Bildirim
Asus vg248qe'den pg279qe'ye Geçiş Değer Mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mevcut kullandığım monitörün garanti süresi doldu ve aslında pek farkedilir şeyler olmasada bir noktasında genele göre parlak npkta ince biz çizik var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up up -
Bence değmez özellikle 1070ti ile fullhd iyidir, ama çizik var zaten değiştiricem dersen orasını bilemem. -
2K IPS.
Bir daha diğer monitörlerlere bakmazsın. Değer. -
Hocam aslında başlığını açtığım monitör çok pahalı olduğu için alternatiflerine yönelmiş durumdayım. -
Şu an ki monitörüm aynı asus vg248qe geçmeyi düşündüğüm monitör de aynı pg279q :) 2080 ile kullanacağımız ama dediğiniz gibi fiyatından dolayı hiç o kadar uçmaya gerek yok diyorum. Amazon.den pg278qr almayı düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 6 Mart 2019; 15:12:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2080 kartınız ile 4k olup da ama pg279qr fiyatına yakın olan gaming yerine 60 hz normal bir 4k monitörde düşünebilirsiniz -
Yok hocam fps tarzı oyunlar oynuyorum en az 144 hz alacağım 4k 60fps yerine 2k 100+ fps almam daha iyiquote:
Orijinalden alıntı: ExMilitary
Hocam 2080 kartınız ile 4k olup da ama pg279qr fiyatına yakın olan gaming yerine 60 hz normal bir 4k monitörde düşünebilirsiniz
Doğru sizin bileceğiniz iş sizin monitör için maksimum bütçeniz nedir bu arada? -
Hocam 3bin 3.5 bin civarı ama indirime girerse asus pg279q da alabilirimquote:
Orijinalden alıntı: ExMilitary
Doğru sizin bileceğiniz iş sizin monitör için maksimum bütçeniz nedir bu arada?
2080 ekran kartına 144 değil bence 165hz yakışır.Ama fiyatlara da bakmak lazım. -
aynı düşüncedeyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X