Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Monitör alacak arkadaslar bence acele davranmamalylar.2017 Baslarinda AUO-Samsung VA Quantum dot panellerini sürdü sürecekler.(2K 144hz 8-10Bit Quantum dot kulaga göze hos geliyor. ). Oledlerin çıkacagi yok daha cok bekleriz gibi Ips Paneller Oyuncular için kötü iz birakti.Monitör üreticilerden nasil geri dönüsler aldilarsa Panel üreticileri IPS panelden VA panellere yöneldiler.

Şunlarıda şuraya bırakayım...

https://youtu.be/8SYeb2zQ6fI

https://youtu.be/qovxR5IzRec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus3441 -- 15 Temmuz 2016; 18:39:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus3441

Merhaba beyler,

Monitör alacak arkadaslar bence acele davranmamalylar.2017 Baslarinda AUO-Samsung VA Quantum dot panellerini sürdü sürecekler.(2K 144hz 8-10Bit Quantum dot kulaga göze hos geliyor. ). Oledlerin çıkacagi yok daha cok bekleriz gibi Ips Paneller Oyuncular için kötü iz birakti.Monitör üreticilerden nasil geri dönüsler aldilarsa Panel üreticileri IPS panelden VA panellere yöneldiler.

Şunlarıda şuraya bırakayım...

https://youtu.be/8SYeb2zQ6fI

https://youtu.be/qovxR5IzRec

bu nasıl peki

http://www.guru3d.com/news-story/asus-pg248q-24-in-full-hd-g-sync-doing-180-hz.html

• yunus3441 kullanıcısına yanıt
    tr ye ne zaman gelir bunlar
  • Tn panel düşünüyorsanız mutlaka Samsung un Tn+Quantum Dot (nano kristal) dizilimli oyuncu monitörünü bekleyin derim. AMD için 24'' Full hd si var. Nvidia G-sync için 27'' QHD monitörü beklenmeli düşüncesindeyim.

Linkini verdiğiniz Asus monitörünün Türkiye satış fiyatı hiç yoksa 2500-3000 aralığında olacağı düşüncesindeyim.Panel hakkında düşüncem ise Vg248Q deki panelden bi tık ötede olduğu ve G-sync modül ekleyip piyasaya sürmesi düşüncesindeyim. 6Bİt bi panel düşünüyorum umarım asus yanıltır beni dicem ama asus un çoğu paneli AUO tarafından sağlanıyor.

IPS in sorunlu panelleriyle uğraşamam, Tn panelin görüş açısı ve hafif solukluğu beni rahatsız eder diyorsan mutlaka VA+Quantum DOT panelleri bekleyin derim.
  • quote:

Tn panel düşünüyorsanız mutlaka Samsung un Tn+Quantum Dot (nano kristal) dizilimli oyuncu monitörünü bekleyin derim. AMD için 24'' Full hd si var. Nvidia G-sync için 27'' QHD monitörü beklenmeli düşüncesindeyim.

Linkini verdiğiniz Asus monitörünün Türkiye satış fiyatı hiç yoksa 2500-3000 aralığında olacağı düşüncesindeyim.Panel hakkında düşüncem ise Vg248Q deki panelden bi tık ötede olduğu ve G-sync modül ekleyip piyasaya sürmesi düşüncesindeyim. 6Bİt bi panel düşünüyorum umarım asus yanıltır beni dicem ama asus un çoğu paneli AUO tarafından sağlanıyor.

IPS in sorunlu panelleriyle uğraşamam, Tn panelin görüş açısı ve hafif solukluğu beni rahatsız eder diyorsan mutlaka VA+Quantum DOT panelleri bekleyin derim.

bilgilendirme için çok teşekkür ederim

bu bahsettiğinzi samsung modeller ne zaman gelir ülkeye senemi anca yoksa 5 6ay içinde olur mu

peki samsung ucuz mu olucak

• quote:

Tn panel düşünüyorsanız mutlaka Samsung un Tn+Quantum Dot (nano kristal) dizilimli oyuncu monitörünü bekleyin derim. AMD için 24'' Full hd si var. Nvidia G-sync için 27'' QHD monitörü beklenmeli düşüncesindeyim.

yeni çıkacak monitör 144 hz frekansında mı olacak??

