Şimdi Ara

asus recovery sonrası internet yavaşlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    orijinal win7 64bit
    i3 380m
    hd6370
    4gb ram
    25mbps uydunet

laptop bir miktar yavaşladığı için format atmaya karar verdim , recovery sonrası internet hızım acayip düşmüş durumda.. en son 1 yıl önce sorunsuz yaptığım bir işlemdi.

wireless ve ethernet driverlarım güncel.. şu an herhangi bir indirme işlemi yapılmıyor, kontrol ettim.

sorun ne olabilir, bilgisi ya da önerisi olan var mı ?

edit: ethernet kablosuyla bağlayınca da yavaşlık devam ediyor. download hızı en fazla 30kb/sn oluyor, şaka gibi

başka cihazlardan denedim modem ya da internet bağlantımda bir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 9 Aralık 2015; 20:05:30 >

• slm. recovery den sonra işletim sisteminin güncellemeleri açık olabilir. sistem kendini güncellediğinden net hızın sana yavaşlamış geliyodur
  • Dostum önce gir bi internet hiz testi yap googleye internet hiz testi yaz çıkan sitelerden 2 yada 3. site speed bişi olcak ordan ölç eger yavassa 3 4 mg ise musteri hizmetlerini ara söyle . adıl kullanım kotasını doldurmus olabilirsin ondan bi anda kesmişlerdir interneti düşürmüşlerdir hızını. makineden şüpheliysen baska bi makine al dene benden tavsiye. ama adıl kullanım düşmüş olabilir internet hizin . denk gelmiştir makineyi formatladıgın güne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadıköy nakliyat

Dostum önce gir bi internet hiz testi yap googleye internet hiz testi yaz çıkan sitelerden 2 yada 3. site speed bişi olcak ordan ölç eger yavassa 3 4 mg ise musteri hizmetlerini ara söyle . adıl kullanım kotasını doldurmus olabilirsin ondan bi anda kesmişlerdir interneti düşürmüşlerdir hızını. makineden şüpheliysen baska bi makine al dene benden tavsiye. ama adıl kullanım düşmüş olabilir internet hizin . denk gelmiştir makineyi formatladıgın güne

hocam yukarda belirttim, başka cihazlardan girdiğimde sorun yok.. akk yi doldursam bile 3mbps ye düşüyor ki bunun en az 10 katı kadar daha hızlı olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeLee

slm. recovery den sonra işletim sisteminin güncellemeleri açık olabilir. sistem kendini güncellediğinden net hızın sana yavaşlamış geliyodur

merhaba hocam, windows otomatik güncellemede değil. kendi kontrolüm altında güncelletiyorum, güncelleme yapmıyorum şu anda. zaten internet bağlantım çok yavaş olduğu için 50mb lık bir güncellemeyi bile yarım saat kadar bir sürede yapıyor. şu an 800mb lık güncelleme mevcut, gün içinde bitmeyeceği için başlatmadım.

edit : başlatmadığım güncelleme win 7 service pack 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 9 Aralık 2015; 20:29:25 >
  • Msconfig yaz başlangıç ayarlarından hepsini kaldır . yeniden başlat düzelmezse wifi yi indir tekrardan sonra aygıt yöneticisinden komple kaldır wifi yi sıfırdan kur düzelir .
  • Kadıköy nakliyat K kullanıcısına yanıt
    msconfig-genel-seçmeli başlangıç, burdaki tikleri kaldırmamı mı söylediniz hocam (sistem hizmetlerini yükle, başlangıç ögelerini yükle) ? tam anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uydunet ankarada sorun varmış, çok ilginç bir şekilde telefondan daha hızlı bir şekilde kullanabiliyorum interneti.. recovery e denk gelmesi de ayrı bi tesadüf oldu, şans bu ya yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler
  • Söylemiştim dostum tamamen şans bu :) hayırlısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.