Bildirim
asus tablet 27 haziranda bim de
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam ben yiğenime almayı düşünüyorum da dokunmatik konusunda sıkıntılar varmış ram 1 GB iyi gibi, fiyat performans ürünü sanki :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alırsın denersin memnun kalmazsan iade edersiniz sorun olmaz. Ama bana göre ekranında sıkıntı çıkmaz. Ayrıca bimlere bu ürünlerden çok az geliyo ve kısa sürede bitiyo. İyi veya kötü satılacak yani... -
quote:
Orijinalden alıntı: chalap
Alırsın denersin memnun kalmazsan iade edersiniz sorun olmaz. Ama bana göre ekranında sıkıntı çıkmaz. Ayrıca bimlere bu ürünlerden çok az geliyo ve kısa sürede bitiyo. İyi veya kötü satılacak yani...
Şu devirde 1 GB ram giriş seviyesi kullanıcılar için yani bu tablet öyle alayım yıllarca kullanayım gibisinden bir şey değil. Diğer konuda bir arkadaş söylemişti ekran konusunu da bana. Yiğenime alacağım için araştırmadım daha. Sonuçta dediğimiz gibi hocam memnun kalmazsak iade edebiliriz, alıp denemekte fayda var lakin markaya değil kaliteye önem vermek lazım zannımca. Araştırınca detayları aktarırım.
Sizce alınır mı arkadaşlar ayrıntılı yorum bekliyorum -
ürün iş görürmü?
detayli yorum bekliyorum
Sagdan soldan duydugunuz bilgilerle yorum yapmayin. 1 GB Ram Android Tabletlerin pek cok cogu icin fazlasiyla yeterli uygulama ve oyun delisi degilseniz.. Cep telefonu ve Tabletin Ram ihtiyaci ayni degil cunku Tabletlerde Rehber, mesajlasma, Radyo (arama), sensor applikasyonlari vb. Pek cok uygulama yok ve arka planda calismiyor..1 gb ramli bir telefonda tum arka planda calisan uygulamalari temizleseniz dahi bosta 350mb larin altini zor gorursunuz ama 1 gb ramli bir tablette 650-700 mb bos alanlar gormek mumkun. Bu siralar sikca gorur oldum bu Anroid e 1 GB Ram az gelir muhabbetini o yuzden bu bilgilendirmeyi yapmak istedim. Islemci iyi olduktan sonra giris seviyesi kullaniciya 512 Ram bile fazlasiyla yeter tablet icin. Cinde 4 cekirdek 512 ramli tabletler dahi bu yuzden uretiliyor halen..
inceleme vs göremedim, ancak sitesindeki bilgiler var:
http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_7_ME170C/specifications/
yeni bir ürün mü, HD7'den iyi mi kötü mü anlayan biri incelese çok iyi olurdu. -
büyük marka olduğu için güvenilir asus tablet. Fiyat gayet uygun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çin malı uyduruk tabletlerden çok daha iyidir asus,acer, dell vs bunlardan şaşmamak lazım. -
Me176 olan daha iyi bence
100tl pahali ama
Ekran hd ve ips
İslemcide quad core atom
Sunspider da 600 aliyo
Ekran çözünürlüğü berbat. HD 7 alın 30-40 daha verip daha iyi. -
bim konusuna da yazdım, buraya da yazıyorum. cihaz memopad hd7'nin düşük versiyonu. fiyat bu yüzden düşük. ekran ips değil. ips ekranlısını artık her yerde 300 liraya bulmak mümkün. hepsiburada.com da woops'la vs. fiyatı daha da aşağı çekebilirsiniz. -
çek bölümünden hepsiburada çeki kullanıp hd olanı alın. -
edit: dikkate almayın. Yenilenmiş ürünmüş.
http://www.n11.com/asus-me173x-1a004a-8-gb-hdd-1-gb-ram-android-7-P25828332
şunu buldum. 279tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 22 Haziran 2014; 23:33:31 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X