Şimdi Ara

ASUS STRIX 750 TI OC 2 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ürün 3 yıllık olup sorunsuz ve tertemizdir.
    Orta düzey bir bilgisayarda sadece monitöre görüntü sağlamak ve video izlemek adına kullanılmıştır.Oyun oynanmamış desek yalan olmaz,okey ve solitaire saymazsak.
    Maalesef kutu,fatura ve garanti yok.Ama canavar gibi çalışmaktadır kendisi.
    1050 ti alındığı için satılmaktadır.
    Şehir dışına oldukça özenli bir şekilde önce baloncuklu poşete paketleyip ardından da bir kutuya koyarak gönderilecektir.

Fiyat:325 TL

Bursa içi görerek elden alabilirsiniz.

Takas yoktur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altanis -- 30 Ağustos 2018; 14:21:24 >

• Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürün @serdargazel arkadaia rezervedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altanis kullanıcısına yanıt
    Burhan Beyin halkbankası hesabına eft yi
    yaptım. Yarın kargoyu bekliyorum.
    Şimdiden kendisine teşekkur ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdargazel

Burhan Beyin halkbankası hesabına eft yi
    yaptım. Yarın kargoyu bekliyorum.
    Şimdiden kendisine teşekkur ettim.
    hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, tertemiz kart.
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. Kendiside ayrıca iyi bir insan
  • fiyat güzel alan hayrını görsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilgi gösteren herkese teşekkürler.İlanı açtıktan sonra arkadaşlarla pikniğe gittiğimizden mobilden görebildiğim tüm mesajlara yanıt vermeye özen gösterdim.@serdargazel kardeşim mesajında direkt "iban verin ürünü alıyorum" dediğinden ona kısmet oldu.Yarın kargosunu yollayacağım.
    Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansın.
    Mesajına cevap veremediğim kimse kalmadı, ama ola ki vardır o da hakkını helal etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, tertemiz kart.

Alıntıları Göster
    Kullanmak için almıyor ki kartı . Güle güle sat demek istediniz sanırım. Millet pusuya yatmış ucuza kart düşse de al/sat yapsam diye . Ortalık çakal kaynıyor. Bizde haftalarca kart arayalım kullanmak için. Bize denk gelmez ki böyle ilan. Her gün kaç saat geziyorum şu bölümde 750ti satan 400-500 lira istiyor. 1050 hiç görmedim zaten neredeyse. Hayır anlamıyorum ki bende o kadar arıyorum bir ilana elli kere bakıyorum azıcık bi girmedim bölüme strix modeli 325'den satılmış . Biri yine bugün açmış strix modeli ona girdim 500 lira istiyor şaka gibi. Kart falan bakmıyorum artık zaten 1030'u +500 +800 nereye kadar giderse sucuk olana kadar oc yapıp kullanıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Kullanmak için almıyor ki kartı . Güle güle sat demek istediniz sanırım. Millet pusuya yatmış ucuza kart düşse de al/sat yapsam diye . Ortalık çakal kaynıyor. Bizde haftalarca kart arayalım kullanmak için. Bize denk gelmez ki böyle ilan. Her gün kaç saat geziyorum şu bölümde 750ti satan 400-500 lira istiyor. 1050 hiç görmedim zaten neredeyse. Hayır anlamıyorum ki bende o kadar arıyorum bir ilana elli kere bakıyorum azıcık bi girmedim bölüme strix modeli 325'den satılmış . Biri yine bugün açmış strix modeli ona girdim 500 lira istiyor şaka gibi. Kart falan bakmıyorum artık zaten 1030'u +500 +800 nereye kadar giderse sucuk olana kadar oc yapıp kullanıcam.

Alıntıları Göster
    inşallah kullanmak için alıyordur hocam. gtx 750 ti ların piyasası belli ancak bizim insanımız malesef insafsız ve fırsatçı. dolar artıyor diye adam satın aldığı fiyata hatta bazısı satın aldığından daha pahalıya satmaya kalkıyor. sonra müslümanız diye geçinsinler. fiyatı ne az ne çok tutucaksın azıcıkta hayır duası şart. hem sen mutlu olursun hem kartı alan kişi. sen bakma 400e 500e koyanlara sahibinden e girince 50 tane ilan çıkıyor öyle, piyasayı bilmeyen alır alırsa bilen adam asla almaz gtx 750ti 400 lira bandına, bu satılan gtx 750ti çok temizmiş 350 liraya da koysa Bülent hocam, satılırmıştı.

dün gece satılan karta bak ya da istersen bakma bana denk gelmiyor diceksin yine :D :https://forum.donanimhaber.com/satilik-asus-rx-470-gelen-alir-400-tl--134720171#134726777

