Şimdi Ara

ASUS NVIDIA EXTREME N8600GT SILENT/HTDP/512MB DDR3 nasıl bi kart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ASUS NVIDIA EXTREME N8600GT SILENT/HTDP/512MB DDR3 nasıl bi kart fansızlar arasında 200 ytl civarında en iyi kart bu galiba...kullanan ve hakkında bilgi sahibi olan var mı? sistemim amd core duo 2.2ghz-2gb ram-300gb sata harddisk 19 inç samsung lcd monitör....
    nvidia 8600gt nin 256 mb gdrr3 ile bu ASUS NVIDIA EXTREME N8600GT SILENT/HTDP/512MB DDR3 arasında kararsız kaldım...kullanan ve hakkında bilgi sahbi olan arkadaşlar yorum yazarlarsa çok sevinirim...asusu almak istiyorum....ikisi de fansız...mutlaka 200ytl ti geçmeyecek fiyatta fansız istiyorum...

• imzanda gordugun uzere asus var bende...performans beklemezsen seni idare edecek bir kart...ben bu aralar sadece stalker pes ve test drive unlimited oynuyorum...1280 x 1024 high ayarlarda calisio hepsi...crysis te ezilio...

istersen ben satayim sana ;)
  • iii dir pasif sogutmalar ii güç saglamıyo

ama sessiz olsun diyosan o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnrgndz_798 -- 19 Nisan 2008; 17:35:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: willbecoder

imzanda gordugun uzere asus var bende...performans beklemezsen seni idare edecek bir kart...ben bu aralar sadece stalker pes ve test drive unlimited oynuyorum...1280 x 1024 high ayarlarda calisio hepsi...crysis te ezilio...

istersen ben satayim sana ;)

• tamam da arkadaşlar bahsettiklerimden hangisi daha iyi...hangisini alayım....
  • Bu kartı bende kullanıyorum arkadaşım.Gerçekten sessiz olması ve başarılı soğutması nedeniyle bu kartı alabilirsin.Ben call of duty 4 ü 1280*1024 de sorunsuz oynuyorum bu kartla.Tabi crysis gibi oyunları o detaylarda oynayamazsın
  • asus markasini severim...pahali uretse de iyi olur urunleri...ama soyle bisey var ki 8600,8600'dur...fazladan para veririm asus olsun dersen al...ama inan diger 8600lerden farki yok...isminin saasasina kapilma...extreme vs vs bi suru sey yazio ama performans olarak yazanlarla alakasi yok...

ama su an ekran kartina 200 ytl verecek olsam en azindan 9600gt alirdim...veya biraz daha para verip 8800gt...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.