Şimdi Ara

Asus N56VZ Kullanıcıları bi bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünün incelenmesini aradım ama bulamadım Asus N56VM modelinin incelemesi var ne kadar benzer onu sormak istedim

http://www.youtube.com/watch?v=ZONaimNs1k8

izlediğim inceleme budur

Birde Ekran mat ekran mıdır ?

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeShinoda96 -- 30 Aralık 2012; 20:01:04 >

• N56vz'nin aynısı sadece enter tuşu bunda uzunlamasına n56vz'de L şeklinde tasarımı aynı n56vz konfigürasyon olarak ekran kartı daha iyi yeni modellerinde ram kapasitesi yüksek,işletim sistemsiz olanları düşük fiyatlı bu model n56vz'nin gölgesinde kaldı diyebiliriz.Mat ekrandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

N56vz'nin aynısı sadece enter tuşu bunda uzunlamasına n56vz'de L şeklinde tasarımı aynı n56vz konfigürasyon olarak ekran kartı daha iyi yeni modellerinde ram kapasitesi yüksek,işletim sistemsiz olanları düşük fiyatlı bu model n56vz'nin gölgesinde kaldı diyebiliriz.Mat ekrandır.

Almak istediğim model zaten n56vz benzerliğini merak ettim ram + ekran kartı ve enter tuşu dışında bir farkı varmı ?
  • Yok aynı kasa ve tasarımlara sahipler.
  • konusuna bakıp ögrenebilirdin 50 tane konu açıyosnuz hergün
  • Arkadaş forumun acemisi olabilir başlığı olup olmadığını bilemez bu şekilde bir yaklaşım doğru değil,burası bilgi paylaşımına haiz bir yer terslemekten ziyade bilgi verecekseniz verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 30 Aralık 2012; 20:57:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    lenovo mu acer mi ? arada kaldım
    10 yıl önce açıldı
    Acer mi Lenovo mu ?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.