Şimdi Ara

[ASUS ROG Swift PG278Q] Kişisel İnceleme/Deneyim - Sorun/Cevap (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
13
Favori
57.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

quote:

Orijinalden alıntı: rezes

799$*1,18*1,05=990$+KDV=1.168$*2,10TL=2.450TL

Bunu besleyecek kaliteli bir kart ekleyelim. Asus GTX 780 Ti DirectCu II yaklaşık 2000 TL civarı... Bu da 2500 TL civarı olacağına göre 4500 TL sadece ekran kartı + monitöre gidiyor :) Eminim bu forumdan bu kombinasyonu yapacaklar çıkacaktır, Valla hocam fiyat çok yüksek. Bu fiyatla gelirse taneyle satarlar.

Malesef tek 780 ti bile yetmiyor bu monitore 60 fps ve uzerini istiyorsaniz paraya kiycaksiniz tecrubeyle sabit :))
    AMD Ryzen 9 5900X işlemci ,MSI MAG CORELIQUID 360RH ARGB Cpu Coller, Msi X570 MEG ACE Anakart, 1 TB M2 CORSAİR MP 510 SSD CORSAİR (4X8) 32 gb 3600 mhz ram, GİGABYTE RTX 3080 GAMİNG OC Ekran Kartı, GİGABYTE G34WQC Gaming Monitor 144 Hz , CORSAİR AX860İ MODULER 860 watt powersuply. COLLER MASTER CM700P FULLTOWER KASA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuneytBora

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

quote:

799$*1,18*1,05=990$+KDV=1.168$*2,10TL=2.450TL

Bunu besleyecek kaliteli bir kart ekleyelim. Asus GTX 780 Ti DirectCu II yaklaşık 2000 TL civarı... Bu da 2500 TL civarı olacağına göre 4500 TL sadece ekran kartı + monitöre gidiyor :) Eminim bu forumdan bu kombinasyonu yapacaklar çıkacaktır, Valla hocam fiyat çok yüksek. Bu fiyatla gelirse taneyle satarlar.

Malesef tek 780 ti bile yetmiyor bu monitore 60 fps ve uzerini istiyorsaniz paraya kiycaksiniz tecrubeyle sabit :))

İyi bir ekran kartı istiyor arkadaşın da dediği gibi. Yoksa 1080p'den devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

NVIDIA G-Sync Surround !!! Yapsam mı acaba?
    />

/>

Hocam sizce 2K'ya geçmeden önce PC'mde ne gibi yenilikler yapmalıyım?

Amd Fx 4100
    MSI Gtx 660 Tİ PE
    8 Gb 1600 MHZ ram
    Msi 990Fxa-Gd65

Bence 2 k monitorden ziyade once komple sistemini yenilemeni oneririm 2 k hakkaten ekran kartlarini zorluyor
    Suan imzamdaki sistemi kullanmama ragmen ultara ayarlarda 100 fps uzerini ancak goruyorum 144 sabitlemek icin ya ayarladan kisman gerececek yada 3 tane 3 lubsli yapman gerekecek
    Yada 2 tane 980 sli +oc yapman gerekcek bu durumu giz onunde bukundurmak gerekirse bir maddi olarak mebla yuksek olacak .

Ama 2 k keyfi ve 100 fps uzeri oyun deneyimi cok fakli oluyor ayrica gsync olayi hakkaten frane dusmelerinde cok bariz fark ediyor .
    Eger cok aceleniz yoksa biraz bekleyin philipsin 24 inc ve aoc 24 inc gsync modeleri gelicek
    Birde fulld alcaksaniz 24 ten yukari almayin pikseller artik belirginlesmeye basliyor
    Yine ozel bir sorunuz olursa pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuneytBora -- 23 Aralık 2014; 13:12:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 9 5900X işlemci ,MSI MAG CORELIQUID 360RH ARGB Cpu Coller, Msi X570 MEG ACE Anakart, 1 TB M2 CORSAİR MP 510 SSD CORSAİR (4X8) 32 gb 3600 mhz ram, GİGABYTE RTX 3080 GAMİNG OC Ekran Kartı, GİGABYTE G34WQC Gaming Monitor 144 Hz , CORSAİR AX860İ MODULER 860 watt powersuply. COLLER MASTER CM700P FULLTOWER KASA.

