Şimdi Ara

ASUS P5QPL-AM ANAKARTINA 4GB RAM DDR2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İNTEL PENTİUM 4 İŞLEMCİLİ ASUS P5QPL-AM (DDR2) ANAKARTIM VAR. ELİMDE 1GB RAM VAR. YETMEMEYE BAŞLADI VE 4GB RAM ARIYORUM.TEK MODÜL OLURSA ELİMDEKİ 1 GB RAM'İ DE DEĞERLENDİRMİŞ OLURUM.

http://www.n11.com/hynix-4gb-ddr2-800mhz-pc2-6400u-tek-modul-ram-P36776667?cid=604001&gclid=CNf_4ar4gMYCFWf4wgodiVQAdw
    http://www.n11.com/kingston-4gb-ddr2-800mhz-ram-kvr800d2n64g-P52088238
    BUNLARI BULDUM. FİYATI BENİM İÇİN UYGUN ANCAK ANAKARTIMA UYARMI EMİN DEĞİLİM. UYARSA TAVSİYE EDER MİSİNİZ UYMAZSA NE ÖNERİRSİNİZ ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SqRauLt35 -- 9 Haziran 2015; 0:20:27 >

• SqRauLt35 S kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz ram ler anakartınıza uygun. Hynix ya da Kingston ikisi de olabilir.
    Anakartınızda takılı işlemci Pentium 4 mü? Anakartın Pentium4 desteği yok galiba. Eğer bir de işlemci terfisi yaparsanız sisteminizi çok daha uzun süre kullanabilrsiniz. Mesela Core 2 Quad Q9650 ya da Q9550 işlemcileri 2. elden araştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rulurak -- 9 Haziran 2015; 1:06:09 >
  • rulurak kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 20:11:14 >
  • Yorumlarınız için teşekkürler ancak ben şimdi tereddütte kaldım. Şimdi alayım mı almayayım mı ? Ayrıca işlemciyi ve RAM'i değiştireceğime yeni bilgisayar alırım.2-3 yıl götürse yeter. Zaten çok zorlamam bilgisayarı. En fazla BF3 oynarım. O da açarsa tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SqRauLt35 -- 9 Haziran 2015; 21:49:57 >
    Ekran kartınız nedir?
  • NVIDIA GeForce 9500 GT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palit n61s V2 ANAKART + 2GB RAM
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BF3 için minimum ram 2gb, önerilen 4gb. Ram i arttırırsanız işlemciniz de core 2 duo 2.4gHz ve üzeri ise BF3'ü oynayabilirsiniz.
  • Benim aklıma ilk BF3 geldi. Oynayacağımdan değil de şu ram i yukseltmem lazım. Ram benim bu yaz götürse zaten okul yatılı olduğu için bilgisayara fazla bakmıyorum hafta sonları. Sömestr da işlemci terfisi yaparım. Şuan sadece amacım bilgisayarımı kasmadan rahat rahat kullanmam. Sizin önerdiğiniz ram varsa onu yazın. Benim üstte yazdıklarıma uyumlu dediniz ancak diğer arkadaş uyumsuz dedi. Bu yüzden alamıyorum. Sizcede uyumsuz mu ? Yorumların için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SqRauLt35

Benim aklıma ilk BF3 geldi. Oynayacağımdan değil de şu ram i yukseltmem lazım. Ram benim bu yaz götürse zaten okul yatılı olduğu için bilgisayara fazla bakmıyorum hafta sonları. Sömestr da işlemci terfisi yaparım. Şuan sadece amacım bilgisayarımı kasmadan rahat rahat kullanmam. Sizin önerdiğiniz ram varsa onu yazın. Benim üstte yazdıklarıma uyumlu dediniz ancak diğer arkadaş uyumsuz dedi. Bu yüzden alamıyorum. Sizcede uyumsuz mu ? Yorumların için teşekkürler.

Asus anakart sitedeki bilgilere göre anakartınız 8gb toplam ram kapasitesine sahip, 2 slot olduğuna göre bu 2*4gb anlamına gelir. Bahsettiğiniz ramlerle ilgil teknik bir problem yaşamazsınız. Uyumsuz diyen arkadaş ram ilanına dikkatli bakmamış, ilanda "ürünümüz sadece g31 ve g41 chipsetli anakartlarda çalışmaktadır" deniliyor, arkadaş tam tersini söylüyor, dikkatinden kaçmıştır.

Soket 775 bir sisteme normalde yatırım yapmak iyi birşey değil bence, ama bütçe yoksa olabilir.

• Çok teşekkür ederim. İkisinden birine karar verip alırım. Elimdeki 1GB RAM 'in markasını falan söylememe gerek var mı herhangi bir uyumsuzluk olması ihtimaline karşı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.