Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sıvı soğutmalı olarak ssyışan 3090ti alınır mı? Donanım hakkında bilgisi olan varsa cevaplarını bekliyorum ve şimdiden çok teşekkür ederim.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus rog strix rtx 3090ti lc alınır mı!?

-
-
ne amaçla kullanacağınıza göre değişebilir cevap. biraz daha açıklayıcı olabilirseniz cevap verebiliriz.
-
Kaç paraya alacağına göre değişir.
-
Genel olarak bütün zamanım oyun oynayarak geçiyor diyebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
21k
seni döverim çocuk
-
Ayrıca bu kartı alıyorsanız 2 radyatörün sığacağı bir kasanız olmalı. Bununla kullanacağınız işlemciye de sıvı soğutma takacaksınız muhtemelen.
Tuf 501 kalsam var ve rog 240lc sıvı soğutma ile sistemim mevcut.. Şöyle ki rog 1080 ti ekran kartım var beni tatmin bile ediyor sadece güncel teknolojiden uzak kalmamak için değiştirmeyi düşündüm hepsi bu.. Yani almasam bile olur ben bilgi almak için sizlere danışıyorum 😁
Tamam mesaj alındı 😅
21 k ya oyun için kesinlikle alınmaz. 4070ti almanı tavsiye ederim,1080p ve 2 k için kullanacaksan.4 k da biraz üstün olabilir 3090ti ancak dlss 3.0 olmaması bir dezavantaj
-
Eyvallah hocam sağol
21K?
7900 XT al geç. Hem küçük, hem de az enerji harcıyor ve daha iyi. RTX 4080'den biraz aşağı ama fiyat olarak daha ucuz.
-
👍
4070 ti alın derim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X