Şimdi Ara

*** ASUS N61JQ & ASUS N61Vn280BD Acil Önerileriniz... ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb. ASUS N61JQ modelini almayı düşünüyorum. Sizce bu laptop mu alınmalı yoksa asus un T9600 işlemcili modelinimi almalıyım? kararsız kaldım açıkçası. Sizden beni rahatlatıcak öneriler bekliyorum. Özellikle kullanan kişilerden. Birde ATI HD 5730 kartında problem cıkıyor diyorlar. böyle bir durum var mı ? Son olarak 4 çekirdekli bir sistemde çekirdekler kendini sistem durumuna göre kapatıyor. Peki bu olay güçten tasarruf anlamına geliyor mu? Yardımlarınız bekliyorum

Aşağıdaki iki model arasında kararsız kaldım.

Almak istediğim ilk model:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n61jq-160dv-n61jq-core-i7-720-1.6ghz-4gb-500gb-16hd-sl-cam-bt-1024mb-hd5730-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=43710

Almak istediğim ikinci model:http://gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=87697&ad=ASUS-N61VN280BD-16---T9600-4GB-500GB-W7PREM-Tasinabilir-Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 20 Mart 2010; 15:47:28 >

• Oyun oynayacaksan tabii ki de N61JQ açık ara önde işlemci olarak da daha iyi. bütçen yetiyorsa hiç düşşünme N61JQ yu al. Fiyatlar biraz düşse bende alacam ama bütçeyi aşıyor şu an.
  • Dostum tamam da turbo boost teknolojisi ile tam 2.8 e cıkamıyormuş diye okumuştum bir yerde. Ama yinede şuanki devirde saat hızı değil çekirdek sayısı iş yapıyor galiba. Milletin kafasını iyice karıştırdılar N61JQ kullanıcılar kulubünde yok mavi ekran hatası verıyor falan dıyorlar herkese söylüyorum. 1000 de 1 hata olabilir. Normaldir Ama bu HD 5730 ekran kartı beni şüphelendiriyor.

Şu işlemciler hakkında detaylı bilgi verecek kimse youkmu

• N61j serilerinde USB 3.0 desteği de var. O yüzden n61jq derim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus f3sc anakart alınık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.