Şimdi Ara

Asus TP300LD-C4089H Kullanıcı İncelemesi & Ram - SSD Takma - Genel Sorunlar (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
12
Favori
21.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uguroz89

    Hocam ne yazmak istediniz tam anlamadim ama okurken cok guldum

    domalan, kaşık, come, kas

    Hocam kaşığı derken ne yapınca domalan oluyor mesela 10 12 come sekme açılırken birde virüs taraması yapıyorsa kas, a meydana geliyo mu

    hocam gercekten ben ne yazmısım oyle

    hocam kasıyo derken ne yapınca donmalar oluyor 10n 12 crome semesı vs ıle donmalar meydan gelıyormu demek ıstemıstım

  • Bilgisayarın bios'una nasıl giriliyor? yada girilebiliniyor mu? Kısaca şöyle desem daha iyi olur usb flashdiskten başka bir işletim sistemi yüklemek istiyorum ama bios yada usbyi açılışta okutamadığım için yapamadım. Bilgisi olan var mı?
  • 7) Belki yazılmıştır okumadım yorumları ama ekranın parlaklığının kapanıp açılması,ekranın üstündeki sensör ile alakalı :) ,mesela bir gece test et ve odanın ışıklarını yak ekranın parlaklığının arttığını göreceksin daha sonra da odanın ışıklarını kapat ekranın da ışığının çok az karardığını görürsün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarKDragonnN

    Bilgisayarın bios'una nasıl giriliyor? yada girilebiliniyor mu? Kısaca şöyle desem daha iyi olur usb flashdiskten başka bir işletim sistemi yüklemek istiyorum ama bios yada usbyi açılışta okutamadığım için yapamadım. Bilgisi olan var mı?

    ESC'ye basılı tutarak açarsan, açılış menüsü gelecektir.
  • Merhabalar,

    Cihaza ssd takmak istedim ve orjinal diski söktüm. Başka bir pc'de imaj alayım derken orjinal diskin partition'ını bozdum. SSD'ye CD'den yeniden kurulum yaptım. Bütün driverları kurdum ve sorunsuz çalıştırdım. Fakat flip lock ile başım dertte. 3 gündür uğraşıyorum bir çok şey denedim. Tablet moduna geçerken klavye ve touchpad'i devre dışı bırakmıyor. Flip Lock yüklü olduğu halde kilitlemiyor. Ayrıca fliplock'ı kurunca otomatik ekran döndürmenin iptal olduğunu fark ettim. Kaldırınca ekran otomatik dönmeye başlıyor. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını rica ediyorum. ESupport klasörü içindeki paketten orjinal sensör sürücüleri ve fliplock kurulumunu verebilirseniz çok sevinirim. Şu an orjinal diskten "getdataback" ile bulmaya çalışıyorum.

    Teşekkürler.

    Not: Win7'de kullanmak isteyen varsa tavsiye etmem onu da denedim. win8.1 gibi rahat değil ve bir çok sürücü çalışmıyor. Dokunmatik ekran çalışıyor.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-13-b100nt-core-i3-4030u-19ghz-4gb-750gb-hdd-133-int-w81-notebook.html bu bilgisayarı önerirmisiniz. kalınlık açısından asus birak kalın gibi. hp de dokunmatik yok, hd yok. kararsız kaldım.
  • ürün hepsiburada da tükenmiş dostlar
  • Bu ürünü 1250TL ye kadar alabiliyordum karar verme aşamasındayken ürün bitmiş stoklardan
  • Puhahah ben iyi yakalamışım hepsiburada.com'dan demek.

    Birşey soracağım windows tech preview (w10) kurmayı istedim yalnız bios'undaki boot ayarında değişiklik yapamıyoruz. Sadece sistemin kendi imajına boyun mu eğeceğiz sonsuza kadar w8.1 mi ?
    var mı usb boot ayarı_?
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    HP X360 tan memnun musunuz? Pil süresi, ısınma vb durumları kısaca bahseder misiniz. Bende almayı düşünüyorum da.
  • Ya bu cihazda kullanabilmek için Stylus kalem nerden bulabiliriz. Elimizdeki kalemleri deniyoruz hiçbiri işe yaramıyor.