• Arkadaşlar bende bu monitörü almak üzereyim kullanan arkadaşlara bir sorum olucak.Sonuç olarak bir monitöre iyi para veriyoruz sizce verdiğimiz paranın gtx 970 sli ile hakkını vericek bir monitör mü bu.
  • Sadece tipine para verilecek bir monitör. Yanlış anlaşılmasın özellijkkleri kötü demiyorum fakat tipi çok çok hoş. keşke asus düşükj bütçelileride düşünüp aynı tipin daha düşük özelliklerini 350-500 tl arası birşeye koysa.

1000+TL üstü monitörlerlerin tasarımları göz büyülerken 350 500lüklerin yanından geçilmiyor.Asusa mesaj atmayı deneyeceğim bakalım böyle ürünlerin tasarımlarınıda düşük bütçeli monitörlere koyarmı.
  • Arkadaşlar soruma lütfen cevap verin. Gysnc monitörde diyelim oyun oynuyoruz. Gysnc ayarı zaten etkinleştirilmiş. Peki buna rağmen oyunların grafik seçenekleri içinde bulunan Normal vsync' yi de açmamız gerekiyor mu? Yoksa kapalı mı kalması gerekiyor. Sadece Gysnc açık olsa yeterlimi. Arkadaşlar diğeri ise nvidia Adaptive Vsync diye birşey çıkartmış. 600 Serisinden itibaren destenkleniyor. Nvidia kontrol panelden açılabiliyor. Sorum ise üst te olduğu gibi Adaptive Vsync Ayarını açınca, oyundaki vsync ayarınıdamı açmamız gerekiyor yoksa kapalı mı kalması gerekli? Bu sorularımı bilen veya deneyen varsa lütfen cevaplasın.

Orijinalden alıntı: fierro35

Arkadaşlar bende bu monitörü almak üzereyim kullanan arkadaşlara bir sorum olucak.Sonuç olarak bir monitöre iyi para veriyoruz sizce verdiğimiz paranın gtx 970 sli ile hakkını vericek bir monitör mü bu.

Ehh işte...

Orijinalden alıntı: canskru

Asus pg278q monitörümü satmayı planlıyorum. Almak isteyen olursa pm atabilir. Ürün sıfır gibidir.

Monitörün üretim tarihini söyler misiniz ? Sorun yaşadınızmı ? Ne kadara satıyor sunuz ?
    quote:

Orijinalden alıntı: mirbey

Ben de ASUS PG278Q 27'' 2560x1440 1ms Siyah 3D LED Monitörden aldım. Eksen bilgisayardan kargo dahil 2.598. TL ye mal oldu. Herhalde pazartesi kargo bana ulaştırır.

Hayırlı olsun. Geldiği gibi 144 hz sorunu varmı diye kontrol edip yazarsanız iyi olur. Merak ettim. Ben 120 hz kullanıyorum 144 kullanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 30 Aralık 2014; 20:11:49 >

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

quote:

Arkadaşlar bende bu monitörü almak üzereyim kullanan arkadaşlara bir sorum olucak.Sonuç olarak bir monitöre iyi para veriyoruz sizce verdiğimiz paranın gtx 970 sli ile hakkını vericek bir monitör mü bu.

Ehh işte...

Kendi adıma bu monitörü almaktan vazgeçtim.Vatan da inceleme fırsatımda oldu ne bileyim renkler bana çok iyi değilmiş gibi geldi.Sonuçta 2 adet 970 sli ekran kartım olduğundan g-sync benim işime pek yaramıycak.Her oyunda vsync ile 60 fps altına düşmediğimden gereksiz bir masraf olucak onun yerine samsung yada pihlips 4k bir monitör almayı düşünüyorum fikrim değişmez ise :)

• quote:

quote:

quote:

Ehh işte...

