Selamlar. Hepsiburada'dan aldığım cihazda çok fazla ışık sızması var diye değişim talep ettim, gelen ürün de neredeyse aynı seviyede hatta daha fazla. Özellikle alttaki turuncu sızma ve en üstteki fazla geldi. Düşük ışıklı ortamda gözüme takılıyor ekran koyu renkte ise. Tekrar değişim istersem daha da kötüsü gelecek diye endişeliyim. İade edip başka markaya mı yöneleyim? Bu seri komple mi sorunlu acaba? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 29 Mayıs 2025; 21:21:20 > |
Asus Tuf Gaming A15 (2024) Işık Sızması

-
-
Bu ışık sızmasını ilk defa görüyorum, aşırı anormal duruyor hocam. Sadece altta değil üstte de çok belirgin, bence iade edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İade talebinde bulundum. Başka bir marka bakacağım. Öneriniz var mı bu tarz sorunların en az olduğu? Lenovo ve MSI'larda ekran kartları düşük wattlı. Geriye Monster kalıyor, ona da mesafeliyim. Yıllar önce kullanmıştım çok memnun olmadım. Hala aynılar mı yoksa kendilerini geliştirdiler mi bilmiyorum. En az 4060 ekran kartlı ve 40-50bin civarı bir laptop gerekiyor.
-
40-50 arası, 155h 4060 gpulu (140w) Msi Pulse
Lenovo Log 4060 lı (115w) bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgisayarınız açılırken de mi öyle oluyor yoksa windows yüklendikten sonra mı?
-
Windows açıldıktan sonra oluyor.
Bu modeli önerir misiniz. Daha önce hiç msi kullanmadım.
app.hb.biz
MSI PULSE 17 AI C1VFKG-083XTR Intel Core Ultra 7 155H 32GB Fiyatıhttps://app.hb.biz/lOO5vqGZqG5y
Alınabilir.
O fiyat bandına Hp Victus 4070 (120w)'da var.
Ama ekran olarak Msi pulse daha mantıklı olabilir.
-
HP Victus'larda kronik " hall effect sensor " sorunu yok mu? Bayağı sorun yaşayan olmuş.
-
Daha çok S0 ve R0'da. (R0 da az gibi). S1 Ve R1 de pek duymadım. Biraz şansa kalmış, piyango gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X