Şimdi Ara

Asus p5g41c-m lx - Ram'i görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    başlıkta belirttiğim Asus p5g41c-m lx model anakartın ddr3 slotlarına 2 adet ddr3 4gb Kingston KTH9600BS/4G model ram takıyorum fakat bilgisayarı açtığımda görüntü gelmiyor, nedeni nedir ? çözümü nedir ?
    Şimdiden teşekkürler!

• bande eski bir anakarta ram ilave etmeyi denedim .Başta görmedi sonra ekran gelmedi bende ramlarin yerini değiştirdim . Ram i gördü ama bende zaten ram vardı.Sen o ankartın sitesine girip desteklenen ramlere bak o ramleri desteklemiyor olabilir.Ben de zaten ram bulunuyordu fakat seninkiler sıfırdan takma bence bi kontrol et derim sitesini.Desteklemiyorsa değiştirmeyi dene .

Belki biosunu güncellemen gerekir.Tabi ramler yeni ise yani şimdiki model ramler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Yovyov -- 30 Mayıs 2017; 0:59:36 >
  • Sanırım ram'leri değiştirmem gerekiyor, sitesinden uyumlu ramlerden alacağım. Bios güncellemesi vs bir işlemle çözülmeyecek sanırım.
  • mrhb.
    native ram alacaksınız..

• ilandaki ram'in uyumlu oldugunu okudum, sanırım satın alacağım başka çözüm yok

• yigit1313 kullanıcısına yanıt
    ANAKARTIM ASUS P5G41C-M LX BU ANAKART RAM SEÇİYOR SİTESİNDE Kİ UYUMLU RAM LİSTESİ YANLIŞ BİOSU DA GÜNCELLEDİM GENE OLMADI G SKILL KULLANIYORUM ŞU AN 2012 ÜRETİMİ AYNI GSKİLL RAM IN 2016 ÜRETİMİ OLANINI DA KABUL ETMİYOR Bİ TÜRLÜ UYGUN RAM BULAMADIM YARDIMA İHTİYACIM VAR

SEN BU ANAKARTA TAKINCA RAM I GORDU MU
  • -MUSTANG- - kullanıcısına yanıt
    yukarıda linkte verdiğim kingston ram'i gördü, sorunsuz kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.