Şimdi Ara

asus pce-n10 İnternet Kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar Masaüstü bilgisayarıma asus pce-n10 wireless aldım ve Steam dan Oyuna Girdiğim zaman internette Kopmalar oluyor Ev içerisinde modem ile wireless arasında duvar yok sinyal oranı %96 larda geziyor aynı ürünü kullanıp bu tarz sorun yaşayan varmı veya herhangi bir ayar yapmam gerekirmi Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Bytehlike15

Selam Arkadaşlar Masaüstü bilgisayarıma asus pce-n10 wireless aldım ve Steam dan Oyuna Girdiğim zaman internette Kopmalar oluyor Ev içerisinde modem ile wireless arasında duvar yok sinyal oranı %96 larda geziyor aynı ürünü kullanıp bu tarz sorun yaşayan varmı veya herhangi bir ayar yapmam gerekirmi Teşekkürler

Wireless için utility yani wireless programcığı var mı ve yüklediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

quote:

Selam Arkadaşlar Masaüstü bilgisayarıma asus pce-n10 wireless aldım ve Steam dan Oyuna Girdiğim zaman internette Kopmalar oluyor Ev içerisinde modem ile wireless arasında duvar yok sinyal oranı %96 larda geziyor aynı ürünü kullanıp bu tarz sorun yaşayan varmı veya herhangi bir ayar yapmam gerekirmi Teşekkürler

Evet Hocam (Utility) Programı yüklü Sadece Steam dan multiplayer oyuna girdiğim zaman oluyor normalde kopma olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanG15 -- 14 Mayıs 2013; 17:39:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

quote:

Evet Hocam (Utility) Programı yüklü Sadece Steam dan multiplayer oyuna girdiğim zaman oluyor normalde kopma olmuyor

Valla hocam araştırdım 5-6 kişiye daha rastladım bağlantısı sürekli kopan. Fakat herhangi bir çözüm bulamadım. Umarım diğer hocalarımız bir yardımda bulunur..

• Aynı problem bendede mevcut.. bir bilen yokmu çözümünü..
  • Aynı sorun bendede var ne yapmalıyım siz çözdünüzmü yavaşlık ve kopmalar oluyor sürekli lütfen yardım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayli73

Aynı sorun bendede var ne yapmalıyım siz çözdünüzmü yavaşlık ve kopmalar oluyor sürekli lütfen yardım?

Buna Çözüm Bulamamıştım Hocam Sonunda Satıp Normal kablolu kullanmaya başlamıştım (ama bir Nebze de olsa Güncel Sürücülerin faydası oluyor)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS AC750 MODEM NASIL ?
    4 yıl önce açıldı
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.