Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS ROG Z690-A GAMING 13700KF 64GB TRIDENTZ RGB 4000MHZ BUNDLE KFG 16.000TL EN UCUZ FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1700 AMD / Intel #Intel Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ASUS ROG Z690-A GAMING 13700KF 64GB TRIDENTZ RGB 4000MHZ BUNDLE KFG 16.000TL EN UCUZ FİYAT

ARKADAŞLAR ÜRÜNLERDEN BAHSETMEYECEĞİM BUGUN HALA ÇOK GEÇERLİ BİR SETUP OLDUĞUNU BURADAKİ KULLANICILAR BİLİNCİNDEDİR ZATEN 5080 DAHİ BESLEYEBİLECEĞİNİZ HER İŞİ GÖREBİLECEK BİR SETTİR ANAKART DDR4 VERSYONDUR İŞLEMCİ KUTULU VERSYON OLUP HER PARÇANIN KUTUSU VE KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZDİR ANAKART 2022 FATURALI OLUP GARANTİSİ 2 AY ÖNCE BİTMİŞTİR İŞLEMCİ VE RAMLER İSE 2023 FATURALI OLUP 1 YIL DAHA TR GARANTİLERİ DEVAM ETMEKTEDİR 360 SIVI SOĞUTMA İLE STOK KULLANILMIS OLUP YÜKSEK ISIYA MARUZ KALMAMIS TERTEMİZ SIFIR TEMİZLİĞİNDE ÜRÜNLERDİR.

ASUS ROG STRİX Z690-A GAMİNG ANAKART

İNTEL CORE İ7 13700KF İŞLEMCİ

GSKİLL TRİDENT Z RGB 32X2 64GB 4000MHZ CL18 RAM

FİYATIMIN GAYET UYGUN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM BU FİYAT BANDINDA ALABİLECEĞİNİZ EN GÜÇLÜ SETUPLARDAN BİRİDİR TAKAS AYRI SATIŞ VE PAZARLIK DÜŞÜNMÜYORUM

HIZLI İLETİŞİM 0555 056 77 53

FİYAT 16.000 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 16000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Ramleri ayrı satar mısın hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt

Maalesef hocam şimdilik düşünmüyorum.Siz yinede teklifinizi iletin ozelden anakart islemciyi isteyen olursa donus saglarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emptychat2 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar arkadaş ram için ciddiyse eğer diğer 2 parçayı alabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • harun_n kullanıcısına yanıt

Satıldı hocam maalesef topluca..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.