    Bu cihazda kalem kullanan yok mu?
  • ARKADAŞLAR BİLGİSAYAR BUGÜN ELİME GEÇTİ TASARIM MALZEME OLARAK FALAN HERŞEY ÇOK HOŞUMA GİTTİ.. AÇTIM NETE BAĞLANDIM SESİ KONTROL ETTİM FALAN HERŞEY NORMAL AMA ŞEYtAN SAOLSUN YİNE İŞİM YOLUNDA Dİ GİTMEDİ HARİCİ BELLEKTEN DOSYALARIMI ALAYIM DERKEN FARKETTİM Kİ TRANSFERİ BAŞLATIR BAŞLATMAZ İNTERNETTE ÖNCE YAVAŞLAMA SONRA KESİLME SONRA KOPUP KOPUP GELME OLMAYA BŞLIYOR SONRA TRANSFER BİTTİKTEN SONRA DA BİANDA WİFİ HİÇ BİR AĞI BULAMIYO :S SİZCE SORUN NEYDEN KAYNAKLANMAKTADIR HEMEN İADE Mİ ETMELİYİM SİZCE ???
  • Arkadaşlar ben de aranıza katılacağım inşallah birkaç hafta içinde. Rusyadan alacaktım i5 4210U 6GB Ram 750GB Harddisk 1700'e geliyordu, sonra bir araştırdım ki i3 4030U ile arasında neredeyse hiç fark yok işlemcinin. Ben de tercihimi tekrar Hepsiburada'dan yana çevirdim. 14 Şubat falan ayaklarına bir hediye çeki kampanyası daha çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. O hediye çeklerini de RAM ve SSD'de kullanırım diyorum. Benim bu noktada iki sorum olacak:

    1. Öncelikle SSD mi RAM mi almalıyım? Arada bir iki ay fark olacak şekilde?
    2. Bir de bu laptopu masaya koyduğunuzda Macbook Air gibi veya Asus'un yeni laptopları gibi sadece üst kapaktan tutup çekerek açabiliyor musunuz? Yani alt kısma bastırmak gerekmeden?

    Son olarak ram takmak isteyen arkadaşlara şu uyarıyı yapabilirim: Cihazınız DDR3 değil DDR3L (yani düşük voltaj 1.35V) ve 1600Mhz RAM'leri destekliyor.

    İnceleme için de @elmaarmutportakal hocama ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • Kaçak gibi görünen olay statik elektrik. O da ekran kasasının alüminyum olmasından kaynaklanıyor. Yani sıkıntı yok. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ben de aynı bilgisayardan var. Herhangi bir problemim yok.
  • Bu ürün tasarım ve donanım olarak gayet yeterli bir ürün 14 şubatta hb de kupon kampanyası başlarsa almayı planlıyorum fakat şu ürün de gayet cazip sizce hangisi iş görür

    http://www.hepsiburada.com/liste/hp-250-g3-intel-core-i5-4210u-17ghz-27ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-k7j63es/productDetails.aspx?productId=bd802480&categoryId=98



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmangzl -- 8 Şubat 2015; 3:28:11 >
  • hocam aralık ayında almışsın pc'yi şuan halen kullanıyor musun ve tavsiye eder misin ?

    Ayrıca ben 8 gb ram ve 128 gb ssd takmayı düşünüyorum , photoshop gibi bir kaç uygulama ve biraz oyun oynamak için sizce nasıl bu pc ?
    ve bu ram ve ssd 'yi kendim evde takabilir miyim ?
    @erhan24 @elmaarmutportakal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drjacob -- 13 Şubat 2015; 17:47:52 >
  • abi bildiğin israf olmuş ekran kartı 64 bit 2 gb şaka gibi.
    2gb ekran kartı var ama 64bit. Oyun oynanırmı dersen oyananır.bende samsung r540 (i3 hd545v) var oda 64bit ekran kartı var oynamadığın oyun yok ama hep çözünürlüğü düşürüyorum(1024*720) de açıyom oyunları efekleride kapatıyorum çoğunlukta. Kaffanda canlanabilmesi için gta4 de herseyi kapatıyorum çözünürlüğü vga yapıyom fps genede 30 un üstüne çıkmıyor.
    su ekran kartını 2 gb 64bit yerine 128bit 1 gb yapsalar oyun canavarı olurdu makina. oyunların fps sisi aşağıdaki linkde var.

    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-820M.108477.0.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer3 -- 13 Şubat 2015; 15:42:37 >
  • Para biriktirip macbook air 13" alacaktım beklemeyip bunu alacağım oyun yok internet kullanımı ve tv ye bağlayıp yada bağlamadan film izlerim diye düşünüyorum.garantisi dolmadan ram ve ssd takviyesi yapmam diye düşünüyorum bana yeter gibi geliyor.
    Hb çek kampanyası yaparsa varolan 75tl çek ve 100world puanıda kullanarak alacağım. Ama sanırım fiyatı 1399dan 1499a çıkmış demekki tutuldu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu cihazda ekran kartı paylaşımlı mı...
  • @erhan24 @elmaarmutportakal

    hocam mesajı görmediniz sanırım lütfen yardımcı olur musunuz ?

    hocam aralık ayında almışsın pc'yi şuan halen kullanıyor musun ve tavsiye eder misin ?

    Ayrıca ben 8 gb ram ve 128 gb ssd takmayı düşünüyorum , photoshop gibi bir kaç uygulama ve biraz oyun oynamak için sizce nasıl bu pc ?
    ve bu ram ve ssd 'yi kendim evde takabilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.