Bildirim
Asus n56vz batarya
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
oyun oynarken bataryayı unutacaksın önce :) öyle bişey yok
internete falan gelirsek 2 2.5 saat gibi gidebilir ilk aldığında ama abim n53j almıştı 1.5 2 sene oluyor batarya bitmiş
bu arada msi ge60 neden düşünmüyorsunuzhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8452
yeni çıktı bu model n56vzden çok daha iyi üstelik oyun oynayacakmışsınız bunu öneririm fakat bundada oyun oynarken batarya süresiyle ilgili bi beklentiniz olmasın daha doğrusu hiçbir laptoptan olmasın :D -
Ben zaten bilgisayarın tasarımını cok beğendm. Msi pek beğenmedım su turuncu indirimi bekliom aslında 2 gun önce indirimdeydi(2.300)ama kaçırdım. Sence tekrar indirime girer mi?:)) -
quote:
Orijinalden alıntı: Sefali98
Ben zaten bilgisayarın tasarımını cok beğendm. Msi pek beğenmedım su turuncu indirimi bekliom aslında 2 gun önce indirimdeydi(2.300)ama kaçırdım. Sence tekrar indirime girer mi?:))
girer o konuda sıkıntın olmasın ben o ürünü alacaktım geçen hafta bi aksilik oldu alamadım iyikide alamadım diyorum msi çok güzel bi ürün çıkardı.
Asus 2380 den indirime girer haftaya büyük ihtimal fakat o kadar parayı veriyosun bence msi ın 3630 işlemci ve en önemlisi GTX 660 ekran kartlı modelini almak varken asusa sıcak bakamıyorum ben şahsen büyük ihtimal yarın alıcam bu ürünü
Tasarım olarak Asus bencede daha iyi duruyor fakat performans benim için her zaman önde gelmiştir. Ayrıca oyun oynayacaksan Msi gamebook Asus multimedia olarak geçer Sence bu iş için ayrı bir seri çıkartmış marka daha kaliteli bir sistem sağlatmazmı soğutma vs açısından .
Ama karar senin tabiki indirim açısından çok büyük ihtimal haftaya tekrar o model indirime girer
-
Bakcaz artık :D haftayı beklicem:) -
quote:
Orijinalden alıntı: donhak
quote:
Ben zaten bilgisayarın tasarımını cok beğendm. Msi pek beğenmedım su turuncu indirimi bekliom aslında 2 gun önce indirimdeydi(2.300)ama kaçırdım. Sence tekrar indirime girer mi?:))
girer o konuda sıkıntın olmasın ben o ürünü alacaktım geçen hafta bi aksilik oldu alamadım iyikide alamadım diyorum msi çok güzel bi ürün çıkardı.
Asus 2380 den indirime girer haftaya büyük ihtimal fakat o kadar parayı veriyosun bence msi ın 3630 işlemci ve en önemlisi GTX 660 ekran kartlı modelini almak varken asusa sıcak bakamıyorum ben şahsen büyük ihtimal yarın alıcam bu ürünü
Tasarım olarak Asus bencede daha iyi duruyor fakat performans benim için her zaman önde gelmiştir. Ayrıca oyun oynayacaksan Msi gamebook Asus multimedia olarak geçer Sence bu iş için ayrı bir seri çıkartmış marka daha kaliteli bir sistem sağlatmazmı soğutma vs açısından .
Ama karar senin tabiki indirim açısından çok büyük ihtimal haftaya tekrar o model indirime girer
Bir sorum daha var
Asus un hard diski hani hdd ya, ben onu ssd ile değiştirebilirmiyim, sizce değiştirmelimiyim ve orjinal w8 e etkisi ne olur tam bu konuda bilgim yok da ?:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yardımcı olcak yok mu???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş asus n56vz s4299 un işlemcisi de 3630 msi sadece ekran kartını artırmış harddisk hafızasını düşürmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgenc61 -- 18 Aralık 2012; 9:39:24 > -
bi sorum olacak windows 8 in yerine xp yüklersem garantide falan sıkıntı olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: umutgenc61
bi sorum olacak windows 8 in yerine xp yüklersem garantide falan sıkıntı olur mu ?
Ben 7 yükledim, işletim sisteminden kaynaklı garanti dışı olma söz konusu değil... -
quote:
Yardımcı olcak yok mu???
değiştirirsin tabi hocam, performans olarak inanılmaz bi fark yaşarsın zaten... ZAten forumda ssd ile ilgili tonlarca yazı var, ararsan görürsün... -
driverları nasıl yükledin?? -
quote:
Orijinalden alıntı: umutgenc61
driverları nasıl yükledin??
asus sitesinde win7 driverları mevcut zaten -
xp driverlarıda var mı ?? -
win7 gibi gibi sistem varken, niye xp kurasın...
Xp driver yok -
Tm saol. sen niçin win. 8 tercih etmedin. Bazı oyunlar yüklenmediği için mi yoksa başka sorunlarıda var mı? -
Bende 1 hafta önce aldım bu laptopu bimekten Windows 8 canavar gibi laptopu yavaşlatıyor gerçekten Windows 7 yüklicem ama nasıl yapıcam bilemiyorum ben xp kullandım senelerce ve ilk laptopum dışarıda ne kadara yüklerler Windows 7 yi -
bataryasının satıldığı yerleri gördünüz mü hiç ? -
Sizdeki model n56vz mi kısa sürede nasıl harcadınız bataryayı nasıl kullnıyorsunuz?Bataryanın orjinalini servisten alabilirsiniz arayıp sordunuz mu 150tl ve altı derlerse oradan alın dışarda orjinalini bulmanız çok zor muadil bataryalar vardır onlarda sağlıklı çalışanını bulmanız gerekir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X