Şimdi Ara

Asus rog strix 460 ile rx560 arasındaki fark ? gariplik var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normal rx 460: http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-rx460-gddr5-4gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti-26350.html

rx 460 rog strix linki:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-rx460-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#yorumlar

normal rx 560 linki: http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-rx570-pulse-gddr5-4gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

şimdi burada enteresan bi durum var. normal rx 460 normal rx 560 ın karşısında eziliyor. fiyatıda daha düşük zaten ama rx 460 rog strix olan sanki rx 560 dan daha iyi bir izlenim veriyor doğrumudur acaba? çünkü rx 560 modeli 550 tl iken rog strix rx460 modeli ise 570 tl. vatanda rx560 yok o yüzden rog strix rx460 alsam daha iyi olur mu rx 560 dan ? nolur gidip geforce 1050 al demeyin dx12 oynıycam sırf :) birde kredi kart sıkıntısı oldugundan internettende alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 28 Mayıs 2017; 19:52:57 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    noldu ?
  • Fiyat farkı tamamen soğutucudan ileri geliyor, performanstan değil.
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    hmm anladım. en iyisi rx560 ama vatanda ankarada bulunduğum şubede var gözükmesine rağmen yok denildi. sanırım kızılayı fellik fellik gezmem gerekecek :(
  • ghostweb kullanıcısına yanıt
    hd 7850 kullanıyorsan fark görmen zor diyebilirim yani verdiğin paraya göreceğin fark az...
  • Polaris alacaksanız, video oynatıcı hızlandırması yapabileceğinden size fayda sağlar. 2GB almamaya çalışın. 4GB'ler zaten daha çok satıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Overclockmanyagı O kullanıcısına yanıt
    bu 1 gblik versiyonu. benchmarkta öyleymiş gibi gözüksede ciddi farklar var. teknolojileri bile farklı freesync gibi. benim karta bir bios güncellemsi yaptım zamanında o gün den beri iflah olmadı. rust filan oynayamıyorum bu kartla. birde acayip gürültü çıkarıyor termal macunu ve fanı temziledim bişey değişmedi.
    HD 7850 fena bir kart değil hala GTX 1050 Ti düşünmez misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 28 Mayıs 2017; 20:28:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünüyorumda para yok
    yüksek vram ve ram gerekiyor rust için 12gb ram ve 3.8gb vram yiyor oyun yüksek ayarlarda 1366*768
  • Overclockmanyagı O kullanıcısına yanıt
    aynen hatta low da bile çalıştırsa razıyım bendeki kartla oda olmuyor aşırı kasıyor.eskiden pek kasmıyordu son aylardaki güncellemelerden sonra oynanmaz hale geldi dx9 modu filanda kurtarmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.