Bildirim
ASUS Transformer Pad TF300TG 1A071A 10,1 inç 16 GB Tablet 999 TL MEDIAMARKT
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://www.gold.com.tr/asus-tf300tg-1a071a-tablet-pc_u 30 TL de Turkcell cüzdanla gelir... -
Eski nexus 7'deki işlemci var galiba. Klavyesinde de battery var sanırım. Yoksa kesinlikle değmez derdim. Bence genede bekleyin 1000 TL verince insan düzgün birşeyler almak ister. -
quote:
Orijinalden alıntı: Y-ZiyA
Eski nexus 7'deki işlemci var galiba. Klavyesinde de battery var sanırım. Yoksa kesinlikle değmez derdim. Bence genede bekleyin 1000 TL verince insan düzgün birşeyler almak ister.
Mağaza dahi olsa gidip denediniz mi hocam bu cihazı böyle olumsuz yorum yaptınız?
Mediamarkt'ta dock yok mu ne? Hiçbir yerde dock yazmıyor.. Hatta altta şöyle yazıyor:
Kutu İçeriği:
Asus Transformer Pad TF300TG-1A071A Tablet, Asus Güç Adaptörü, Asus USB Kablosu, Kullanım Kılavuzu
Dock yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acizcool -- 26 Ağustos 2013; 18:03:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: acizcool
quote:
Eski nexus 7'deki işlemci var galiba. Klavyesinde de battery var sanırım. Yoksa kesinlikle değmez derdim. Bence genede bekleyin 1000 TL verince insan düzgün birşeyler almak ister.
Mağaza dahi olsa gidip denediniz mi hocam bu cihazı böyle olumsuz yorum yaptınız?
Mediamarkt'ta dock yok mu ne? Hiçbir yerde dock yazmıyor.. Hatta altta şöyle yazıyor:
Kutu İçeriği:
Asus Transformer Pad TF300TG-1A071A Tablet, Asus Güç Adaptörü, Asus USB Kablosu, Kullanım Kılavuzu
Dock yok...
MM "ürün resminde ne görüyorsan o garantisi" veriyor
-
quote:
quote:
Kutu İçeriği:
Dock yok...
Ekipman kısmından görebilirsiniz -
Ram 1gb az değil mi..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
Ram 1gb az değil mi..
Artık az sayılır. Tegra 3 işlemcili cihaz için de 1000 TL hiç de sıcak fırsat değil, başka yerlerde isterse 1500 TL olsun. -
quote:
quote:
Kutu İçeriği:
Dock yok...
Hocam fiyata göre yorum yapıyorum, yukarıda herhangi bir yerde ürün kötü dediğimi gördünüz mü?
Sadece eski tegra işlemcili ürüne 1000 TL vermek çok da makul gelmiyor. Nexus 10 yada ipad 4 alınabilir o paraya, yada gerçek bir laptop.
edit: Ben içinde dock olduğunu varsaymıştım, resimde öyle çünkü. Dock yoksa zaten düşünmeyin bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y-ZiyA -- 27 Ağustos 2013; 11:12:21 >
-
quote:
quote:
quote:
Kutu İçeriği:
Dock yok...
Hocam fiyata göre yorum yapıyorum, yukarıda herhangi bir yerde ürün kötü dediğimi gördünüz mü?
Sadece eski tegra işlemcili ürüne 1000 TL vermek çok da makul gelmiyor. Nexus 10 yada ipad 4 alınabilir o paraya, yada gerçek bir laptop.
edit: Ben içinde dock olduğunu varsaymıştım, resimde öyle çünkü. Dock yoksa zaten düşünmeyin bile.
İnsan 1000 tl verince düzgün bir şey almak istiyor.
Klavyesinde bbatarya var yoksa kesinlikle değmez...
Bunlardan anladım.
Ayrıca Klavyesinde bir adet kart ookuyucu bir tane de usb giriş var. Buna usb hub takip usb bellek usb Disk ve kablosuz mouse takıp aynı anda çalıştırabilirsiniz.
Ek olarak klavyesiz modeli 620 liraya satılmıştı, konusu duruyor hala.
Bence cihaz çok seri çalışıyor. Özellikle custom rom atınca.
Saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnsan 1000 TL verince düzgün bir şey almak ister Aziz Bey. 600 lira ile 1000 lira arasında neredeyse 2 kat fark var. Sonuçta yorumu fiyata göre yapıyoruz hepimiz.
Saygılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X