Şimdi Ara

asus şarj adaptörü sorunu ve teknik servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus n50 serisi laptop sahibiyim. laptopun şarj adaptörü bozuldu. asus servisi aradım herhangi bi sorun yaşamadım ulaşma konusunda aradım hemen açtılar sanırım o sorun halledilmiş. Fakat bana şarj aletiyle beraber illa laptopu da gonderceksin diyolar nasıl iş anlamadım belki şarj aletinin girişinde sorun olabilirmiş. sizce ne yapmam gerekir gondersem mi şimdi gonderdiğimde 1 ay laptopsuz kalırım yoksa yeni bi şarj aletimi alsam bide bu gonderme işi nasıl oluyo herhalde bi şarj aleti için laptopa format atmazlar diye dusunuyorum ama oyle bi sorun olur mu? bu konuda bilgisi olan var mı acaba??

• arkadaşlar acill duruma gore kargoya vercem yardımcı olan olursa sevinirim
  • Dostum sadece şarj aletini kabul etmezler ve haklılar ,belki notebook'unun girişinde problem var ?
    notebook unu güzelce kolile ve beraberce yolla .
    Teşk.
  • tesekkurler bruer umarım uzun surmez hemen yeni bi şarj aletiyle gonderirler laptopu
  • abimin lenocada aynı problem olduydu sarz aleti yolladılar.kardes yapacagin is su . bi vatana gidiosun makineni gotuuruosun orda asus laptoplar var.senin sarzinda hangisi uyuyorsa teshir urunlerinden takiosun laptobini.baktin sorun yokmu ara birdaha asusu durumu anlat...

belki bi care bulurlur. test ettim ben orjinal sarz aletiyle calisio desen herhalde laptobu istemezler
  • eyvallah kardeş ben denedim zaten calısıyo işte asus u pazartesi arayıp sorucam tekrar olmazsa gondercem cok uzun surmez diye tahmin ediyom zaten degiştirip gonderirler sarj aletini
  • Bu kadar kotu bi teknik servis gormedim laptopu 5 ekimde yolladum 6 ekimde ups kargo tarafından teslim edilmiştir diye mesaj aldım. adamları bugun arıyorum laptop elinizde mi diye kimse bilgi veremiyo ups sitesinde sorun varmıs takip numaram da sorun varmıs laptop ellerinde mi belli degil gittim ups yi aradım imza karşılıgında teslim edilmiş laptopunuz diyo anlamadım gitti ya yarın bilgi verceklermiş. gerizekalı bi arzu hanım diye biri var cagrı merkezinde tam sopalık bişey ya deli oldum. asus teknik servis facia facia şarj adaptörü keşke alaydım bi yerden de kullanaydım orginal olmasa da sakın ufak bi sorun varsa benim gibi gondermeyin teknik servise. hatta asus almayı dusunenler varsa benim su an ki aklım olsa 10 kere dusunurdum ve almazdım. 200-300 fazla ver dell al en iyisi valla. adamlar eve gelip sizin gozunuz onunde laptopu tamir ediyolar olmazsa alıp teknik servis elemanları tarafından servise goturuluyo laptopunuz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Laptop Pil Sorunu %80
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu siteden sipariş verebilirsin.Bu sıralar indirime girmiş.

Asus notebook Adaptörü

http://www.notebookuzman.com/notebook-adaptor/asus-notebook-adaptor/
  • Benimde yeni aldığım asus laptopun adaptörü bozuldu. Elimde olan başka adaptör ile denediğimde alet çalışıyor. Yani sorun kesinlikle adaptörde. Dün adaptörü aldım gittim Asus servisine, adaptörde sorun olduğunu ve hiç çalışmadığını söyledim. Yanımda giderken faturasınıda götürdüm. Ama kaldıki neymiş laptop olmadan işlem yapamıyorlarmış. Daha bahçelievlerden üsküdara gelmiş adamlara iyilik yapıp kargo işlerinden kurtarmışım, bana laptop olmadan işlem yapamayız deyince fıttırdım. Sanki laptopla bir işleri var. Anlıyacağınız bir şey yapamadan geri geldim. Şimdi bir adaptör için laptopuda kargoya verip göndericem. Çok saçma ama yapmak zorunda bıraktılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtl

eyvallah kardeş ben denedim zaten calısıyo işte asus u pazartesi arayıp sorucam tekrar olmazsa gondercem cok uzun surmez diye tahmin ediyom zaten degiştirip gonderirler sarj aletini

Dostum sonuç ne oldu?
    Kaç günde döndüler?!E d
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansar61

Benimde yeni aldığım asus laptopun adaptörü bozuldu. Elimde olan başka adaptör ile denediğimde alet çalışıyor. Yani sorun kesinlikle adaptörde. Dün adaptörü aldım gittim Asus servisine, adaptörde sorun olduğunu ve hiç çalışmadığını söyledim. Yanımda giderken faturasınıda götürdüm. Ama kaldıki neymiş laptop olmadan işlem yapamıyorlarmış. Daha bahçelievlerden üsküdara gelmiş adamlara iyilik yapıp kargo işlerinden kurtarmışım, bana laptop olmadan işlem yapamayız deyince fıttırdım. Sanki laptopla bir işleri var. Anlıyacağınız bir şey yapamadan geri geldim. Şimdi bir adaptör için laptopuda kargoya verip göndericem. Çok saçma ama yapmak zorunda bıraktılar.

Aynen benimde biraz evvel adaptoru 50-60 cm'den haliya dusurdum. Baktim calismadi sorun kesinlikle adaptorden. Simdi bayram oncesi bir de kaldik yarim saatlik batarya ile laptopla gondermek cok kotu yahu

senin kac gunde geldi...
    adaptorde 2 yil garantili mi, yoksa 1 yil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar benim leptobunda sorun oldu şarj aletini takıyorum hafif bastırınca şarj oluyor elimi çekince olmuyo ne yapmam lazm
  • www.asusteknikservisizmir.com ben memnun kaldım aynı sorun bendede vardı inceleyebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.