Şimdi Ara

Asus TP500LB-DN055H (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
13
Favori
30.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bant acilmissa iade et. Cunku fabrikadan direk sana ulasan bir urun bu. Bana bantli bir sekilde geldi diger arkadaslarada umuyorum bantli sekilde gelmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bantı açık olarak geldi ve statik elektrik sorunu var. İade işlemi başlatıyorum. Yorumunuz ve yardımınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa622 -- 29 Temmuz 2015; 13:26:08 >
  • mustafa622 M kullanıcısına yanıt
    Bana da bantlı olarak geldi. Kendim açtım. Elektrik sorunu bende yok varsa bile fark edilmeyecek kadar azdır. Kısa zamanda iade edin.
  • windows 10'a güncelleyen oldu mu ?
    Driverlarda felan problem yaşayan var mı ?
  • Güzel bilgisayardı. Prize takılıyken ekranın arka yüzeyinde elinizi gezdirin ve ardından prizden çıkarttıktan sonra gezdirin. Arada bende çok bariz, rahatsız edici sürtünmeli ve sürtünmesiz gibi yüzey farkı vardı malesef.
    Sizin tavsiyeleriniz ve çevremdeki arkadaşların testleri ile istişare neticesinde iade ettim.
    HB sağolsun paramı hemen iade etti. Alacak arkadaşlara kargodan dış kutuyu açtıktan sonra iç kutuyu da bantlı mı diye bakmalarını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa622 -- 30 Temmuz 2015; 14:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

windows 10'a güncelleyen oldu mu ?

Ben güncelledim. Sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themahzen

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

windows 10'a güncelleyen oldu mu ?

Ben güncelledim. Sorunsuz kullanıyorum.

fn tuşu işlev görmüyor driver mi indirdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 30 Temmuz 2015; 21:07:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir şey kurmadım. Kendiliğinden driverları kurmuş. Ben de çalışıyor.

• bende de elektrık sorunu yok.. 1.5 gb kadar wındows update yaptıktan sonra sistem kararlı hale geldi acılıp kapanması cok hızlı ekran sarılıgı denen olay bende olmadı ama hdmıdan monıtore takınca ordakı renkler sarı oldu ama gözü rahatsız etmıyor aksıne parlaklıgı kesmek ıcın yapılmıs sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa622

Bugün ürünü teslim aldım. Ürünü teslim aldığımda kutuda bant yırtıktı. İade bir ürünü mü gönderdiler şüphesi oluştu bende.

Bilgisayar prize takılıyken kasada ekranın arkasında bende de bir karıncalanma elektriklenme hissi oluşturuyor maalesef. Bunun dışında rahatsız edici bir parlaklık ve sarılık farketmedim.

Bu durumda sizce ürünü iade mi etmeliyim? Karıcalanma herkeste var mı? HB'den aldığım üründe kutudaki bantın açılmış olması normal mi?

Bende aynı sorun yüzünden iade etmiştim arkadaşım.Büyük ihtimalle iade edilenleri tekrardan satıyorlar.Seninde iade ettiğin iyi olmuş.Bilgisayardaki elektrik kaçağı yüzünden benim xperia z3 compact telefonumun bataryası gitti Daha hafta sonu birçok mağazada gördüğüm asus marka bilgisayarların çoğunda bu sorun var arkadaşlar dikkatli olun derim.Bilgisayarlar bariz elektrik kaçırıyor.Bence bu sorunda kullanmış oldukları adaptörün çok büyük etkisi var.Çok basit ve dandik, kullananlar fark etmiştir zaten. Size de geçmiş olsun mustafa bey

• tornado147 T kullanıcısına yanıt
    Erdem Bey, sizin mesajınız iade etmemde etkili oldu. Doğru yaptığımı düşünüyorum. Teşekkür ederim. Elektriklenme sorunu dışında güzel bir bilgisayar. Benim de kanaatim o ki, elektrik sorunu adaptör kaynaklı. Çünkü adaptörden çıkarınca kesiliyor. Haftasonu bir Bimeks mağazası dolaştım. Bütün marka bilgisayarlara tek tek dokundum. Asus'un metal kapaklı olanlarının hepsinde (K555, X555 serileri vardı) az yada çok elektriklenme sorununu gördüm. Onun dışındaki bilgisayarlarda bu sorun yoktu. Bu durumda bu sorunun Asus için standart olduğuna kanaat getirdim. Burada bilgisayarında o sorunu görmeyenler ya şanslı, ya da farkında değil sanırım. Belki de sorun diye adlandırdığım şey aslında önemsiz bir durumdur. Ama benim içime sinmemişti. İçine sinmeyen bir durumda insan bilgisayarını kullanmaktan ne kadar keyif alır ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa622 -- 3 Ağustos 2015; 13:22:22 >
  • Bende hala elektiriklenme kacak vs durumu olmadi. Galiba sansliyim anlamadim. Tek sorum fabrika ayarlarlarina geri dondurme sanssim varmi. Oglum sagolsun butun flash oyun sitelerine giriyor. Baslangic sayfami bile degistirmis. Bu durumda ne yapmam lazim

• Arkadaşlar bir makina mühendisi adayı olarak belirtmek istedim, elektriklenme sorunu eddy-current ile ilgili olabilir. Lisede sayısal okuyanlar bilecektir akım, manyetizmayı manyetizma da öz akımı tetikler. Gerçi alüminyum ferromanyetik değildir ama alaşımlı ise ondan hissediliyor olabilir. Polimer kasalarda hissetmeme sebebiniz bu olabilir. Bir elektronikçi varsa daha iyi açıklayabilir. Ayrıca diğer asus metal kasalarda da vardı aynı sorun dedi, başka markaların metal kasalarında da hissettiniz mi benzer bir his acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa622

