Şimdi Ara

asus p4xp-x anakartıma uygun ram arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm bende asus p4xp-x marka anakart var.üzerinde 256 mb pc2700(Ddr333 mhz) ram var.ben bu ramı arttırmak istiyorum.bu RAm ı çıkarıp yerine 1GB pc3200(ddr 400mhz)Ram TAksam olurmu.anakarta uyum sağlarmı beni bilgilendiriseniz sevinirim

TEŞEKKÜRLER

• Anakartın max. 2 GB ram kapasiteli ve DDR 333 Mhz ram destekliyor.

DDR 333 Mhz ramler piyasada daha zor bulunur,

DDR 333 Mhz ramin yerine DDR 400 Mhz ram kullanabilirsin.

Ancak anakartın max. DDR 333 Mhz desteklediği için, alacağın DDR 400 Mhz ram 333 Mhz olarak çalışacaktır.
  • Teşekkürler ben o zaman ddr 400 1gb lik ram mi alayım 333 lük le 400 lük arasında ne gibi fark var sadece mhz farkımı anakarta uyum sağlar mı 400 lük performansınnı arttırır mı

Teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: koc06

Teşekkürler ben o zaman ddr 400 1gb lik ram mi alayım 333 lük le 400 lük arasında ne gibi fark var sadece mhz farkımı anakarta uyum sağlar mı 400 lük performansınnı arttırır mı

Teşekkürler

Öncelikle forumda büyük harfle yazı yazmak kurallara aykırıdır.

Bulabilirsen DDR 333 Mhz al.

Bulamazsan DDR 400 Mhz alabilirsin.Aralarında performans olarak fazla bir fark yoktur.
  • peki bu 400 llük lerden 2 gb kadar yükseltsem olur mu

birde ram voltajları farklı sanırım 333 lük 2,5 volt 400 lük 2,6 volt değerinde yan ma sorunu yaşarmıyım son olarakta bu ram ların özelliğinde cl 3-4-4-8 gibi özellikler var bunlar neyi ifade ediyor.bana hangi ram i önerirsiniz ben internetten alcam hepsiburdadan kingston mu ocz mi

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd70802

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd60164

teşekkürler

• cevabınızı bekliorum sayın yuemrek teşk.
  • Kingston tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.