Şimdi Ara

Asus N56VZ-S4283H FATURALI VE 2 YIL ASUS TÜRKİYE GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus N56VZ-S4283H i7-3630QM 16GB 1TB 15.6 4GVGA W8

REFURBISHED URUNDUR

KALAN ÜRÜN SAYISI : 2

ÜRÜN STOKLARLA SINIRLIDIR.
    AKLINIZA TAKILAN TÜM SORULAR İÇİN SİTEMİZDEN İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİR YADA BURADAN PM GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

MÜŞTERİYE SATIŞI SIRASINDA CİHAZDA SORUN TESPİT EDİLİP ASUS SERVİS TARAFINDAN SORUNU GİDERİLİP TEKRAR SATIŞA SUNULMUŞTUR. (ÖRN.RAM, DİSK YA DA İŞL SİSTEMİ ARIZASI SEBEBİYLE SERVİSE GİDİP ARIZALI PARÇASI DEĞİŞMİŞTİR)

ÜRÜNDE HİÇ BİR SORUN YOKTUR SIFIRDIR.

2 YIL GARANTİLİDİR GARANTİSİ ALDIĞINIZ TARİHTE BAŞLAYACAKTIR. FATURALI VE ÜCRETSİZ KARGO İLE TARAFINIZA GÖNDERİLECEKTİR.

KDV Dahil Fiyatı : 2,238.80 TL

http://www.laptopfirsati.com/asus-n56vz-s4283h-i7-3630qm-16gb-1tb-15-6-4gvga-w8-urun310.html

İşlemci Modeli : 3. nesil Intel® Core™ i7-3630M dört çekirdekli işlemci
    Ekran Tipi : 15.6'' Full HD(LED)
    Grafik İşlemcisi : 4 GB HARİCİ NVIDIA GeForce GT 650M 128Bit
    Sistem Belleği : 16 GB DDR3 1600 MHz. RAM
    Disk Kapasitesi : 1 TB 5400 RPM
    Optik Sürücü : Blu-ray sürücü (RW)
    İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 8

Daha bir çok özellik ile karşınızda..

ÜSTELİK AXESS KREDİ KARTLARINA 6 AY 12 AY "0" FAİZ
    MAXIMUM KREDİ KARTLARIN 6 AY 9 AY "0" FAİZ 12 AY %1 KOMİSYON
    YAPI KREDİ WORLD KARTLARINA 3 6 9 AY %1 FAİZ VE +3 AY TAKSİT İMKANI
    BONUS KARTLARINA (16 MAYIS PERŞEMBE SAAT 14:00) TEN SONRA 3 6 9 12 AY %1 FAİZ ORANLARI İLE SATIŞTATIR.

Ürünün Orjinal Resimleri :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxside -- 18 Mayıs 2013; 13:38:40 >

• Bu tür ürünlerin ucuz diye saçma sapan sitelerden alınmasına karşıyım açıkçası.

Zaten yenilenmiş ürünmüş . Daha hiç alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Bu tür ürünlerin ucuz diye saçma sapan sitelerden alınmasına karşıyım açıkçası.

Biz mi saçma sapan bir siteyiz?

http://www.laptopfirsati.com/hakkimizda-sID12.html

Buyrun firmamızdan görüntüler.

TeknoÇarşı Bilgi Sistemleri Paz.San.ve Tic.Ltd.Şti. (2006 yılından beri Tekirdağ'da hizmet etmektedir.)
    Adres : Hükümet Cad.Tekira AVM 3.Kat No:310/A Merkez/TEKİRDAĞ
    Telefon : 0282 260 1960

Biz hala saçma sapanız değilmi?

http://forum.donanimhaber.com/m_74828831/f_//tm.htm#74828831

Bu konuda tam tamına 45 adet iomega satılmıştır. Kredi kartı olanakları belkide bu tür firmaların çoğunda yoktur.

Tüm notebooklarda Kargo ücretsiz diyoruz.

Kapıda ödeme için UPS Kargonun belirlediği fiyatı 17 TL'yi müşterilerimize yansıtıyoruz.

Bu arada bu ürünü isteseydik YENİLENMİŞ ürün olarakta belirtmeyipte satardık bazı firmaların yaptıkları gibi. Biz bunuda açıklıyoruz.

Biz hala saçma sapan firmayız değilmi. Belkide biz insanlara yardımcı olalım diye en ucuz fiyattan veriyoruz...

Öyle gösteripte alışveriş sonunda yüksek taksit komisyonlarını yüksek kargo ücretlerini kapıda ödemeleri yansıtmıyoruzdurda.

Aynı zamanda ürünü biz değil ASUS TÜRKİYE yenilemektedir ve tekrar satışa sunmaktadır. Orjinal olanaklar ile olabilirmi sizce? ASUS TÜRKİYE Garantisi biz faturayı ne zaman kesersek o zaman başlamaktadır bu arada.

