum.donanimhaber.com/asus-eee-pc-1215b-sorunsuz-internet-multimedia-amacli--144689651Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SIFIR Microsoft Xbox Wireless Controller 9. Nesil Velocity Green [SATILDI] SIFIR WD BLACK SN770 1TB GEN4 [SATILDI] Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1TB [SATILDI] SIFIR Microsoft Xbox Wireless Controller 9. Nesil Carbon Black
Cihaz @S,W,A,T hocama kargolanmıştır. Hayırlı olsun. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SIFIR Microsoft Xbox Wireless Controller 9. Nesil Velocity Green [SATILDI] SIFIR WD BLACK SN770 1TB GEN4 [SATILDI] Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1TB [SATILDI] SIFIR Microsoft Xbox Wireless Controller 9. Nesil Carbon Black