Şimdi Ara

ASUS Notebook alınır mı? Üstatlardan tavsiye lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Online derslerde kullanmak ve Skype günlük bağlantılar yapmak amacıyla;
    -Kamerası güzel olan
    -15,6 inch ekrana sahip,
    -Ses ve mikrofon sistemi iyi olan bilgisayar arıyorum.

Bütçe 6000 TL civarı. Aşağıdaki ürünü düşünüyorum. Bu üründen fiyat performans açısından daha iyi ürün var mı? Teşekkürler.

Asus X512JF-BQ102 Intel Core i5 1035G1 8GB 512GB SSD MX130 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

https://www.hepsiburada.com/asus-x512jf-bq102-intel-core-i5-1035g1-8gb-512gb-ssd-mx130-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000001JVH8?magaza=Maksimum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_justice -- 24 Nisan 2021; 16:29:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ASUS Notebook Alınır mı: Üstatlardan Tavsiyeler

ASUS, dizüstü bilgisayar endüstrisinde tanınmış bir markadır ve ürünleri hem performansı hem de güvenilirliğiyle bilinir. ASUS dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorsanız, doğru seçim olup olmadığı konusunda aklınızda bazı sorular olabilir. Bu rehber, bilinçli bir karar vermenize yardımcı olmak için ASUS dizüstü bilgisayarlar hakkında bilmeniz gerekenleri açıklamayı amaçlamaktadır.

Performans: ASUS dizüstü bilgisayarlar, özellikle oyun ve içerik oluşturma gibi görevler için çeşitli performans seviyelerinde gelir. Hangi seçeneğin sizin için uygun olduğunu belirlemek için özel ihtiyaçlarınızı düşünün. En yeni nesil işlemciler ve grafik kartları, sorunsuz bir deneyim sunar.

Güvenilirlik: ASUS, dayanıklı yapılarıyla tanınır ve dizüstü bilgisayarları genellikle sağlamlıklarıyla bilinir. Sağlam kasaları, uzun ömür ve güvenilir kullanım sağlar. Ayrıca, birçok ASUS dizüstü bilgisayar askeri sınıf dayanıklılık testlerini geçmiştir.

Özellikler: ASUS dizüstü bilgisayarlar, geniş bir özellik yelpazesi sunar. Yüksek çözünürlüklü ekranlardan uzun pil ömrüne ve geniş depolama kapasitesine kadar, ihtiyaçlarınıza uygun bir model bulabilirsiniz. Bazı modeller ayrıca dokunmatik ekranlar, arka aydınlatmalı klavyeler ve parmak izi tarayıcıları gibi ek özellikler içerir.

Fiyat: ASUS dizüstü bilgisayarların fiyatları, özelliklere ve performans seviyesine bağlı olarak değişir. Her bütçeye uygun seçenekler bulunur, bu nedenle ihtiyacınız olanı bulmak için fiyatları karşılaştırın.

Genel Değerlendirme: ASUS dizüstü bilgisayarlar, performans, güvenilirlik ve özellikler açısından mükemmel bir değer sunar. İster bir öğrenci, profesyonel veya oyuncu olun, ihtiyaçlarınıza uygun bir ASUS dizüstü bilgisayar bulabilirsiniz. Dayanıklı yapıları, geniş özellik yelpazesi ve çeşitli fiyat noktalarıyla ASUS, dizüstü bilgisayar almayı düşünen herkes için güçlü bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ASUS Notebook alınır mı? Üstatlardan tavsiye lütfen.

HP Pavilion 14-DV0004NT Intel Core i7 1165G7 8GB 512GB SSD MX450 Windows 10 Home 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar 2W6J2EA

Yukarıda ki Laptopa da bakabilirsiniz.Yeni nesil i7 11 nesil işlemcisi var.Hafif ve taşınabilir.Ederi ise 8000 ila 10000 arası değişiyor.İnternetten araştırınız.

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.
    15,6 inch olmalı. Bütçe de 6500 civarı.
    Skype dan konuşmak ve online ders için. O yüzden özellikle kamerası güzel olan istiyoruz.
  • Biraz daha çıkın gtx1650 ekran kartına sahip exlibur notebooku alın derim şuan indirimde. 6000tlyi mx130 ekran kartlı pcye vermezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 8 Mayıs 2021; 17:33:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: just_justice

Cevap için teşekkür ederim.
    15,6 inch olmalı. Bütçe de 6500 civarı.
    Skype dan konuşmak ve online ders için. O yüzden özellikle kamerası güzel olan istiyoruz.
    ASUS Notebook alınır mı? Üstatlardan tavsiye lütfen.

HP Pavilion 15-DK0018NT Intel Core i7 9750H 16GB 1TB + 128GB SSD GTX1660Ti Freedos 15.6" FHD

Rica ederim.Mümkün olduğunca yardım etmeye çalışıyorum.Malum fiyatlar çok yüksek ve ederinden fazla fiyata satılıyor elektronik ürünler bir çok online site ve teknoloji marketlerde.

Size yukarıda ki bilgisayarı tavsiye edebilirim.Belki ederi bütçenizi aşıyor olabilir ama sizin kullanım amacınıza uygun vede siz oynuyorum demediniz ama oyunlar içinde iyi sayılır bu laptop.Laptoplarda en iyi kameralsı yok.İster 5000 TL verin ister 20.000 hemen hemen aynı kamera sistemi vardır.

5 yıl vede ilerisi için sorunsuz kullanabileceğiniz bir laptop.

• şubat kullanıcısına yanıt
    Casper hiç kullanmadım. 6k ile 7k arası düşünüyorum. link olursa çok iyi olur.
  • Trendyolda excalibur g770 yazınca çıkıyor 6669tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte Laptop Alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.