Şimdi Ara

Asus P5b + Core 2 Duo E4400 Sorun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar overclock etmeden çnce bios default ayarladığım zaman oyunlarda donma sorunu yok.

Bu işlemci ile maksimum 330 yapabildim fanım stock fan ile 105 dereceye çıktı fakat masaüstü açılıyor oyun açtığım zaman mavi ekran hatası alıyorum.

işlemciyi 320 yaptığım zaman ramleri 900 mghz seçtiğim zaman işlemci 89 derecede çalışıyor masa üstü çalışıyor oyun açtığım zamanda mavi ekran hatası almadan oynayabiliyorum fakat oyunlarda kasma oluyor.

Yani anlayacağınız ben overclock ettikce oyunlarda kasma var

işlemci saten devaultta ayarı 200 yani oda 2ghz e tekabil ediyor 10 çarpanı ile ben jumber kısımdan 200 yazayım yine donma ve kasma var.

overclock ettikce neden oyunlarda kasma oluyor bu overclock mantığına ters değilmidir ben bunu çözemedim.

ramler toplam 5gb 800mghzlik maksimum 900 mghze kadar ayarlaya biliyorum ram voltajına 1.95 yada 1.90 v veriyorum

işlemci 320 de ise 1.37 v ile çalışıyor ama dediğim gibi overclock sorunun u bir türlü çözemedim.

Ekran kartı frekansını 100 yapıyorum yada auto yapıyorum yine aynı sorun devam ediyor. ekran kartım gtx 460 dır.

• Aşırı sıcaktan dolayı da tam performans alamayabilirsin.Overclock u belirli bir düzeyde tut fazla uçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhimmatX

Aşırı sıcaktan dolayı da tam performans alamayabilirsin.Overclock u belirli bir düzeyde tut fazla uçma

yanlış anlatınca tabi bu cevap geldi

arkadaşım 200 ayarlıyorum işlemci 43 derecede mafia 2 10 fps

320 ayarlıyorum işlemci 89 derece mafia 2 gene 10 fps bu nasıl iştir çözemedim.

ama işlemciyi default ayarına aldığım zaman ocsiz full high full physx 60 fps

demek istediğim şu overclock yaptıkca kasma olurmu yav overclock mantığına ters

arkadaşta core2 duo e4400 bırak pentum dual core e522+gt9600 da call of dutyde sorun yokken

bendede gtx460+p5b de kasmalar var bu nasıl iş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.