Erdem Bey, sizin mesajınız iade etmemde etkili oldu. Doğru yaptığımı düşünüyorum. Teşekkür ederim. Elektriklenme sorunu dışında güzel bir bilgisayar. Benim de kanaatim o ki, elektrik sorunu adaptör kaynaklı. Çünkü adaptörden çıkarınca kesiliyor. Haftasonu bir Bimeks mağazası dolaştım. Bütün marka bilgisayarlara tek tek dokundum. Asus'un metal kapaklı olanlarının hepsinde (K555, X555 serileri vardı) az yada çok elektriklenme sorununu gördüm. Onun dışındaki bilgisayarlarda bu sorun yoktu. Bu durumda bu sorunun Asus için standart olduğuna kanaat getirdim. Burada bilgisayarında o sorunu görmeyenler ya şanslı, ya da farkında değil sanırım. Belki de sorun diye adlandırdığım şey aslında önemsiz bir durumdur. Ama benim içime sinmemişti. İçine sinmeyen bir durumda insan bilgisayarını kullanmaktan ne kadar keyif alır ki?

Bu elektrik sorunu gerçekten büyük bi sıkıntı Mustafa Bey benim telefon bile bundan etkilendi.Ben bunu bizzat mağazalarda test ettim arkadaşlar bu sorunu sadece Asus marka notebooklarda gördüm birde istisna lenovo da gördüm o da sadece bir tek bilgisayarda.Diğer markalarda böyle bir sorun yoktu.Özellikle vatan bilgisayarda bir görevinin beni şu konuda uyardı.Internet de çok ucuza satılan bilgisayarlarda bu ve diğer tiplerde sorunların hep çıktığını çünkü orada satılan cihazların arızalı olarak fabrikaya gönderilip daha sonra paketlenmiş olarak bu tip internet siteleri üzerinden satıldığını ve bu konuya çok dikkat edilmesi konusunda beni uyardı,ne kadar doğru bilemiyorum tabi.Yalnız şu bi gerçek Asus marka notebooklarda bu sorunu çok fazla gördüm.Yoksa cihaza söylenecek hiçbir sözüm yok oldukça güzel bi cihazdı.Tüm arkadaşlar dikkat etsin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: syallius

Arkadaşlar bir makina mühendisi adayı olarak belirtmek istedim, elektriklenme sorunu eddy-current ile ilgili olabilir. Lisede sayısal okuyanlar bilecektir akım, manyetizmayı manyetizma da öz akımı tetikler. Gerçi alüminyum ferromanyetik değildir ama alaşımlı ise ondan hissediliyor olabilir. Polimer kasalarda hissetmeme sebebiniz bu olabilir. Bir elektronikçi varsa daha iyi açıklayabilir. Ayrıca diğer asus metal kasalarda da vardı aynı sorun dedi, başka markaların metal kasalarında da hissettiniz mi benzer bir his acaba?

Kardeşim ben diğer metal kasa notebookları tek tek denedim toshiba hp hatta Casper da bile görmedim.Genel olarak lenovo metal kasalarda tek bir cihaz hariç sorunsuzdu, alırken çok dikkat etmek gerek.

• mustafa622 M kullanıcısına yanıt
    Son olarak belki de sorun değildir bahsettiğimiz şey ama bence sorun ve dediğiniz gibi benimde içime sinmedi ve iade ettim

• merhaba arkadaşlar;
    bende bu ürünü hepsiburada dan aldım 5-6 gündür kullanıyorum ürün hakikaten tasarımı kullanılan metal malzemesi 24 Gb SSD si, ekranın 360 derece dönebilmesi, ekran kartı herşeyi çok iyi, bende de elektriklenme şarjdayken ekranın üst kısmına dokunduğunuzda hafif karıncalanma oluyor ama klavyenin bulunduğu kısımdaki metal aksama dokunduğunuzda herhangi bir sıkıntı yok, benim memnun olmadığım kısım arkadaşlar ekranı, hakikaten çok parlak ekranda kendinizi görüyorsunuz ve diğer laptoplarda saatlerce kullanmama rağmen bu bilgisayarda yarım saat kullanmamla gözlerim ağrıma başlıyor ve ayreten ekranın parlak olmasının yanında renklerin diğer laptoplara göre biraz daha soluk olduğunu fark ettim.
    Sizlere bir sorum olacak ekrana ebay tarzı sitelerden mat ekran koruyucu almak parlaklık sorununu çözebilir mi?
    ikinci sorum ekrandan dolayı geri iade etmek istiyorum (14 iş günü içerisinde iade edilebilir deniliyor) daha önce de bahsettim 5-6 gün kullandım laptobu hepsiburadaya geri iade edebilir miyim, bu şekilde geri iade eden arkadaşlar var mı?

• ürünü 2 gün önce bende aldım . beklentilerimin üzerinde çıktı açıkcası . gerçekten hoş bilgisayar
    bi sorum olucak windowsu sdd ye nasıl kurabilirim . ? cihaz geç açılıyo gibi geldi biraz bana .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynelsenol1910 -- 8 Ağustos 2015; 1:26:58 >
  • ALPGUL kullanıcısına yanıt
    Kardeş format atma. SSD yi sistem kendi kullanıyor. O yüzden veri aktarma ve pcnin açılıp kapanması gibi durumlar çok daha hızlı.
  • zeynelsenol1910 kullanıcısına yanıt
    24 gb ssd denilen bölüm harddisk deki önbellek bölümü.Yani aslında ssd yok,kullandığınız harddisk hybrit bir harddisk.24 gb sadece ön bellekleme için
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.