Şimdi Ara

Asus Rog Strix GTX 1070 - Driver problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran kartım için Windows 10 64 Bit sürücü indirip kurmaya çalıştığımda bu nvidia grafik sürücüsü windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir gibi bir hata alıyorum.

Şuan ekran kartı üzerinden görüntü alıyorum kart stabil çalışıyor. Fakat bir türlü sürücüyü yükleyemedim.

Güncellemelerden olabileceği söylenmişti şuanda işletim sistemim Windows 10 PRO x64 Version 1511 şuanda sistem bu versiondan 10586 versionuna güncelleme yapıyor.

Neyden kaynaklı olabilir acaba?

• Merhaba,
    Gtx 980 kullanıyorum geçen günlerde banada aynısı oldu.yeni driverlari kuramadım mecbur eski driveri kullanıyordum. Eski driverlari komple sil çakışıyor. Driver temizleme programı kullan.tamamen silinince sorun düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oemci32

Merhaba,
    Gtx 980 kullanıyorum geçen günlerde banada aynısı oldu.yeni driverlari kuramadım mecbur eski driveri kullanıyordum. Eski driverlari komple sil çakışıyor. Driver temizleme programı kullan.tamamen silinince sorun düzeliyor.

Hocam bilgisayarda yüklü bir nvidia sürücüsü yok ki şuanda. Zaten bilgisayarı yeni aldım ve işletim sistemini yükledim direk. Mağdur durumdayım.
  • geçmiş olsun
    güvenli modda açılmıyor acaba

eski sürüm sürücüyü kursanız olmuyor mu

en son sürümü kurmayım bi öyle deneyin olmazsa
    bende bi kere oldu açılmadı bende kartı çıkardım işlemci içindeki ekran kartıyla açtım

sonra sürücüyü sildim en son olanı kurmadım o zaman açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

geçmiş olsun
    güvenli modda açılmıyor acaba

eski sürüm sürücüyü kursanız olmuyor mu

en son sürümü kurmayım bi öyle deneyin olmazsa
    bende bi kere oldu açılmadı bende kartı çıkardım işlemci içindeki ekran kartıyla açtım

sonra sürücüyü sildim en son olanı kurmadım o zaman açıldı

Merhaba sorunu çözdüm,

Yabancı forumlardan araştırdığımda bu problemin Windows 10 sürümü ile alakalı olduğu söyleniyordu ciddi ciddi. Genel bir güncelleme yaptıktan sonra sorun düzeliyor dendi ve aynen o şekilde oldu. Windows'un büyük çaplı güncellemesini yaptıktan sonra otamatikmen driver yüklendi ve bende güncelledim.

• BR9 kullanıcısına yanıt
    sevindim sizin adınıza
  • Gtx 10xx serisi alanlarda w10 dan ne çekti ha.Bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım Geçmiş olsun

Kesin ve net cevap sistemi son sürüme guncelleyip ekran kartınızın sürücüsü 64 bit olanı indirip 64 bit işletim sisteminize kuracaksiniz 32 bit sürücü indirirseniz işletim sisteminiz 64 bit olduğu için sürücüyü kabul etmeyecektir.saygılar

• Bu durumu bende yasadim bunun cözümü w10 nun buyuk guncellemesini yapman. Sorun yüzde yüz cözülüyor

Nvidia sürücüsünün sıkıştırılmış halini açın.Bildiğiniz bir yerde klasör olarak kalsın.Önce aygıt yöneticisinden standart görüntü arabirimini özelliklerinden sürücü güncelleştir deyip unrar ettiğiniz klasörü gösterin.Ve display driverı kurun.Daha sonra 3D vision sürücüsü var görünüyorsa aynı şekilde onu da kurun.Daha sonra normal bir şekilde sürücü kurmanıza izin verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 14 Ağustos 2016; 10:53:20 >
    ben guncledım pcyı butun guncelmeler yuklu hala aynı hata delı olacam
  • hknups kullanıcısına yanıt
    ben wındows gunceledım yalnız hala aynı hatayı alıyorum denemedıgım yol yöntem kalmadı nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

ben wındows gunceledım yalnız hala aynı hatayı alıyorum denemedıgım yol yöntem kalmadı nerdeyse