• Asus rog swift pg279q kullanan arkadaşlar oyun oynarken hangi renk ayarlarını kullanıyor? ben bi türlü renk ayarını tutturamadım yada çok pinpirikliyim :D
  • bu konu baya kafa karıştırıcı olmuş. hala pg278q ile pg279q arasındayım.
  • kafan karışmasın kardeşim teknoloji ile aşık atılmaz sen hoşuna gideni al hep yenisini beklersen sonsuza dek berklersin iki üründe harika üzmez seni :) gerekli teknik bilgileri kontrol et yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

kafan karışmasın kardeşim teknoloji ile aşık atılmaz sen hoşuna gideni al hep yenisini beklersen sonsuza dek berklersin iki üründe harika üzmez seni :) gerekli teknik bilgileri kontrol et yeter

sanırım öyle yapacağım. ne 144hz kullandım ne de 1ms. pg278q alacağım herhalde.
  • Mağazalarda deneyip almak için 500 TL fazla para vermemiz gerekiyor. Sitelerden alınca da değişim için uğraşıyoruz. Ölü pixel çıkınca uğraştırmadan değişim yapan site var mıdır?
  • Bugün Vatandan Asus PG279Q satın aldım şubat 2016 çıkışlı sadece ölü piksel testi yaptılar ölü piksel yok heryerde ışık olduğundan blb ips glow testi yapamadık gündüz bir sorun yoktu gece olduğunda malesef aşırı şekilde blb ve ips glow var aldığıma pişman oldum tavsiye etmiyorum iade etmeye çalışacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacksel

Bugün Vatandan Asus PG279Q satın aldım şubat 2016 çıkışlı sadece ölü piksel testi yaptılar ölü piksel yok heryerde ışık olduğundan blb ips glow testi yapamadık gündüz bir sorun yoktu gece olduğunda malesef aşırı şekilde blb ve ips glow var aldığıma pişman oldum tavsiye etmiyorum iade etmeye çalışacağım.

Keşke karanlık bir ortam ayarlayıp orada deneseydiniz.(Teknik hizmet odaları var aslında, genel pc kurulumu vs gibi hizmetlerin verildiği.Oralarda karanlık ortam sağlamaları lazım.)
    Değişim veya iade işi malesef zor olacağını düşünüyorum. Çünkü direk mağzadan alınan ürünlerde böyle bir hakkımız olmuyor, onların insiyatifine kalıyor.O yüzden çok iyi incelemek gerekiyor bu yerlerde.Ama siz gene bir şansınızı deneyin.Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

Orijinalden alıntı: Jacksel

Bugün Vatandan Asus PG279Q satın aldım şubat 2016 çıkışlı sadece ölü piksel testi yaptılar ölü piksel yok heryerde ışık olduğundan blb ips glow testi yapamadık gündüz bir sorun yoktu gece olduğunda malesef aşırı şekilde blb ve ips glow var aldığıma pişman oldum tavsiye etmiyorum iade etmeye çalışacağım.

Keşke karanlık bir ortam ayarlayıp orada deneseydiniz.(Teknik hizmet odaları var aslında, genel pc kurulumu vs gibi hizmetlerin verildiği.Oralarda karanlık ortam sağlamaları lazım.)
    Değişim veya iade işi malesef zor olacağını düşünüyorum. Çünkü direk mağzadan alınan ürünlerde böyle bir hakkımız olmuyor, onların insiyatifine kalıyor.O yüzden çok iyi incelemek gerekiyor bu yerlerde.Ama siz gene bir şansınızı deneyin.Geçmiş olsun

Söyledim malesef karanlık bir ortamda deneme şansları yokmuş mağazadan alınan ürünlerin 7 gün içerisinde iade etme hakkı var diye biliyorum şansımı deneyeceğim.

• son durum nedir acaba? kronik sorunlar devam ediyor mu monitörde, alırken şuna bakın tarzında öneriniz veya seri numarası şeklinde tavsiyeler var mıdır?
  • sorunlar ne zaman düzelicek veya başka markamı almak zorundayız
  • Asus PG279Q modelinde 'F' serisine göre yaşanan sıkıntılar açısından 'G' serisinin daha temiz ve sorunsuz çıktığı söyleniyor...
  • PG = Premium Gaming - ROG-Branding (Republic of Gamers)
    MG = Mainstream Gaming - no Branding

sebebi bu
    olabilir mi acaba

üstad
  • Bendeki monitör G serisi Şubat 2016 çıkışlı Vatan Bilgisayardan aldım sorunlu çıktı(ışık sızması) değişim ve iade kabul etmediler servisten çıkacak raporu bekliyorum.

• fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Asıl sorun hangi marka ve model olursa olsun işin sanki şansa kalması ve alım öncesi niyeti olan herkesin sorunlu ürünle baş başa kalma endişesi ve alım sonrası tamir veya iade süreciyle uğraşma kabusu. Piyasa talebine acele yetişmeye çalışmak üstün körü paketle yolla anlayışına ya da rekabet hırsına kapılma diyelim yani ROG muş Premium muş Pretador muş kaliteymiş hak getire paketle hemen diğer rakipten önce alıcıya yetiştir. Arada kullanıcının distribütörün servisin canı çıkmış.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.