Şimdi Ara

ASUS SABERTOOTH P67 Kullananlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
0
Favori
8.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu anakartta stok fan gerekli değilmi.Hava işlemci üzerinden anakartın içine doğru gitmesi gerekmiyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Bu anakartta stok fan gerekli değilmi.Hava işlemci üzerinden anakartın içine doğru gitmesi gerekmiyormu

gerekli değil, anakartta ikinci bir fan yuvası var 5cm lik. Türkiyede 5cm fan bulursan çalıştırabilirsin orası ayrı bi konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4n

quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Bu anakartta stok fan gerekli değilmi.Hava işlemci üzerinden anakartın içine doğru gitmesi gerekmiyormu

gerekli değil, anakartta ikinci bir fan yuvası var 5cm lik. Türkiyede 5cm fan bulursan çalıştırabilirsin orası ayrı bi konu

O fan nereyi soğutuyor.Ancak mantıklı olan işlemci üzerinden anakart gövdesine hava vurması gerekmezmi yani sıvı soğutma kullanan yandı

• Merhaba,
    Ben şu an çok memnunum herşey süper 5 ghz'te kullanıyorum işlemcimi şu an herşey stabil biosu özellikle kullanımı çok rahat yanlız tek husus thermal sheet yüzünden ekran kartı takmak biraz zorluyor ama herşey çok iyi . Ben 1800 mHz e kadar ram desteklediğini duymuştum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTech
    Merhaba,
    Ben şu an çok memnunum herşey süper 5 ghz'te kullanıyorum işlemcimi şu an herşey stabil biosu özellikle kullanımı çok rahat yanlız tek husus thermal sheet yüzünden ekran kartı takmak biraz zorluyor ama herşey çok iyi . Ben 1800 mHz e kadar ram desteklediğini duymuştum .

5ghzde soğutma olarak ne kullanıyorsunuz.
  • .

Kartı kullanan arkadaşlar bu anakartı fan piyasada olmadığı halde soğutma işini nasıl yapıyorsunuz? Hayır kartı alacağım sonra soğutamayıp elimizde patlamasın diye soruyorum. Bir resim eklesenizde alacak kişilere bir fikir olsa. Aslında benim aklıma şöyle birşey de geldi sökelim plakayı gitsin :D Madem fan yok piyasada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

.

buldum buldum 5 cm yani 50 mm. fan. Ama nereden nasıl alırız onu bulamadım :D

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835230002&nm_mc=AFC-C8Junction&cm_mmc=AFC-C8Junction-_-CPU%20Cooling-_-STARTECH-_-35230002&AID=10440897&PID=3891137&SID=194a3

.

bulmuşun ama saçma sapan birşey bulmuşsun.
    bak google yaz 50mm fan diye çıkan ilk sitede 3$ a satılıyor.
    http://www.cwc-group.com/50mm.html

yurtdışından değil yurt içinde bulda bir işe yarasın

• Merhabalar,
    Ben pasif soğutucvu kullanmaktayım yurtdışından uyumlu getirttim. Ancak siz üzerindeki plakayı çıkararak takabilirsiniz istediğiniz fanı. Zaten pasif soğutucuda bir şeye yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynisan
    Intel i2500kcpu v.1.35v @ 4.5Ghz ile test ettim, sistem açılışında sorun olmamakla birlikte, program açılışlarında kitlenmeler oldu, bu durumad 1.35v / 4.5Ghz Yüzde 50 uyum diyebilirim, aşı tutmadı, bir de 1.3 v / 4.52hz'yi deneyelim MÜŞAVİR. Olmadı 1.5v ile 5ghz'e geri dönerim :)

dostum olurmu 1.35v ile stabil olmayan islemciyi 1.3v ile nasil stabil hale getircen voltaj yukseltmelisin stabilite icin.
  • BEYLER BEN 5 CM LIK FANI DUN BULDUM VE ALDIM FIYATI 15 TL.BİRAZ PAHALI AMA ALDIM NAPALIM.DUN GECEDE TAKTIM GAYET GUZEL OLDU GERCEKTEN.

http://www.spektrumelektronik.com/?locus=&page_key=stocks.fan.tr

YER KOSUYOLUNDA,ISYERIME YAKIN OLDUGU ICIN HEMEN GİDİP ALDIM.BUTUN SABERTOOTH OLAN ARKADASLARA SIDDETLE TAVSIYE EDIYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk345
    BEYLER BEN 5 CM LIK FANI DUN BULDUM VE ALDIM FIYATI 15 TL.BİRAZ PAHALI AMA ALDIM NAPALIM.DUN GECEDE TAKTIM GAYET GUZEL OLDU GERCEKTEN.

YER KOSUYOLUNDA,ISYERIME YAKIN OLDUGU ICIN HEMEN GİDİP ALDIM.BUTUN SABERTOOTH OLAN ARKADASLARA SIDDETLE TAVSIYE EDIYORUM.