Sorunu çözebildiniz mi?
  • başıma geldi saçma bir olay gerçekten. 14393 sürümüne kadar upgrade yap yada temiz windows download tool ile yenisini indir. upgrade ile eşit sürer. elinde yeni windows iso su olur. 10.0.10240 da kuramadım upgrade hata verdi. yen iso indirdim. 10.0.14393! sürümümü ona kuruldu. sürücü.

ya insan sürücüyü indirirken uyarı yazar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuazim

başıma geldi saçma bir olay gerçekten. 14393 sürümüne kadar upgrade yap yada temiz windows download tool ile yenisini indir. upgrade ile eşit sürer. elinde yeni windows iso su olur. 10.0.10240 da kuramadım upgrade hata verdi. yen iso indirdim. 10.0.14393! sürümümü ona kuruldu. sürücü.

ya insan sürücüyü indirirken uyarı yazar..

bende bir hafta uğraştım

en kısa çözümü arkadaşın dedikleri win güncelle sorun çözülüyor
  • Değerli arkadaşlarım arkadaşımızın sorununa benzer bir sorunum var . Asus GL502 VS Envidia gt 1070 ekran kartlı dizüstü oyun bilgisayarını aldım. Sorunum bir ay rahat biçimde kullandığım kedi gibi uysal olan ekran kartım sapıttı.Normal kullanım sırasında bile ekran kartı fanı son hız çalışıyor . Ekran kartının sıcaklığı 35 40 derece arası.Sorunu yazdım gönderdim bana Asus Gpu Tweak 2 programını kurmamı söylediler . Yazılımı kurdum . Fanın çalışma sıcaklık değerlerini yükseltemiyorum ayarı kayıt etmiyor. Ben de saat hızlarını ve bellek hızlarını düşürerek deneme yaptım . Mevcut profillerini de denedim. Sonuç yine aynı . Bilgisayar açıldıktan sonra bir kaç dakika sonra fan son hıza yükseliyor ve o hızda ( yükses ses yapıyor) çalışmaya devam ediyor.
    Sorunu çözebilmek adına yaptıklarım.
    1.Güvenli noktaya geri dönme . Sonuç başarısız
    2.Ekran karı driverini kaldırma tekrar kurma ( güncel driver ) . Sonuç başarısız
    3.Bilgisayarı kurtarma seçeneği ( Bilgisayarı sıfırlama ilk kuruluma getirme ) Sonuç başarısız
    4. Windows 10 son sürüm kurma ( Temiz kurulum yapma ) Sonuç başarısız
    Resimlerde de görüldüğü gibi sıcaklık tepe değer ayarlaması yapılmıyor ve fanın çalışması ilgili değerlerin altında durması gerekitken sürekli çalışıyor olması. Öyleki sıcaklıgı 35 dereceye kadar düşürmesine rağman makine boşta olmasına rağmen sürekli çalışması fanın artık çileden çıktım 8 9 bin lira verip rezil oluyorum . Başka ne yapabilirm ?
     Asus Rog Strix GTX 1070 - Driver problemi Asus Rog Strix GTX 1070 - Driver problemi

• Kadirclk80 K kullanıcısına yanıt
    Eski driveri komple kaldirin,

Guncel driver derken asus un destek kismindaki driveri kuracaksiniz

ve gpu tweak in eski bir versiyonunu kurup deneyebilirmisiniz.

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler...
    Eski driveri gpu tweak'ın eski sürümleri ile çeşitli kombinasyonlarda deneme yanılma yaparak kurdum .Sorun devam ederken sonrasında driverin üzerine nvidia güncel driverini kurdum son olarak da gpu tweak kaldırıp son sürümü ile tekrar kurdum. Bu Son haliyle güncel versiyonlarıyla stabil çalışmaya başladı . Yalnız başlangıçta Gpu Tweak 2 çalışmazsa fan yine coşuyor susmak bilmiyor . Otomatik başlatmaya ayarlı olmasına rağmen bazı başlangıçlarda devreye girmiyor.Ama asıl sorunun ortadan kalkması beni ziyadesi ile mutlu ediyor.Bilgi paylaşımı için tekrar teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.