Ürünü ister alırsınız ister almazsınız ama araştırmadan böyle bir yorum gerçekten bizleri üzdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxside -- 16 Mayıs 2013; 2:48:45 >

• Kendi siteniz olduğunu bilmiyordum . İnternetten bulunup buraya konulan bir site diye düşündüm.

Kusura bakmayın, kendi sitenizse ve referansıda sizseniz yazdılarımı geri alıyorum
  • quote:

Kendi siteniz olduğunu bilmiyordum . İnternetten bulunup buraya konulan bir site diye düşündüm.

Kusura bakmayın, kendi sitenizse ve referansıda sizseniz yazdılarımı geri alıyorum

Estağfurullah. Sitemiz yeni faaliyete geçmiştir bu yüzden bazı ürünlerde gerçekten zararına satışlarımız mevcuttur. Firmamız dediğimiz gibi Tekirdağ'da TEKİRA Alışveriş Merkezindedir. Ürünlerin orada satılan fiyatları ile sitede satılan fiyatları farklıdır. Sitemizde zaten kredi kartları "3D SECURITY" güvenlik sistemi ile çekilmektedir ve şu an itibari ile 4 adet ürün satılmıştır. Satın alan arkadaşlara teşekkür ederiz. Yarın ürünleriniz kargolanıp tarafınıza gönderilecektir.

• Hayırlı olsun o halde siteniz .

Bu cihazı yaklaşık 7-8 aydır kullanmaktayım . 8 gb ramli versiyonu mevcut . Akrabamın dükkanından geliş fiyatına 2500-2600 gibi bir fiyata almıştım .

Bunda ram 16 gb olarak gözüküyor . Bununda artısı olmasına rağmen fiyat benim torpille aldığımın hayli altında .

Laptop almak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir. Kasa kalitesi , donanım kalitesi , ses kalitesi ve performans çok yukarlarda seyreden bir ürün . Bir nevi macbook ' a benziyor .

Ayrıca bu cihazı alan arkadaşlar yanında birde ssd alırsa , senelerce arkasına bakmadan müthiş performans verecek bir ürüne sahip olurlar .
  • mağazadaki tüm ürünlermi aynı şekilde sıfırlanmış ? bütün hepsi açık ozaman bütün ürünler öyle ise bu daha vahim ? deil ise ordaki tüm ürünler neden açık neden kutusundan çıkmış ? neye göre kime göre size güvenelim ?

haa birde asus türkiye ürün sıfırlama yapmaz , sallar ken iyi sallayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 128 bit lik bir ekran kartı max 1 gb bellek kullanır bunlar satış psikolojisi 4gb ne yahu
  • quote:

Hayırlı olsun o halde siteniz .

Bu cihazı yaklaşık 7-8 aydır kullanmaktayım . 8 gb ramli versiyonu mevcut . Akrabamın dükkanından geliş fiyatına 2500-2600 gibi bir fiyata almıştım .

Bunda ram 16 gb olarak gözüküyor . Bununda artısı olmasına rağmen fiyat benim torpille aldığımın hayli altında .

Laptop almak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir. Kasa kalitesi , donanım kalitesi , ses kalitesi ve performans çok yukarlarda seyreden bir ürün . Bir nevi macbook ' a benziyor .

Ayrıca bu cihazı alan arkadaşlar yanında birde ssd alırsa , senelerce arkasına bakmadan müthiş performans verecek bir ürüne sahip olurlar .

4 GB HARİCİ NVIDIA GeForce GT 650M 128Bit
    gddr3 ramle daha çok arkasına bakar hocam bu bilgisayar.
    gt650m nin gddr3 versi,yonunu kullanıyor gddr5 versiyonu bile şu anda topun ucunda gt750 serileri çıktı,ancak geriye bakar geçmiş yıllardaki oyunları oynar 1 sene sonra

• aynı serinin Blu-ray sız ve fredos olanını 2050 ye almıştım: fakat benim ürünün sıfır olması bir artı.yinede fiyatının üzerinde bir bilgisayar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

128 bit lik bir ekran kartı max 1 gb bellek kullanır bunlar satış psikolojisi 4gb ne yahu

Birebir bütün ürünlerle kafa patlattığım için söylüyorum

eğer herhangi bi i5 ekran kartı 2 gb ın altındaysa kimse dönüp bakmıyor bile

en az 2 gb olacak

sonuç olarak müşteriler belirliyor bu durumu
  • quote:

Bu tür ürünlerin ucuz diye saçma sapan sitelerden alınmasına karşıyım açıkçası.

hocam emin olun internet üzerindeki çoğu site bu benim yenilenmiş diye belirterek yazdığım ürünü sıfır diye satıyor

ki bu ürünleri de satarsınız hiç kimse anlamaz direk sıfır çünkü ürün.