Kendi adıma bu monitörü almaktan vazgeçtim.Vatan da inceleme fırsatımda oldu ne bileyim renkler bana çok iyi değilmiş gibi geldi.Sonuçta 2 adet 970 sli ekran kartım olduğundan g-sync benim işime pek yaramıycak.Her oyunda vsync ile 60 fps altına düşmediğimden gereksiz bir masraf olucak onun yerine samsung yada pihlips 4k bir monitör almayı düşünüyorum fikrim değişmez ise :)

Eğer refleksleriniz iyiyse 60 hz monitör hiçbir şekilde önermem. Piyasada 4k 120 hz mslag düşük monitör gibi bir seçenek olsa bende direk almak isterdim... Asus Rog swift ve Eizo Foris FG2421 kullanıyorum.144 Hz sorunu dışında hiçbir sorun yaşamadım monitörlerde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ehh işte...

Eğer refleksleriniz iyiyse 60 hz monitör hiçbir şekilde önermem. Piyasada 4k 120 hz mslag düşük monitör gibi bir seçenek olsa bende direk almak isterdim... Asus Rog swift ve Eizo Foris FG2421 kullanıyorum.144 Hz sorunu dışında hiçbir sorun yaşamadım monitörlerde.

Mutlaka 60 hz ve 120 hz de fark vardır yoktur demem denemediğimden.Ama benim için 60 hz altına düşmedikten sonra herhangi bir sorun yok.
    Online olarak birçok oyun oynuyorum ve 60 hz de iyi sayılırım.Benim oyun oynamaktaki tek amacım eğlenmek olduğundan ha 60 hz ha 144 hz farketmez.Dedimya 60 hz nin altına düşmedikten sonra keyfim kaçmaz oyun oynarken varsın bf4 te 144 hz monitörü olan biri benden hızlı davransın ve beni vursun yeniden spawn olmak var nasılsa :) :)
    Yani sonuç olarak 2k çözünürlükte(4k için 2 adet 970 bile yetersiz olduğundan) ultra ayarda 60 hz altına düşmemek garantiyse benim için bu monitöre 2600 vermek gereksiz geliyor.
    Tabi birde şu var eğer 1 adet gtx970 sahibi olsaydım işte ozaman g-sync özelliği aradığım bir özellik olurdu ve bu monitörü mutlaka alırdım şu durumda bu monitöre 2000 tl den bir kuruş fazla vermem şahsım adına
    Size ve bu monitörü alan arkadaşlara lafım yok herkezin kendi tercihi güle güle kullansınlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 31 Aralık 2014; 3:30:22 >

• TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    Teşekürler.
    Ben aldığım gibi 2560x1440 çözünürlükte 144 hz kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Oyunlara girdiğinizde power ledi (ışığı) beyazdan kırmızıya dönüştü mü G-sync devreye girdiğini anlıyorum.
    Asus X99 Deluxe , İntel i7 5820K Cpu , 16 GB DDR4 Corsair 2400 hz ram, Cooler Master NAF 932 kasa , Corsair H105 sıvı soğutma, Asus strix GTX 970 ekran kartı, Asus ROG PG278Q Monitör, Sandisk 480 GB SSD HDD, Tt gamer klavye, Razer mouse
  • mirbey kullanıcısına yanıt
    Çok güzel Tekrar hayırlı olsun. Merak ediyorum GPU GDDR5 Kullanımı en fazla kaça kadar çıkıyor. Battlefield 4 falan varsa deneme şansınız varmı ?
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    2800 lira da mâkul değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Birçok sitede 2500 liraya satılıyor. Listeleri akakçede aratın çıkar. Niye vatan, gold peşinde koşuyorsuniz ki? Garanti aynı garanti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 31 Aralık 2014; 22:47:05 >

