Şimdi Ara

Asus P8Z77-V serisinin arasındaki farklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yarın sabah
    İ7 3770k
    8 Gb corais vengance ram
    ocz vertex 4 125gb ssd
    1tb western digital caviar black sistem toplayacağım
    bu makinayı server olarak kullanacağım
    AnakarZtı ise kesinlikle
    ASUS P8Z77-V alacğım ama hangisini v pro v lx v pro deluxe arasındaki farklar nedir bana ne gibi artıları eksileri olur
    şimdiden sağolun

• Kardeşim aradaki farkları bnde bilmiyorum fakat asusun resmi sitesinden ürünler bölümünden kartlara bakark kıyaslama yapabilirsin. En sağlıklı bilgiyi ordan alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim aradaki farkları bnde bilmiyorum fakat asusun resmi sitesinden ürünler bölümünden kartlara bakark kıyaslama yapabilirsin. En sağlıklı bilgiyi ordan alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saydığınız anakartlar arasında öncelikle kendi kullandığım p8z77-v deluxe ile kıyaslarsak faz sayısı fazla(daha iyi oc performansı ve stabilite için önemli),extra wifi +bluetooth modülü mevcut(v-pro da sadece wifi modülü,deluxe te ise hem wifi hem bluetooth modülü mevcut),ve pcı express slot sayıları,usb sayıları gibi farklar mevcut.Eğerki bluetooth wireless gibi eklentilere ve faz sayısına çok önem vermiyorsanız deluxe yine daha uygun olan v-pro modelini alabilirsiniz o da çok iyi bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oemci32

saydığınız anakartlar arasında öncelikle kendi kullandığım p8z77-v deluxe ile kıyaslarsak faz sayısı fazla(daha iyi oc performansı ve stabilite için önemli),extra wifi +bluetooth modülü mevcut(v-pro da sadece wifi modülü,deluxe te ise hem wifi hem bluetooth modülü mevcut),ve pcı express slot sayıları,usb sayıları gibi farklar mevcut.Eğerki bluetooth wireless gibi eklentilere ve faz sayısına çok önem vermiyorsanız deluxe yine daha uygun olan v-pro modelini alabilirsiniz o da çok iyi bir ürün.

Hocam cevabınız beni aydınlattı alacağım kart sayenizde asus p8Z77-v lx olacak çünkü ben sadece sunucu olarak kullanacağım
  • rica ederim hocam.anakartların hepsi güzel sadece fonksiyonalite farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: oemci32

rica ederim hocam.anakartların hepsi güzel sadece fonksiyonalite farkı var

Hocam LX anakartlarda 2. pci-e slotu 16x değilmiş sanırım. Yani SLI yapılırsa LX kartlarda normal z77-v serisi kadar verim alamayabiliyormuşsun bu doğru mudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.