Şimdi Ara

ASUS ROG GL553VE (16gb ram -1050 vs 8gb ram-1050 ti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bir suredir 4000 5000 araliginda laptop arastirmaktaydim. Bugun asus rog gl553ve de karar kildim. Ama https://www.ebrarbilgisayar.com/asus-rog-gl553ve-dm107-i7-7700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050ti-156-freedos-pmu358509

https://www.ebrarbilgisayar.com/asus-rog-gl553vd-dm066-i7-7700hq-16gb-128gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050-156-freedos-pmu358675

arasinda karar veremedim. (16gb ram-gtx1050 )mi (8gb ram-1050 ti) mi
    anlayan arkadaslar yardimci olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taseandro -- 24 Aralık 2017; 23:47:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• upppp

• Verdiğin iki ilanda aynı. Kesinlikle 1050ti olan modeli almalisin, ram ilerde gerekirse upgrade edilebilir ama ekran kartı edilmez. (şu an 1050ti nin ultra da açtığı oyunlarda 8gb yeterli, high yada medium ayarlarda da ram daha az kullanır zaten, ilerde belki gerekebilir 16gb ) kesinlikle ve kesinlikle 1050ti olan modeli al.

• Bu başlığı okuyacaklar ek bilgi olarak ekleyeyim, laptop alırken en önemli şeyler değişmeyen parcalardir, laptopun ömrünü onlar belirler. Bunlar işlemci, ekran kartı ve laptopun ekranidir. İkinci dikkat edilecek şey ise kronik sorunu olup olmadığına forumlardan araştırıp ogrenilmesidir, ısınma, parçaların bozulması vb. Üçüncü dikkat edeceğiniz upgrade edilme kapasitesidir, kaç ram slotu var, ssd için ekstra yer var mı, pc ile geliyorsa ssd m2 slotunda mi vb. Onun dışındakiler kişisel zevkler ve ihtiyaçlardir. Ben burada herkesin laptop alırken dikkat etmesi gereken ama genellikle göz ardı edilen temel şeyleri yazdım ( Şekil, ışıklandırma, çıkışlar, batarya kapasitesi ve oyun mu ultra book mu almanız gerekli gibi kısımlar gibi kişinin ihtiyaçları ve zevkleri konunun dışında tutulmuştur). İyi forumlar

• cok tesekkurler bayadir arastiriyordum. bugun secenekleri ikiye indirdim. attigim asus 1050 ti li ya da abra a5 9.2.2 monster i genel olarak tavsiye eder misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    satıldı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.