http://buyukbang.blogspot.com
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    Şu an Battlefield 4 oynadım Asus GPU Tweak programı ile izledim en fazla 2740 mb kadar çıktı. Sonra Farcy4 oynadım bu oyunda ise 3980 mb'ta kadar çıktı. Tabi her şey full ayarlarda. Oyunlar 2560x1440 çözünürlük ve 144 hz da oynandı.
    Bu arada herkesin yeni yılını kutlarım. 2015 te herkese benim sistemimden daha güzel bir sisteme sahip olmasını ve sağlıklı bir yıl geçirmesini dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirbey -- 31 Aralık 2014; 19:28:44 >
    Asus X99 Deluxe , İntel i7 5820K Cpu , 16 GB DDR4 Corsair 2400 hz ram, Cooler Master NAF 932 kasa , Corsair H105 sıvı soğutma, Asus strix GTX 970 ekran kartı, Asus ROG PG278Q Monitör, Sandisk 480 GB SSD HDD, Tt gamer klavye, Razer mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Birçık sitede 2500 liraya satılıyor. Listeleri akakçede aratın çıkar. Niye vatan, gold peşinde koşuyorsuniz ki? Garanti aynı garanti.

Normal ürünlerde vatan veya gold diye aramam ama bu üründe birçok sorunlu monitör ile karşılaşılmış ve iade de sorunlar yaşanmış olması dolayısıyla eğer alırsam sorun çıkmasa bile 15 gün içinde iade edebileceğim bir firmadan satın almak istiyorum...
    Bu zamana kadar vatandan ve gold tan aldığım bir çok ürünü beğenmeyerek yada üst modelini tercih ederek iade edip değiştirme işlemini sorunsuzca gerçekleştirdim.Bu yüzden böyle bir üründe 200 liraya kadar fark verip bilindik firmalardan almayı tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 1 Ocak 2015; 1:04:20 >

quote:

Birçık sitede 2500 liraya satılıyor. Listeleri akakçede aratın çıkar. Niye vatan, gold peşinde koşuyorsuniz ki? Garanti aynı garanti.

Normal ürünlerde vatan veya gold diye aramam ama bu üründe birçok sorunlu monitör ile karşılaşılmış ve iade de sorunlar yaşanmış olması dolayısıyla eğer alırsam sorun çıkmasa bile 15 gün içinde iade edebileceğim bir firmadan satın almak istiyorum...
    Bu zamana kadar vatandan ve gold tan aldığım bir çok ürünü beğenmeyerek yada üst modelini tercih ederek iade edip değiştirme işlemini sorunsuzca gerçekleştirdim.Bu yüzden böyle bir üründe 200 liraya kadar fark verip bilindik firmalardan almayı tercih ederim.
    Şu an en uygun fiyat nakit 2630 tl ile nova bilgisayarda.Başka firmaları takip etmiyorda değilim :)
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10253

İncehesap, mormani, eksen bilgisayar bence güvenilir firmalar. Bunların hepsinde 2490-2550 aralığında bu ürün. Hani çok çirkef firmalar olsa ucuz yerden tabii ki alınmaz ama bu firmalar en az Gold, Vatan kadar güvenilir. 200 lira ekstra vermeye gerek yok. Vatan'dan ben de memnunum ama şikayet edende çok. Gold'dan ise bana windows kurulu harddisk sattıklarından beri hoşlanmıyorum. Sorun her firmada olur. İnternetten alışveriş kanuni iade hakkı nedeniyle bance daha güvenli.

http://buyukbang.blogspot.com

• quote:

quote:

quote:

Şu an en uygun fiyat nakit 2630 tl ile nova bilgisayarda.Başka firmaları takip etmiyorda değilim :)
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10253

İncehesap, mormani, eksen bilgisayar bence güvenilir firmalar. Bunların hepsinde 2490-2550 aralığında bu ürün. Hani çok çirkef firmalar olsa ucuz yerden tabii ki alınmaz ama bu firmalar en az Gold, Vatan kadar güvenilir. 200 lira ekstra vermeye gerek yok. Vatan'dan ben de memnunum ama şikayet edende çok. Gold'dan ise bana windows kurulu harddisk sattıklarından beri hoşlanmıyorum. Sorun her firmada olur. İnternetten alışveriş kanuni iade hakkı nedeniyle bance daha güvenli.

Bu monitörü alsak eksen den mesela bir sorun çıkarsa 15 gün geri iade hakkımız varmı.Hakkımız varda onlar alırlarmı acaba.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.