Şimdi Ara

ASUS TUF Gaming F16 RTX 5070 Alınır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS TUF Gaming F16 FX608JPR-QT002-Gaming Intel Core i7-14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 8GB 115W 16 inç 2.5K WQXGA 165Hz IPS-Level FreeDos Gaming Laptop

Bu özelliklerde gaming gen tr de 78000 e buldum. Amacım daha çok resmi Türkçe desteği olmayan oyunları en az 1080 p yüksek ayarlarda 3-4 yıl oynayabilmek .PS5 PRO da var çünkü elimde. Şu anda sanırım 2k yüksek ayarlar da yeni oyunları çok rahat açar. En azından 1080 e de düşse 3-4 sene sonra da 1080 yüksek ayarlar da oynatır mı oyunları ? Asus dışında başka markalara bakmıyorum.

• Bu fiyata Asus alınmaz, 4070 li A16 lullandım, herşeyinden memnundum ama ekran yüzğnden pişman oşdum aldığıma. Yurt dışından aldırma imkanınız varsa Lenovo Legion 7i modellerine bakın, aynı fiyata geliyor ama 1000nit HDR parlaklık veren 240Hz oled ekranı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzeli hiç laptop almamak sanırım. Gittim tanıdık bir pc işi yapan arkadaşa minik bir kasa toplattım 5070 ti lı. TV ye bağladım harika oldu. 75 bine geldi bana. Windows 11 pro yüklü , tüm ayarları yapılmış vaziyette kargoladı sağolsun. Dün elime ulaştı, fişi taktım çalıştırıp oyun oynamaya başladım. İş gereği veya yer darlığı sebebi dışında laptop gereksiz bence sırf oyun için. Hiç uğraşmaya gerek yok. Hatta minik kasalar var yine oyuncu kasası yer darlığı varsa evde tv ye bağlayıp , tv sehpasının yanında konsol gibi kullanılır. Hiç göze batmıyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.