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

inşallah kullanmak için alıyordur hocam. gtx 750 ti ların piyasası belli ancak bizim insanımız malesef insafsız ve fırsatçı. dolar artıyor diye adam satın aldığı fiyata hatta bazısı satın aldığından daha pahalıya satmaya kalkıyor. sonra müslümanız diye geçinsinler. fiyatı ne az ne çok tutucaksın azıcıkta hayır duası şart. hem sen mutlu olursun hem kartı alan kişi. sen bakma 400e 500e koyanlara sahibinden e girince 50 tane ilan çıkıyor öyle, piyasayı bilmeyen alır alırsa bilen adam asla almaz gtx 750ti 400 lira bandına, bu satılan gtx 750ti çok temizmiş 350 liraya da koysa Bülent hocam, satılırmıştı.

dün gece satılan karta bak ya da istersen bakma bana denk gelmiyor diceksin yine :D :https://forum.donanimhaber.com/satilik-asus-rx-470-gelen-alir-400-tl--134720171#134726777

Alıntıları Göster
    Hocam daha 2 dk önce de o RX 470 ilanını gördüm :) 120W harcadığı için birde al/sat yapmadığım için pek üzülmedim o fiyata satıldığına açıkçası. Daha doğrusu kaçırdığım uygun fiyatlı 750ti'lere daha çok üzülüyorum. RX 470'in ilan sahibi başlığı falan değiştirsin bence gören bi hüzünleniyodur :) Umarım ihtiyacı olan birisine gitmiştir.

GTX 750 ti ise maalesef çok garip bir ekran kartı oldu günümüzde . Kabul etmek gerekir ki baya bir talep var 750ti'ye. Ali expres'de de satılıyor ama kimse 15 gün-1 ay beklemek istemiyor . Oradan alan da çok var tabi. Karta olan talep çok olunca da insanlar saçma sapan fiyatlar istiyor. Tamam talep yüksek olunca fiyatta artar da 500 yazanlara ne demeli . O fiyata garantili RX 560 satılıyor . Veya R9 serisinden çok daha güçlü kartlar satılıyor.

Uyguna 750ti satan da çok var bu ilanda olduğu gibi ama bi bana denk gelmedi işte :) Sahibinden'i hiç demiyorum bile orada en aşağı 450'den başlıyor . Nedense 750ti ilanı görünce ilana girmeden içimi kötü bir his kaplıyor. 750ti satanlara antipati duymaya başlıcam artık en azından Bu kart için 400-500 lira hatta 600 lira isteyenlere hepten kıl kapmaya başladım. Ayda yılda bir ilan buluyorum o da 1 saat içinde hemen satılmış oluyor, alan kişiye bakıyorum bir sürü ilana fiyat teklifi yapan birisi . Böyle çok rastladım . Uygun fiyatlı bir ilan görünce hemen çörekleniyorlar. Al/sat yapmalarına bir şey demiyorum hadi ama her ilana çöreklenip satıcıyı bunaltmaları sinir bozucu . Ölücülük yapan versiyonları da var bu yüzden satmaktan vazgeçen kaç satıcı gördüm . Umarım bu tür ilanlar ihtiyacı olanlara gidiyordur . Tabi aslında olması gereken fiyat bu ama millet 500 isteyince bu tür ilanlar için ihtiyacı olanlar alsın diyoruz artık.

• Gençler (sanırım hepinizden büyüğümdür yaş olarak) konu kart ve fiyatı değil.Konu,doların tl karşısındaki yükselişini yıllardır kullandığı karta bile yansıtanlardır.
    Adam 600 tl ye 3 yıl önce aldığı kartı 450-500 tl aralığı satarak aklı sıra çakallık yapıyor.
    Şimdi,benim sattığım kart neden bu kadar piyasanın altında?
    Birincisi garantisi,kutusu,faturası yok
    İkincisi de,bu kartı ben 400 liradan ilan açarak satacaktım,sonra dedim ki,yahu indirim talepleriyle mücadele edeceğime kafamdaki net fiyatı yazayım direkt satılsın.
    Önemli olan o an benim kafamdaki fiyatın verilmesi.İlanda 10 gün durup 350 ye satacağıma 325'e satıp paramı alıp işime bakarım.

Son olarak,alan arkadaşın gıyabında satacak yorumu yapmışsınız,gerçekten kullanacaksa günahını alıyorsunuz.Satacaksa da bizi ilgilendirmez.Ona maliyeti aşağı yukarı 350 tl.50 lira kar için değer mi?Bilemem.Ben hayatta uğraşmam böyle şeylerle.

Herkese iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altanis -- 31 Ağustos 2018; 12:47:17 >

• Mesajımız bulunsun insanların bu 750ti için 400 üzeri istediğini gördükçe yapıştırırız ilanı böyle insanlar böyle ilanlar gerek foruma. r7 370 için 450 isteyen var yahu şu forumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.