Şimdi Ara

Asus P8Z77-V LX işlemci ısı ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam,yazdığım anakartta işlemci ısı ayarını yükseltmek istiyorum,oyun oynarken kapanıyor.Mesela 60 derecede kapanıyorsa bunu nasıl 90 dereceye alabilirim?Aradım bulamadım nolur bi yardım :( İşlemci fanı ve termal macun işe yaramadı

• Ugur213 U kullanıcısına yanıt
    İşlemciniz nedir ki 60 c kadar ısınıyor ve kapanıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3570K kullanıyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur213

3570K kullanıyorum,

Bu işlemci kendini 105 c ye kadar kapatmaz eğer işlemci 60 olunca kapanıyorsa ya sıcaklıklar yanlış ölçülüyor yada işlemciden kapanıyor sanıyorsunuz.
  • Özür dilerim yanlış yere açmış olabilirim diye korktum açıkcası,videoyu izledim.Adamın gösterdiği bazı ayarlar bende gözükmüyor,orda termal ayarlar vs vardı bende onlar yok.Birde oyunda kontrol ettim AMD Catalyst'de performan bölümündeki aktivite artınca PC kapanıyor
  • ekran kartindan kaynaklaniyordur o zaman...

ekran karti sicakliklarini bize bildirin.. msi afterburner ile veya GPU z ile bakabilirsiniz...

bostayken ve 5 dk oyun iynarken alt tab ile gecin sensors kisminda sicaklik degerini bildirin bize :) tabi ekran kartinizin marka moelirtindelini belirtin de b

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS M4A785TD-V EVO + BİOS
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normal sıcaklık 30 derece,oyundayken en fazla 50 oluyor.Zaten her zaman oyundayken kontrol ederim .10 dk LoL oynarken mesela 40-45 oluyor ama 50 dereceyi geçmiyor
  • Kartta Powercolor HD7870

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.