Fan neden orjinal olarak gelmiyor arkadaşlar.Yani madem bu fan bu anakarta takılacak neden asus takmamış

• aynen katılıyorum.fıyatı 3 dolar bısı kutuya koysa nolur koymasa yanı.sacmalık olmaması.
    diger konuda usb 3 baglantı kablosu,oda ılgınc yanı.usb 3 desteklıyor ama kablo yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk345

BEYLER BEN 5 CM LIK FANI DUN BULDUM VE ALDIM FIYATI 15 TL.BİRAZ PAHALI AMA ALDIM NAPALIM.DUN GECEDE TAKTIM GAYET GUZEL OLDU GERCEKTEN.

• Kartı yakında almayı düşünürken bunları okumak çelişkiye düşürdü şimdi beni Fan yok, USB kablo yok. Ohoo..

Bahsettiğiniz USB kablosu ile resim 1'deki aparatı mı yoksa resim 2'deki aparatı mı bağlıyoruz karta şimdi..?
    Resim 1:
     ASUS SABERTOOTH P67 Kullananlar

Resim 2:
     ASUS SABERTOOTH P67 Kullananlar

• .

Türkiyede bir yer daha buldum.

http://www.ayfaelektronik.com/categories.php?d=48

.
  • Arakadaşlar,
    Uygun fan elbet bulnur şahsen ben pasif soğutma kullanabiliyorum. En kötü plakayı çıkartırsınız. Usb sorunu diye bir şey yok anakartı eline alınca görüceksin zaten. Resimde karışık görünüyor o kadar. Zaten plakayla derli toplu bir görüntü vermişler. İşine yaramıyacakları göremiyorsun. Takdir senin tabii ben bu anakartı öneriyorum. Gayet memnunum.
  • Peki bu usb 3.0 ön panel için kablo nasıl bişey olucak onu nereden alabilirim. Bu anakarttan almayı düşünüyorum da üstadlarım o yüzden bilgilendirirseniz sevinirim...
  • Buğra değerlere ihtiyacım var, bios'da tam olarak hangi ayarları değiştirmek gerekiyor. Voltaj değeri, aktif pasif edilecek değerler. ghz = cpu voltajı gibi.

Sende bir sabertooth kullanıcısısın, o.c. de yapıyorsun anladığım kadarıyla, senin stabil olarak kullandığın değerler ve hız ve ayarlar nedir, paylaşırmısın.
    quote:

Orijinalden alıntı: bugra34
    quote:

Orijinalden alıntı: mynisan
    Intel i2500kcpu v.1.35v @ 4.5Ghz ile test ettim, sistem açılışında sorun olmamakla birlikte, program açılışlarında kitlenmeler oldu, bu durumad 1.35v / 4.5Ghz Yüzde 50 uyum diyebilirim, aşı tutmadı, bir de 1.3 v / 4.52hz'yi deneyelim MÜŞAVİR. Olmadı 1.5v ile 5ghz'e geri dönerim :)

dostum olurmu 1.35v ile stabil olmayan islemciyi 1.3v ile nasil stabil hale getircen voltaj yukseltmelisin stabilite icin.

• Anakartın arkasında usb 3.0 portu var, ek olarak anakart üzerinde usb 3.0 jakı var, kasa destekliyorsa ön panel için bir ek kablo almak gerekebilir. Ben bu kabloyu bir önceki anakartım p8p67 evo kartta görmüştüm, onu nasıl bulursun bir fikrim yok fakat arka panel usb 3.0 yeter gibi geliyor, aynı anda 4 tane usb 3.0 takmayacaksan yada mutlaka ön panelden usb 3.0 kullanmayacaksan. Bunun için kasanın ön panelinde usb 3.0 desteğinin olması gerekiyor. Ben Cooler Master Haf-X Rc 942 kullanıyorum, bu kasanın ön panelindeki usb 3.0 bağlantısı şöyle: bildiğin iki ucu usb uzunca bir kablo kasada montajlı olarak geliyor, sen o kabloyu kasanın arkasına uzatıyorsun ve arkadaki usblere takıyorsun, bunu çok saçma bulduğum için kabloyu söktüm, yerine de bir şey takmadım, ben çok gerekli bulmuyorum.

Eksiklere gelince, mantık olarak aklıma ilk gelen değerlendirme; Asus'un bu kartı olabildiğince ucuz satmak için masraflardan kıstığı yönünde, fakat bu durumda da aklıma şu geliyor; kutusuna dünya kadar masraf yapacağına gramajını az kullanıp biraz daha donanım desetği sağlasaymış çok çok mantıklı olacaktı hepimiz için. Bu kartın en büyük ahmaklığı ve salaklığı eski deluxe modellerinde bakır soğutmanın üzerine takılan benzer 50mm fan'ın kutudan çıkmaması. Usb kablosunu anlarım ama fan olmalıydı, bu konuda eleştiren her kullanıcıya sonuna kadar katılıyorum çok haklılar haklıyım. Çizgi'nin satın alma sorumluları sağlam bir küfür etse hiç fena olmayacak Asus Tech'e :)
    quote:

Orijinalden alıntı: fmmania

Peki bu usb 3.0 ön panel için kablo nasıl bişey olucak onu nereden alabilirim. Bu anakarttan almayı düşünüyorum da üstadlarım o yüzden bilgilendirirseniz sevinirim...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.