Şimdi Ara

Asus notebook bios update sorunu?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • N61JQ asus notebookum, bios update %100 olduktan sonra kapandı ve bir daha acilmadi. bataryayı cikarip taktim ancak degisen bir şey yok. ne yapabilirim? Biosu sıfırlamanın bir yolu varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyman -- 7 Eylül 2010; 22:04:26 >

Yapcak tek şey var o da hoş değil;

Aynı model bozuk bir nootbok anakartı bulup biosunu çıkartıp senin nootbook a takabilirsin.ü

Ya da asus servisine gönder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyman

N61JQ asus notebookum, bios update %100 olduktan sonra kapandı ve bir daha acilmadi. bataryayı cikarip taktim ancak degisen bir şey yok. ne yapabilirim? Biosu sıfırlamanın bir yolu varmıdır?

Dostum yanlış seri numaralı bios versiyonu yüklemiş olabilirmisin? Çünkü çoğu anakartın version 1, versiyon 2... şeklinde anakart sürümleri mevcut bu yüzden bios güncellemesi çok riskli bir mevzudur. Eğer pili çıkarmanda da düzelmemişse, Servis yolu gözüküyor gibi. Bios un yeniden yüklenmesi gerekebilir ki bunu evde yapman pek mümkün değildir. kolay gelsin.
    Gigabyte BIOS Güncelleme Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.