ürünün bayi fiyatı, toptan fiyatı belli onun altında satılan her rakam refurbished dir bu kadar net söylüyorum.
    (Büyük retaillerin extra günlük kampanyaları hariç o kampanyada da bu ürün olmaz)

Biz en azından belirtiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

aynı serinin Blu-ray sız ve fredos olanını 2050 ye almıştım: fakat benim ürünün sıfır olması bir artı.yinede fiyatının üzerinde bir bilgisayar bence.

N56VZ-S4400D ise sizdeki model ram de 8 gb olması gerekiyor.

o ürününde 1055$ + kdv en dip toptancı alış fiyatı var o da 2240 gibi bir rakam yapar

eğer sıfır ise sizin ürününüz çok çok iyi almışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Hayırlı olsun o halde siteniz .

4 GB HARİCİ NVIDIA GeForce GT 650M 128Bit
    gddr3 ramle daha çok arkasına bakar hocam bu bilgisayar.
    gt650m nin gddr3 versi,yonunu kullanıyor gddr5 versiyonu bile şu anda topun ucunda gt750 serileri çıktı,ancak geriye bakar geçmiş yıllardaki oyunları oynar 1 sene sonra

+1
    adam haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: runawaycan

quote:

aynı serinin Blu-ray sız ve fredos olanını 2050 ye almıştım: fakat benim ürünün sıfır olması bir artı.yinede fiyatının üzerinde bir bilgisayar bence.

o ürününde 1055$ + kdv en dip toptancı alış fiyatı var o da 2240 gibi bir rakam yapar

ASUS NB N56VZ S4225D bendeki model
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

128 bit lik bir ekran kartı max 1 gb bellek kullanır bunlar satış psikolojisi 4gb ne yahu

Birebir bütün ürünlerle kafa patlattığım için söylüyorum

eğer herhangi bi i5 ekran kartı 2 gb ın altındaysa kimse dönüp bakmıyor bile

en az 2 gb olacak

sonuç olarak müşteriler belirliyor bu durumu

bende 1 gb ekran kartı vardı oyun ekran kartı 2 gb ekran kartlarına taş çıkartıyordu :) braz ekran kartının gücüyle veriyoluyla alakalı bir durum ama ddiğim gibi satış yapan arkadaşlarda ooo 4 gb ekran kartı var bunda falan filan yağla balla sat meselesi...

• quote:

quote:

quote:

ASUS NB N56VZ S4225D bendeki model

1021$ + KDV ANP dediğimiz dip fiyat var ondan da %1-%2 dönülüyor en fazla o da 2150 falan yapar gene çok iyi almışsınız

• Yenilenip satilan bir cihaz... onun hakkinda yorum yapamayacagim ama N56VZ lerin 16 GB li modellerine gore guzel fiyat .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhunde25

mağazadaki tüm ürünlermi aynı şekilde sıfırlanmış ? bütün hepsi açık ozaman bütün ürünler öyle ise bu daha vahim ? deil ise ordaki tüm ürünler neden açık neden kutusundan çıkmış ? neye göre kime göre size güvenelim ?

haa birde asus türkiye ürün sıfırlama yapmaz , sallar ken iyi sallayın

Mağazadaki ürünlerimiz yenilenmiş ürünler değildir. Şu anda bir tek ASUS N56VZ ler şu an sattığımız ürünler REFURBISHED (ASUS TARAFINDAN YENİLENMİŞ) ürünlerdir.

Mağazamızda sattığımız ürünler hakkında KUTULARI Açılmamış SIFIR ürünler olduğuna dair bir resim Bakınız Örnek Bir Resim :

Kutuları açılmamış 0 "SIFIR" ürünlerdir. Dilerseniz yolunuz düşerse Tekirdağ TEKİRA AVM'ye de bekleriz Ürünlerimizi incelemek için.

Asus Türkiye sıfırlama yapmaz diyorsunuz değilmi birde?

http://shop.asus.co.uk/shop/gb/en-GB/Home/1-Products/752-ASUS-Outlet/753-Refurbished-Notebook.aspx

Buyrun bu ürünleri ASUS satıyor.. Eğer hala inanmıyorsanız ASUS TÜRKİYE Tel : 0216 524 30 00 arayıp sorabilirsiniz.

Sallarken iyi sallıyoruz. Bence siz araştırırken iyi araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Yenilenip satilan bir cihaz... onun hakkinda yorum yapamayacagim ama N56VZ lerin 16 GB li modellerine gore guzel fiyat .

http://shop.asus.co.uk/shop/gb/en-GB/Home/1-Products/752-ASUS-Outlet/753-Refurbished-Notebook.aspx

Buyrun ASUS Garantili Refurbished ürünler kendi satış sitesidir. Sizde yukarıda yazdığım şekilde nasıl yenileniyor. Garantisi ne şekildedir öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxside -- 16 Mayıs 2013; 12:23:55 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.