Şimdi Ara

Asus PB278Q nasıl ? Oyun ve görüntü kalitesi için yorumlar bekleniyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle 2560x1440 çözünürlüklü monitörlerlerle ilgileniyorum. Görüntü kalitesi bahsedildigi gibi pls panel olduğu için çok mu iyi ? Bir de bf3 gibi fps oyunlarında ghosting olur mu ? (not monitor 5ms)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldınızmı hocam?
  • Sonunda karar verdigim monitor bu oldu. Vatana gelmesini bekliyorum Bostanciya.

Alan varsa yorumlara cok sevinirim.

Internette cok iyi yorumlar var.
  • Alabileceğin en iyi monitörlerden biri. Bütçe sıkıntısı yoksa gönül rahatlığıyla alınabilir. Gölgelenme sorunu olmaması lazım ama kullanan bir arkadaşa da soralım.
    Bunu veya Dell U2713HM'yi alabilirsin. Onun için de iARDAs yardımcı olacaktır.

* * *

Asus PB278Q inceleme linki 1Asus PB278Q inceleme inceleme linki 2Asus PB278Q inceleme inceleme linki 3PB278Q teknoseyir inceleme linki: Forumda incelemesini açan üyenin renklerin efendisi diye övdüğü profesyonel monitör olan PA246Q'nun oyuncular için hazırlanmış 8 bitlik W-LED aydınlatmalı versiyonu diyebiliriz bu monitör için. 1440P çözünülüğe sahiptir.

Dell U2713HM inceleme linki 1Dell U2713HM inceleme linki 2Dell U2713HM inceleme linki 3: İşinde 27" monitöre ihtiyacı olanların tercih edebileceği, nadir W-LED aydınlatmalı AH-IPS panel 1440P monitörlerden biri. İnput lag süresi, kardeşleri kadar düşük olmadığından (20 ms gibi), pro oyuncular için önerilmemektedir ama ortalama oyuncular için çok iyi bir seçim.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Ben gayet memnunum açıkçası monitörden. Daha önce kullandığım sözde oyuncular için iyi denilenlerdendi ama bununla daha iyi kesinlikle. Ayrıca kutudan direk renk ayarları yapılmış çıkması çok güzel normalde bunu alet ile yapmak isteyince gereken alet aşırı pahalı onun yerine direk kendisi ayarlı geliyor. Hem 1440p hem oyuncular için hemde renk düşünülürse bu 3ünü sağlayan en iyi monitörlerden biri.
  • Bende vatana gelmesini beklerken daha fazla sabır gösteremedim ve Dell U2713H aldım.
    Aldığınızda bir inceleme yaparsanız sevinirim. Bakalım yanlış hamle mı yapmisim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.