Bildirim
Asus p5g41c-m lx - Ram'i görmüyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bande eski bir anakarta ram ilave etmeyi denedim .Başta görmedi sonra ekran gelmedi bende ramlarin yerini değiştirdim . Ram i gördü ama bende zaten ram vardı.Sen o ankartın sitesine girip desteklenen ramlere bak o ramleri desteklemiyor olabilir.Ben de zaten ram bulunuyordu fakat seninkiler sıfırdan takma bence bi kontrol et derim sitesini.Desteklemiyorsa değiştirmeyi dene .
Belki biosunu güncellemen gerekir.Tabi ramler yeni ise yani şimdiki model ramler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Yovyov -- 30 Mayıs 2017; 0:59:36 > -
Sanırım ram'leri değiştirmem gerekiyor, sitesinden uyumlu ramlerden alacağım. Bios güncellemesi vs bir işlemle çözülmeyecek sanırım. -
mrhb.
native ram alacaksınız.. -
urun.n11.comBellek (RAM) Modelleri ve Fiyatları - n11.comhttp://urun.n11.com/bellek-ram/4-gb-ddr3-1333-mhz-kingston-kvr1333d3n94g-P183293912?cid=604001&gclid=CjwKEAjwja_JBRD8idHpxaz0t3wSJAB4rXW5DledAx1uIzNACS5Z4zMvWMzSsIxIiiwgWrQAtkyBjhoC7Qbw_wcB&gclsrc=aw.ds
ilandaki ram'in uyumlu oldugunu okudum, sanırım satın alacağım başka çözüm yok
-
ANAKARTIM ASUS P5G41C-M LX BU ANAKART RAM SEÇİYOR SİTESİNDE Kİ UYUMLU RAM LİSTESİ YANLIŞ BİOSU DA GÜNCELLEDİM GENE OLMADI G SKILL KULLANIYORUM ŞU AN 2012 ÜRETİMİ AYNI GSKİLL RAM IN 2016 ÜRETİMİ OLANINI DA KABUL ETMİYOR Bİ TÜRLÜ UYGUN RAM BULAMADIM YARDIMA İHTİYACIM VAR
SEN BU ANAKARTA TAKINCA RAM I GORDU MU -
yukarıda linkte verdiğim kingston ram'i gördü, sorunsuz kullanıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X