Şimdi Ara

Asus P5KPL-AM SE arızası yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.başlıkdaki anakart muhtemelen arızalandı. anakart menüsüne geliyor. ama uyarı verip sonra 15 saniye sonra kapanıyor.farklı bir psu denedim ama nafile.bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    şu uyarıyı veriyor.
    auto-detecting usb mass storage devices usb mass storage devices found and configured.
    usb device over current status detected !!
    system will shunt down after 15 seconds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callofdutyf -- 12 Aralık 2013; 20:56:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: callofdutyf

selam arkadaşlar.başlıkdaki anakart muhtemelen arızalandı. anakart menüsüne geliyor. ama uyarı verip sonra 15 saniye sonra kapanıyor.farklı bir psu denedim ama nafile.bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    şu uyarıyı veriyor.
    auto-detecting usb mass storage devices usb mass storage devices found and configured.

anakarta takılı usb aygıtlardan biri sorun veriyor muhtemelen kısa devre var.önce anakartın üzerine takılı olan ön panel usb kablosunu sök.yani kasanın ön kısmındaki usb'lerin kablosunu diyorum.muhtemelen sorunun çözülecektir.daha sonra dikkatlice kasa önündeki usb girişlerine bak herhangi bir kısa devre var mı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzmanbiyolog

quote:

Orijinalden alıntı: callofdutyf

selam arkadaşlar.başlıkdaki anakart muhtemelen arızalandı. anakart menüsüne geliyor. ama uyarı verip sonra 15 saniye sonra kapanıyor.farklı bir psu denedim ama nafile.bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    şu uyarıyı veriyor.

anakarta takılı usb aygıtlardan biri sorun veriyor muhtemelen kısa devre var.önce anakartın üzerine takılı olan ön panel usb kablosunu sök.yani kasanın ön kısmındaki usb'lerin kablosunu diyorum.muhtemelen sorunun çözülecektir.daha sonra dikkatlice kasa önündeki usb girişlerine bak herhangi bir kısa devre var mı diye.

evet kardeş aynen dediğiniz gibi kasa önündeki usb bağlantısının anakart bağlantısını çıkardım sorun çözüldü.teşekkürler.

• hazır kasayı açmışken ön panel usb mikrofon hoparlör olan devreyi söküp güzelce temizle.dikkatlice baktığında USB'lerden birinin kısa devre olduğunu göreceksin.küçük bir saatçi tornavidası yardımıyla düzeltebilirsen kısa devreyi yine eskisi gibi kullanırsın.gerek yok diyosan bu şekilde kullan.önemli olan çalışması zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.